|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
28.9.2006 20:50:39   
tatam
Nekam ste se skrile te dni!
Jaz sem danes hodla na izredni pregled,saj sem imela 2× hlačke čist mokre-nisem se polulala,kot mi je rekla moja hčerkica! In ker nisem vedla kaj naj naredim sem klicala G in seveda morala iti tja.Pregledala me je,sem še zaprta, MV normalen,plodovnice tudi dovolj in ni videti,da bi odtekala...Vseeno pa moram zjutraj v bolnico na preiskave!Tak da držite pesti!!!!!
Sedaj sem 23 teden in vsaj do 30ega bi rada zdržala!
Sem pa sama sebi obljubla,če se sedaj v redu izteče ne delam več nič,samo počivam!! Počutim se drugače v redu in jaz seveda nisem mogla bit na miru... To mi bo sedaj šola!
Uživajte in držite pesti za moja user posted image user posted image !!!

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 901
28.9.2006 21:45:05   
Adelina
Joj tatam, upam da se vse dobro izteče in da res ni kaj hujšega. Vsekakor držim pestiuser posted image user posted image .

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 902
29.9.2006 8:04:12   
bianka
joj tatam držim pesti zate,upam da je vse ok sem kar prestrašena ko to berem.mogoče pa ti uhaja urin,meni namreč že nekje od 16t, razen ponoči tako da skoz uporabljam te dnevne vložke.

vsekakor dobro opravi,pa če boš lahko javi kaj je bilo narobe.

Sem videla da si na MON-u Pušenjaku zastavila vprašanje da te boli sramna kost,tudi mene je od 21t naprej,zdaj pa je ponehalo bom pa vsekakor omenila moji gin.

Lep dan tudi vsem ostalimuser posted image .
B.

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 903
29.9.2006 18:36:23   
tatam
Sem doma!Dan sem preživela v bolnici,kjer so mi še enkrat vzeli kri,vodo,bris vagine in UZ.Amnicheck-za plodovnico je bil hvalabogu negativen.Verjetno gre za kaki izcedek.Ampak do zdaj ga nisem imela,včeraj pa kar skozi mokro in me je seveda panika zgrabla!Aja,blo pa je prozorno in brez vonja,tak da sem vedela,da ne gre za urin!
Sem pa zelo slabokrvna,železa imam le 89!!!
Na UZ pa mi je rekla,da sta oba v redu,da imata res oba "luleka" in da sta enojajčna!Mi smo še vedno upali na par,ampak sedaj pa mi je odleglo,da je le vse o.k.
Bianka kak pa si kaj ti s kilami?Rada bi vedla za eno,ki ima tudi dva,ker v primerjavi z ostalimi user posted image  sem prava slonica,saj mi kile samo letijo!

(odgovor članu bianka)
Neposredna povezava do sporočila: 904
29.9.2006 20:14:38   
Adelina
No tatam, lepo da je vse v redu. Lepo pazi nase in na svoja user posted image user posted image !

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 905
30.9.2006 9:06:23   
bianka
Tatam lepo da je vse ok.praviš kako je z mojimi kilami,ja sem kar "pridna",Mislim da je zdaj kakih 8ali 9kg+ sem pa v 25t.Aja vsi mi pravijo da imam trebuh za rodit.V prvi nosečnosti sem imela res ob koncu devetega meseca tak trebuh kot ga imam zdaj v petem.

Tatam a nista tvoja dvojčka dvojajčna,ali imata samo eno posteljico?

lp

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 906
1.10.2006 17:41:39   
tatam
Bianka res ne vem kak je to z enojajčnimi ali dvo!Na morfologiji mi je rekla,da se to ne da določit,ona v bolnici mi je rekla,da so enojajčni...Imata pa vsak svojo posteljico!Preberi na MOFu kaj mi je odgovoril dr.Pušenjak!
Sicer meni je čist vseeno kakšna sta eno ali dvo,glavno,da bo vse o.k. in bosta zdrava!Ker ne bi rada več prestajala straha kot sem ga...Res ne vem kako to zdržijo one ki imajo stalno kake probleme!Jaz psihično nisem tolko močna! Vsaka jim čast!

