|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   testenine carbonara
27.1.2009 16:42:29   
melanija
Kako pripravite testenine carbonara? Iščem recept pa ga ne najdem. V  kulinariko sem se vpisala pa mi do sedaj še niso posredovali podatkov za prijavo - koliko časa traja da jih dobiš? Bi jih pa naredila danes za večerjo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 16:45:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu melanija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: testenine carbonara
27.1.2009 16:47:20   
Ancy
Eh jz to tko mal po svoje nardim, dam kuhat špagete, pa da niso preveč razkuhani, v posebno šalčko pa naribam sir - npr. jošt pa ornk popram (sam ne tok da res fejst žge) pa ubijem en jajc pol pa sam h špagetom vržem in se vse pomeša in je tko dobr........... tko da ubistvu ni lih carbonara ker pol sestavin manjka ampak je boljš k original user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: testenine carbonara
27.1.2009 17:14:13   
Felicita
hitra carbonara: zmešam jajce, kislo smetano, sol in parmezan in prelijem to čez kuhane makarone in mal prepražim (tok da zakrkne).

'ta boljša' karbonara: prepražim slanino (paršut, panceto,... kar je pr roki). potem zmešam jajce in celo sladko smetano in pol žlice kisle smetane, ornk žlico parmezana in sol, na koncu dodam popraženo slanino. potem to vlijem čez kuhane špagete in spet mešam dokler ne zakrkne.


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: testenine carbonara
27.1.2009 17:17:27   
mama_milchy
http://www.kulinarika.net/recept/testenine/Carbonara_spageti-6285.html

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: testenine carbonara
27.1.2009 17:20:48   
brooke
mmmm......ena mojih boljših jedi, ki pa jo delam tako:
- dam kuhat špagete
- v majhni skledici medtem stepem na hitro dve jajci, nato dodam nariban parmezan (po okusu in željah) ter dobro popopram
- v malo večji ponvi na olivnem olju pocvrem koščke pršuta ali slanine in ko so testenine kuhane (al dente) jih precedim, splaknem ter dodam pršutu v ponvi, premešam ter na vse skupaj vlijem jajca s parmezanom ter ponovno dobro premešam
- par sekund še imam na ognju, da jajce lepo zakrkne ter nato servirano potresem s parmezanom

dober tek!


< Sporočilo je popravil brooke -- 27.1.2009 17:21:33 >

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: testenine carbonara
27.1.2009 22:11:47   
2 Sraki
No če si TOLE pogledaš, se mi zdi, da ti bo vse jasnouser posted image .

(odgovor članu brooke)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: testenine carbonara
28.1.2009 9:30:03   
asso
Prava karbonara je sicer brez smetane.

Jaz naredim pa takole.
Med tem ko se rezanci kuhajo v ponvi popečem slanino (panceto ali klobase) brez olja, ker je itak že po sebi dovolj mastno. Ko je to popečeno ugasnem in prelijem gor 3 stepena jajca (odvisno za koliko oseb naredim - eno jajce na osebo), vržem gor še tople rezance in parmezan. Če je še pretekoče še malo vžgem plin in premešam, če ne pustim tako in postrežem (ker itak že topli rezanci še malo zgostijo jajce)...

In to je to... soli in popra ne dodajam, ker je itak slanina dovolj slana in poprana...

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: testenine carbonara
28.1.2009 12:01:12   
Anonimen
Skuham špagete.
Medtem naribam parmezan, pripravim jajce, na kocke narežem ali panceto ali pršut ali šunko ali domačo klobaso.
V skuhano in odcejeno pašto stresem najprej sir in fajn pomešam, nato jajce in fajn pomešam, zatem pocvrto slanino na čajni žlički olivnega olja malo popoprano, zmešam in za konec , da je bolj sočno še malce smetane za kuhanje.

(odgovor članu asso)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?