|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   testo za kruhke
23.10.2006 11:06:14   
meta22
Živjo!

a obstaja recept za maso za kruhke ala pečjak, ki jo potem lahko zamrzneš in ob priliki odtališ in spečeš!?
če ja, prosim za recepte!!!

lp
meta
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: testo za kruhke
23.10.2006 11:09:46   
al1*
Ne razumem najbolje: ali misliš, če lahko kvašeno testo zamrzneš in potem ob priliki spečeš? Po mojih izkušnjah se bolje obnese da spečeš in daš nato v zmrzovalnik, odtajaš pa v pečici  pri recimo 90 stopinjah, če želiš, da so hrustljavi. 

_____________________________

lp


(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: testo za kruhke
23.10.2006 13:09:04   
meta22
ja, zanima me, če kvašeno testo lahko zamrzneš?
al1* kako pa testo pripraviš?

lp
meta

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: testo za kruhke
23.10.2006 20:45:01   
al1*
Moj svak zamrzuje testo za pico. Naredi hlebčke in zamrzne. Ko potrebuje, vzame ven in speče.

jaz pa ponavadi najprej spečem. Delam pa po občutku: moka + vzhajan kvas, sol in voda.
Včash naredim rogljičke - ampak ti niso primerni za zmrzovanje, so pa dobri.


ROGLJIČKI IZ KVAŠENEGA TESTA

  1 kg gladke moke
45 dag margarine
malo soli
10 dag sladkorja
20 žlic mleka
kvas
Kvas damo vzhajat. Zmešamo testo in ga pustimo eno uro v hladilniku. Testo razvaljamo na tanko v kvadrate, zvijemo v rogljičke in spečemo. Pečene povaljamo v sladkorju v prahu. Fino je, če daš na vsak trikotnik žličko marmelade, preden zaviješ v rogljičke.



MLEČNI KRUH

  500 g moke
40 g kvasa
¼ l mlačnega mleka
žlička soli





_____________________________

lp


(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Doječa mama ne potrebuje posebne diete
Ne pij mleka! Izogibaj se citrusom! ... še veliko je podobnih NE-jev, ki jih posluša doječa mamica v želji, da bi imel d...
Priredite otroško koktejl zabavo
Brezalkoholna koktejl zabava bo najbolj navdušila starejše otroke in najstnike, pa tudi najmlajši se bodo razveselili sr...




dojenje
1hruška

Do kdaj ste dojile?

nisem dojila. (15%)

do 3 mesecev (18%)

do 6 mesecev (13%)

do 1 leta (31%)

do 1,5 leta (14%)

do 2 let ali več (9%)


Število vseh glasov: 352

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!