Ve katera če luni06 že lahko čestitamo za naziv gospa al je to šele drugi teden?Nič se več ne javi,verjetno je prezaposlena s pripravami ali pa na medenih tednih?!

(odgovor članu bianka)
Neposredna povezava do sporočila: 907
3.10.2006 9:48:04   
tatam
HALO!!!!Kje ste????
Kaj samo prebirate forume al še tega ne!?Nikjer januark!!Če že zdaj nimate časa za pisanje kaj šele bo!
Kak ste ve in vaši user posted image ?Mojidva sta postala kar aktivna in močna!Ko brcata mi skače cel trebuh,tak da je lušno gledat.Ponavadi sta dopoldan najbolj aktivna,popoldan pa se malo umirita,ponoči imata pa kar mir!Upam,da bo tak tudi kasneje!
Jaz sem še kar...Ponoči sem spet hodla okol namesto spala!Par noči v redu spim,potem pa spet kako vmes skoraj nič ne morem!Probleme imam le z zatekanjem.Ob večerih sem kot vodni balon,kje mam gležnje in zapestja komaj ugotovim!Počivam pa tak tak...Malo ležim in kaj gledam,se premeščam sem ter tja,potem pa že likam poleg filma,saj enostavno ne zdržim na miru!
Kak se naj navadim na počivanje???Zadnjič sem si obljubla,da če se bo v redu izteklo,bom pa res začela redno počivat...Ampak kako????

Oglaste se kaj no,da mi ne bo tako dolgčas!!!!

Zanima me še katera od vas bo šla rodit v Mb?

Božajte user posted image  in jim kaj lepega povejte!!!

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 908
3.10.2006 10:11:32   
Aja32
Ojla, da se vam še jaz malo javim...Moje počutje je OK, nobenih bistvenih problemov, razen to, da zvečer samo padem v posteljo... Luka je zbolel, tako da je od prejšnjega ponedeljka doma... Potem si lahko predstavljate kako izgleda... Non-stop v movingu, tako da ga komaj dohajam... Pa je jutri praznuje svoj 1. roj. dan in planiramo razno razna praznovanja, tako da je dela čez glavo...

V torek imam pregled... Komaj čakam, da vidim user posted image ! Brca kar pošteno, sicer bolj proti večeru, ko se jaz umirim in ko imam več časa zase...

Upam, da ste tudi ve v redu... Sploh ne morem verjeti, da smo že v šestem mesecu... Prav hitro mi je vse skupaj minilo... LP Auser posted image

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 909
3.10.2006 10:30:08   
Urša08
Ojla!

Kako ste?  Jaz se počutim odlično, tudi energije imam polno. Le občasno me boli sramna kost - ima še katera s tem težave? Drugače sva pa včeraj začela hoditi na priprave na porod. Na tečaju nama je bilo kar všeč in je tudi hitro minilo. Še danes in v sredo pa bo tečaj opravljen. A katera že hodi na ta tečaj?
Kako pa kaj shoping, že kaj nakupujete za user posted image ? Jaz vsake toliko kakšno malenkost kupim. Pišem pa si seznam kaj nama še manjka - pa moram priznati, da se kar daljša.
Koliko cunjic pa imate v planu pripravit in v katerih številkah?

Glede porodnišnice, pa še kar oklevam, ne vem ali bi šla v Kranj, V Ljubljano ali v Postojno. Počasi se bo potrebno odločiti.

Uživajte in se malce crklajte.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 910
3.10.2006 12:22:26   
jasnika
Pozdravljene!

