zojaB
|
Čaw punce, po doolgem času sem spet pršla do interneta, tko da se bom lahko spet mal več javljala. Vidim, da ste kar pridne, sem mela ful dela, da sem vas vse prebrala. Ko se ravno o kilogramih pogovarjate, sem tud jaz med rekorderkami +9...mislim noro mi gredo kilogrami gor, pa sploh ne jem veliko...noro res...mam občutek, da hrano samo pogledam in pridobim kilogram. Trebušček tud noro raste, proti večeru sem vedno tako napihnjena, da ful težko diham in sedim, a se to še kateri dogaja? Naš fant je pravi živc, brca non stop. Vmes ima premora od 30-45 min, drugače pa je konstanto v gibanju. Sem bla pa pol tolk bolj panična, čez vikend sem bila na eni prireditvi in je bila zelo glasna muzika...očitno mu ni pasalo al pa je blo preveč zanj, in se dva dni tud mal ni premaknu, tko da me je moj napokal v avto in hotu pelat v porodnišnico ker sva že mislila, da je kaj narobe, in glej ga zlomka, kot da bi vedu, da mamico skrbi se je zbudu in začel brcat. ...no ravnokar sem eno fasala pod rebra... metka_zone kar se tiče teh tetra majic, a se to še uporablja? Jaz jih verjetno ne bom imela, ker mi je body bolj praktičen, čeprav se bojim, kako bom tiste majčkene rokice v rokav oblekla... Danes dopoldan sem se potepala v H&M je bla full gužva, sem par cortkanih stvari za našga mulčka kupla, nikjer pa ne najdem kakšnega zimskega pajaca, da ga bom lahko oblekla, ko grem ven iz porodnišnice... pa kasneje za k zdravniku... v kaj jih boste ve oblekle? Lepo se mejte...božajte svoje trebuščke...
|