petraz
|
Dobro jutro! metka_zone čestitke ob prvem brcanju dojenčka, ani to nekaj najlepšega... se spomnim kako je to bilo pri nas..... Sedaj pri drugem pa je čisto drugače, ti povem.... ne vem, ne da se opisati občutkov.... Ko si prvič noseča vse doživljaš nekako drugače kot drugič, ko že veš kaj te čaka in veš kaj sledi.... Sicer nisem bila v CE materinski šoli, čeprav mi je bliže kot MB, ti lahko povem, da sem pri Anžetu šla v šolo že marca meseca, rok sem imela maja, saj se ti lahko zgodi, da boš rodila prej... tako se je zgodilo moji sosedi. Materinska šola nič ne stane, partner pa mora biti zuraven, saj drugače ne more sodelovati pri porodu. Jaz sicer sedaj ne rabim več iti v M.Š., saj je dovolj če si bila enkrat. Pa veš kaj me moti, da moraš v CE plačati partnerjevo prisotnost pri porodu, v kolikor ni prisoten v M.Š., ponekod se to da dogovoriti!!! V MB to ni treba, poleg tega pa me moti, da imajo samo eno sobo, kjer si sama, ko rojevaš.... Groza. To mene full moti, to pa zato, ker so ene bolj druge manj glasne in še svoj mir potrebuješ, a ne V MB pa mi je všeč to, da imajo dve veliki sobi, kejr se lahko prosto gibaš, sediš na žogi (za to sem se odločila) in seveda ob tem poslušaš glasbo... čeprav ti povem, sploh ne poslušaš itd.O.K. je pa res, da ima vsaka bolnica svoje prednosti in slabosti!!! In kako se počutite danes, ko je tako grd dan!!??? Mi gremo na srečno k mojim staršem na kosilo in nam bo tako dan hitreje minil....
|