Pa se še jaz oglašam po dolgem času-berem pa vas redno samo za pisat mi pa ravno ni najbolj.Ja tako je, sedaj sem v 24 tednu in počutje je tako tako, malo sem nekaj krvavela ampak je vse ok-hvala bogu, drugače pa tud jaz zatekam, pa ko sedim me občasno boli sramna kost.Moja bebica je tudi ful aktivna, je prav zanimivo kako valovi cel trebuh.Ja pa imena že tud mama nevem če sem vam že napisala ali bo Tinkara ali pa Marcel, no midva že vema kaj bo, ampak naj ostane presenečenjeuser posted image  za ostale.Trebuh pa mam že tud tak da mislim da bi že lahko šla rodit.Vmaterinsko šolo sma se odločila da sedaj ne boma hodila-sma pred 5 leti, pa tudi varstva za hčero ravno nimama.Stvari tudi nič ne kupujema, no ja enih par bodijev sma kupila ko so bili ful poceni in to je to, drugač pa opremo mama še vse od hčere, sma takrat vse novo kupila, tako da sedaj to ni potrebno.A se je še katera od vas odločila za ea, jaz bom šla nekje novembra se pozanimat v bolnico kak je kaj z tem , rodila bom pa v MB, tako da tamtam, mogoče se ki srečama, če boš ti tudi tukaj rodila.In kaj še??Nič lepo se mejte pa se lepo pazite!!!!

To pa je še nekaj malega za vse vasuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 911
3.10.2006 13:37:21   
LUNA06
Ojla!

Ja lahko mi že čestitate, ker sem že gospa!
Je blo res fenomenalno, sm še dans utrujena (po novem sem namreč spet v službi).Use je šlo kot po maslu, še vreme je blo odlično, folk je pa tok zažuru tm u gostilni, da nism mogla verjet.Tud mali je biu zelo pridn, mi ni nč nagaju, tako da sm plesala k zmešana.Res same hvale zdej poslušam!
Je blo pa res velik dela zdej na koncu, zato se nism nč oglasla.
Kar se tiče kozarčkov, smo si jih na koncu sposodili v eni srednji šoli, ker tistih res nism najdla, pa zdelo se mi jih je škoda kupvat.

tatam tudi jaz imam tak čuden izcedek že zelo dolgo, mi je moja G zadnjič dala neke svečke v obliki tablet, ker naj bi mela glivice, je blo malo bolše, ampak zdej je spet katastrofa, pa neznansko smrdi ta reč.Se je pa tudi meni poslabšala kri, ni še kritično, amapk vseeno.To je verjetno zato, ker ne jem mesa.

Urša08 jst grem na priprave novembra.S ta pravim šopingom pa začnemo v soboto, ko gremo v Celovec.Sej bi se mogla še pozanimat kje se tam dobijo stvari za bebice, ker še nikol nism sploh bla v Celovcu.Imamo pa že neki pajackov.

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 912
3.10.2006 14:16:30   
tatam
Luna06:torej čestitam ob prestopu v zakonski stan!Na mnoga skupna leta,polna ljubezni,razumevanja in seveda čimveč otroškega smeha!!!!
Glede izcedka pa:skrbelo me je najbolj zato ker je bil čist brez vonja,barve... Pa kar naenkrat ga je blo toliko,prej pa nikoli nič...No hvalabogu se je izteklo tako kot treba!
Jaz razen vozička nisem nabavljala še nič..Imam pa ogromno stvari od prej! Čez vikend sem že nekaj prebirala,da bom v kratkem oprala,zlikala in zložla,da bom potem videla kaj moram še nabavit!
Sem pa premišljevala glede plenic če bi nabavla te bombažne-štorklja ali racman.Pa mislim,da bom ostala kar pri pampers!Cenovno so mogoče res bolj ugodne,okolju in otroku prijazne...Ampak jaz že zdaj perem skoraj vsak dan in potem res ne bi drugega delala kot samo prala...Kaj pa vem!
Kaj mislite o teh plenicah?Jih bo katera uporabljala??

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 913
3.10.2006 15:10:34   
Urša08
Luna 06  iskrene čestitke ob vajini poroki. Naj vama bo v zakonu z rožicam postlano. Midva bova imela čez slaba dva tedna najino prvo obletnico poroke in lahko ti povem, da je bilo to leto čudovito. Tudi vama želim veliko harmonije, pogovorov ter skupnih trenutkov, ljubezen pa tako že imata, le negujta jo še naprej.

