|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   melancani
17.9.2005 15:21:45   
Čebelica - trot
A pozna katera kakšen preprost recept za melancane?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   melancani
17.9.2005 15:47:39   
Jančika_
Jaz jih najraje spečen na žaru. Narežem jih na rezine, pokapljam z oljem in to je to. Nič jih ne odcejam, solim jih naknadno.

Včasih pa naredim omako za špagete: prepražim čebulo in česen, nato zdušim na kocke narezane melancane (ne lupim jih) in bučke, zalijem s paradižnikovo mezgo ali pelati. Bazilika, timijan, sol, poper, čili.

Malo bolj zakomplicirano, a super dobro: narežeš jih na debelejše rezine, ki jih prerežeš na pol (tako, da se na enem koncu še držijo skupaj, kot kakšen sendvič). Znotraj jih namažeš s kečapom, gorčico, dodaš rezino sira (lahko tudi šunke, a sir mora biti). Zapreš z zobotrebcem, povaljaš v moki, jajcu in drobtinah, ocvreš.

Dober tek, karkoli boš skuhala!

(odgovor članu Čebelica - trot)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   melancani
17.9.2005 17:07:53   
Anonimen
O, to zadnje je ljubljanski zrezek, samo da so namesto mesa malancani. A ni nekaj takega? Mmmmm, dobro se sliši.

(odgovor članu Čebelica - trot)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   melancani
17.9.2005 18:56:58   
jazz
Kupiš maso za čevapčiče,daš melancan na pol, ga izdolbeš in vanj nafilaš maso,povrhu pokapaš olivno olje in potreseš s sirom,pa daš peči! Lahko ga napolniš tudi z zelenjavnim nadevom, ali pa z jurčki prepraženimi na čebuli in z jajčkom...ful lahko compraš! Dober tek!

(odgovor članu Čebelica - trot)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   melancani
18.9.2005 12:03:57   
cincamarinca
Če pa hočeš brezmesne polnjene pa tako:
melancane izdolbi (jih ni potrebno lupit) in sredico nareži na kocke. Čebulo popraži na malo olivnega olja, dodaj narezano sredico, narezan paradižnik ali pelate (količina po želji) in dušiš, da je mehko. Začiniš (česen, origano, bazilika, timijan in seveda sol).
Izdolbene polovice daš v z oljem namaščen pekač, jih napolniš z nadevom, potreseš z drobtinami in naribanim sirom. Pečeš cca 45 min.

Pa dober tek!

(odgovor članu Čebelica - trot)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?