|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   testo za kruhke
23.10.2006 11:06:14   
meta22
Živjo!

a obstaja recept za maso za kruhke ala pečjak, ki jo potem lahko zamrzneš in ob priliki odtališ in spečeš!?
če ja, prosim za recepte!!!

lp
meta
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: testo za kruhke
23.10.2006 11:09:46   
al1*
Ne razumem najbolje: ali misliš, če lahko kvašeno testo zamrzneš in potem ob priliki spečeš? Po mojih izkušnjah se bolje obnese da spečeš in daš nato v zmrzovalnik, odtajaš pa v pečici  pri recimo 90 stopinjah, če želiš, da so hrustljavi. 

lp

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.10.2006 13:09:04   
meta22
ja, zanima me, če kvašeno testo lahko zamrzneš?
al1* kako pa testo pripraviš?

lp
meta

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.10.2006 20:45:01   
al1*
Moj svak zamrzuje testo za pico. Naredi hlebčke in zamrzne. Ko potrebuje, vzame ven in speče.

jaz pa ponavadi najprej spečem. Delam pa po občutku: moka + vzhajan kvas, sol in voda.
Včash naredim rogljičke - ampak ti niso primerni za zmrzovanje, so pa dobri.

ROGLJIČKI IZ KVAŠENEGA TESTA

1 kg gladke moke
45 dag margarine
malo soli
10 dag sladkorja
20 žlic mleka
kvas
Kvas damo vzhajat. Zmešamo testo in ga pustimo eno uro v hladilniku. Testo razvaljamo na tanko v kvadrate, zvijemo v rogljičke in spečemo. Pečene povaljamo v sladkorju v prahu. Fino je, če daš na vsak trikotnik žličko marmelade, preden zaviješ v rogljičke.

MLEČNI KRUH

500 g moke
40 g kvasa
¼ l mlačnega mleka
žlička soli

lp

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Recept za dojenčke: Odlična polenta
Glavna zvezda današnjega recepta je polenta, recept pa je prilagojen za začetek uvajanja in nadgrajen za 8 mesečnika in ...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.