Glede izcedka tudi jaz ga imam in ravno tako sem dobila ene tablete v obliki svečk, tako da sem včeraj začela z zdravljenjem, so pa tri svečke. Upam, da bo pomagalo. Ostale izvide sem imela v redu, za kri mi je pa rekla, da imam tako dobro kot da ne bi bila noseča. Pa jem meso tam dva krat na teden in nič več. Mi ne paše in se sploh ne silim. Sem se odločila da bom poslušala svoje telo, kaj mu paše. No ja pazim pa da jem dovolj sadja in zelenjave, pa mogoče preveč sladkarij - ampak mi sladko takooo paše.

Tatam glede teh pleničk sem že razmišljala, ampak se bolj nagibam k tistim za enkratno uporabo. Predvsem zaradi pranja, obešanja in likanja.

Razmišljava pa o nakupu sušilnega stroja, to bi pa malce olajšalo delo vsaj mislim.
Ima katera sušilca doma? Kaj sušite? Ste vse otroke cunjice sušile v sušilcih? Koliko ga uporabljate ,...? Če mi bo katera kaj svetovala bom zelo vesela.

Lepo uživajte!
Papauser posted image

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 914
3.10.2006 15:16:18   
Urša08
Jasnika tudi jaz razmišljam o epiduralni. Bom šla na pogovor potem bomo pa videli. Glede na to da imaš eno hčerkico doma me zanima ali si imela pri njej klasični porod ali epiduralno?

Koliko cunjic pa si imela pripravljenih, ko si prišla iz porodnišnice? Se kaj spomniš. Ne vem recimo 10 pajackov, 15 bodijev, 3 pidjamce,... Samo okvirno me zanima, jaz pričakujem prvega in nekako ne vem koliko pripravit, da ne bom pretiravala ali imela vsega premalo. Pa v katerih številkah - večinoma 56 ali kar 62?

Hvala za odgovor!
Papauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 915
3.10.2006 15:19:25   
tatam
Urša08:sušilec uporabljam že 6 let,odkar se nama je pozimi rodil drugi otrok in nisem imela kje sušit.V njem sušim vse razen volne.Seveda pa raje sušim perilo zunaj.A v kurilni sezoni to pač ni primerno,ker mi ravno takrat ponavadi kaki sosed fajn zakuri...Imam pa kondenzacijskega in si vodo shranjujem za likanje!Priporočam ti kaj takega,da potem ni preveč vlage v prostoru!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 916
4.10.2006 19:01:11   
ajja
Halo!

Evo mene z morja, je blo tak fajn, da bi šla kr nazaj. Sončno, topla voda, nobene gužve, skratka uživancija.

Gospa Luna06, čestitke in vse dobro v zakonskem stanu! Na nov priimek pa se verjetno še privajaš, kaj?

Tatam, sem tako vesela, da je s tabo vse o.k., biti v bolnici mora biti grozno. Jaz se resno nagibam k bombažnim pleničkam, dela je sicer malo več, ampak plus je pa zdravje. Nekaj časa je še na voljo za končno odločitev.

V ponedeljek sem imela pregled pri G in moram vam povedati, da sem bila kregana zaradi kg, in sicer sem se do zdaj v celi nosečnosti zredila 4 kg, od tega 3 kg v zadnjem mesecu in to je baje preveč. Ampak nekje se pa že mora nekaj poznati, ne da?! Meni se vse skupaj ne zdi nič groznega, pa tudi vse ostale izvide (kri, sladkor) imam super.

A še katero boli trtica? Mene pri sprehodih, pa če dolgo sedim... G mi je svetoval obroč za napihnit (kot za plavanje) za sedenje, ker potem trtica ni obremenjena. Bom poskusila.

Sicer pa me je prijela nakupovalna mrzlica, še bolj pa mojega lubija. Nabavila sva nekaj cotk, pa voziček z zimsko vrečo tudi že imamo.

Lepo se imejte, uživajte pa kaj pišite!

LP A.

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 917
4.10.2006 19:55:59   
eva1
No da se še mi javimo po dolgem času user posted image !
Luna čestitke user posted image user posted image user posted image

Glede cunjic-jaz sem imela pri Lukcu vsega preveč, ful plenic, pajackov sigurno 30, benkic za pol omare, previjalnih da se je drek delal, uglavnem sedaj bom vsega manj pripravila, ker potem je en kup likanja in pranja nepotrebnega-sicer pa ima moja sestra februarja rok in bova malo porazdelile cunje, pa bo lih prav! Številke-malo 56 malo pa 62, čeprav moram reči, da smo dolgo nosili 56(tam do 3 meseca) in sem na začetku bolj te uporabljala, pa čeprav se mali ni rodil tako majhen(3500g, 53cm)! Se mi zdi,da v 62 kar plavajo na začetku-no je pa tudi od proizvajalca odvisno!
Kupila pa za našega drugega sončka nisem še čisto nič user posted image , se mi kr ne da po trgovinah hodt!

Sušilni-si sploh ne predstavljam da ga nebi imela, se mi zdi prav fino, ko vržem notr in je v 2 urah posušeno, pa tudi tistih malih cunj se mi ne da obešat, ker ni ne konca ne kraja!

Drugače pa sem se tudi jaz spet poredila-trenutno na +4, +5 kakor kdaj, odvisno kok se nažiram user posted image , mala pa veselo po mehurju skače, ne vem bo ta tudi v medenični ustavi vztrajala do konca kot LUkauser posted image (čeprav vem da ima še čas, ampak luka se mi je na ritko obrnil okoli 25 tedna , ta še malo prej in vztrajal tako do poroda)! Bomo videli, ni pa prijetno ko na polni mehur pritisne z nogico!

Neslednji teden imam pregled, bom vrjetno plačala 3d UZ, ker me prav zanima kako se vidi!

Uživajteuser posted image

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 918
4.10.2006 21:43:02   
adriana_m
Luna čestitke.

Jasnika ali nisi ti že v 25. tednu?

Ktera že gre na 3D UZ v Postojno 24.10?

Na šolo za starše tudi midva hodiva, zaenkrat je super. Ni gužve, veliko izveš, predvsem kaj je pametno kupit in kaj ne. Zelo koristna zadeva. Odlično je, če lahko greste skupaj s partnerjem, te kar nekako poveže v skupnem pričakovanju.

In še to: za majčke se vas ni dosti javilo, težko bo izposlovati kakšen popust za tako majhno število. Bom vseeno vprašala.

Lp A. user posted image

< Sporočilo je popravil adriana_m -- 4.10.2006 21:47:42 >

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 919
5.10.2006 11:50:10   
tatam
Čez vikend sem ravno pregledovala cotike,ki jih imam od prej,pa še svakinja je nekaj dokupla za svojo pupiko...Več je vsega za punčke,jaz pa rabim za dva fanta!Imam precej benkic-na začetku pridejo zelo prav,bodijev,pa hlač...Kaj dosta zaenkrat ne bom nabavljala razen par enakih kompletkov.Saj ju ne mislim ravno isto oblačit,včasih pa je lepo če vidiš dvojčke isto oblečene. Kaj mislite ve o tem???
Nimam pa skoraj nič v številki 56,saj sta se oba prejšnja rodila težka čez 4 kg in sploh niso prišle v poštev.Sedaj pa pričakujem,da jih bom rabla en čas.

V materinsko šolo jaz ne bom hodla,saj sem "stara mačka" in sem že bla. Za možeka sem pa tudi že zrihtala potrdilo,da ima opravljeno.Ko sva šla prvič rodit so mu potrdilo odvzeli,drugič pa sva prišla brez in je skoraj zunaj ostal- se je moral kar fajn skregat z eno babico,da so ga spustli naprej.

Tudi mene danes tak trtica al križ boli,da komaj hodim. Trtica je na sredini,ne? No,mene pa boli bolj na levo in tudi na levo nogo z muko stopim,tak da nisem ziher kaj je to...Do danes hvalabogu s križem še nisem mela težav,upam da se še ne bo začelo...Sicer pa kile grejo gor in hrbtenica seveda trpi...Me pa zvečer ponavadi noge zelo bolijo.A kot sem rekla-kile!!

Zanima me,če še vse hodite v službo al je že katera na bolniški kot jaz??Moram priznat,da se mi včasih kar vleče...Je blo prvi dvakrat bolje,ko sem delala do konca-minilo je kot bi pihnil.
Bianka ti še delaš?Ker meni je moja G dala tudi zato stalež,ker sta user posted image user posted image !

(odgovor članu adriana_m)
Neposredna povezava do sporočila: 920
5.10.2006 12:00:26   
tatam
Aja,glede EA!Zadnjič sem dan preživela v Mb porodnišnici na preiskavah in tam sem se veliko menla z drugimi user posted image . Ogromno mi jih je reklo,da poznajo druge mamice,ki so se dogovarjale za EA,pa jih veliko ni dobilo...Zakaj ne ne bi vedla!
Očino nimajo ravno radi tega načina al pa jim primanjkuje kadra,saj za to so posebni anesteziologi?!
Sem pa mela enkrat EA,ko so mi odstranjevali miom na sramni ustnici in mi je bilo skrajno neprijetno!Že ko te pikajo ni fajn,potem ko pa začne kao popuščat pa kriza!!!Pa grozno mi je blo ko ne čutiš nog oz.ničesar od pasu navzdol...Potem pa mravljinci in ne veš če si lulal al kakal ali ne,ne vem no mene je bla ful groza!
Porod sem pa mela sploh prvič zelo težak,saj je mela Tjaša 4410 g in se sploh ni spuščala.Redne popadke-enega za drugim sem mela 5 ur,tak da sem bla že čist na robu moči...Ampak rajši še enkrat tak kot z EA!To je moje mnenje!!!

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 921
5.10.2006 13:56:47   
Urša08
Pozdravljene nosečke!

Eto, tečaj priprava na porod je že za nama. Včeraj sva šla zadnjič in dobila potrdilo. Moram povedat, da sploh ni bilo slabo. Imeli smo jo tri dni po dve uri oz. dve in pol in je šlo hitro.  Počutim se kar v redu, le včasih imam napade lakote. Potem pa ni čudno, da gredo kile kar gor. Sedaj sem že na +8user posted image in me je začelo skrbeti koliko jih bom pridelala do poroda , saj sem sedaj šele v 27 tednu. Tako, da sem si rekla, da se bom  odpovedala sladkarijam. Bomo videli do kdaj bom zdržala.

Lepo se imejte kljub turobnemu vremenu.
papauser posted image

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 922
5.10.2006 17:05:04   
bianka
zdravo

Tatam jaz v službo ne hodim od 22t.Jutri imam pregled in močno upam da tudi UZ.
Sem pa zadnjič na MON-u pisala dr.Pušenjaku in mi je odpisal da bi bilo tako nosečnost potrebno spremljat na vsaj 14 dni.Vprašala sem ga če bi lahko prišla k njemu na kak pregled seveda bi ga sama plačala,pa mi je odpisal da lahko rečem svoji gin.za napotnico ki naj velja do PDP in potem bi mi on pravlal UZ na 14 dni.Zdaj pa nevem kako naj moji gin.to rečem,da ne bo mislila da njej pa ne zaupam.Drugače me je moja gin.naroča sedaj na 4t,pa še to nevem ali mi bo naredila UZ.
vsekakor  sporočim kar jutri izvem.
pa še to vidim da se kar nekaj o cotkah pogovarjate,zdaj pa resno razmišljam katere št.naj pripravim za user posted image user posted image .prav dosti malih št. nimam,saj je bil moj prvi sin kar velik (4000g in 54cm).
pripravlenega pa nimam zaenkrat še nič,ker popravici povem da me je kar malo strah da nebi bilo kaj narobe z malima dvema.

pa lp

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 923
5.10.2006 17:10:19   
jasnika
po mojih izračunih in po vseh ostalih sem v 24 tednu, pa saj ti tud adriana al ne?????

(odgovor članu bianka)
Neposredna povezava do sporočila: 924
5.10.2006 17:48:21   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: jasnika

po mojih izračunih in po vseh ostalih sem v 24 tednu, pa saj ti tud adriana al ne?????

Adriana vrjetno misli- noseče si 24 tednov in 3 dni(po tvojem trakecu pod nickom) oz. v 25 tednu!

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?