HuAnita
|
Najbolj pop...., ko moja prijazna taška pride na obisk takrat, ko mala že spi. Res gre zgodaj spat (ob cca 18.30) je že na obisku pri g. Spancu, pa kakšne pol ure vse potiho počnem, ker tudi mene moti, če kdo razbija lai se pogovarja, ko skušam zaspati. No, ona pa uleti (itak samo 1x na mesec), pa ko bolj potiho govorim, pa se glasno zasmeji in prijavi: a tako je občutljiva?! Ja, to pa ne sme biti! (Včeraj pa sem pop... in sem ji rekla, ne, mala ni občutljiva, mamica je, če ji kdo to reče :)-. Valda užaljenost na kubik. No, ne vem, če malo hrup res tako moti, ampak po moje vsak starš počne vse bolj tiho, a ne? In po, še to, itak jo vnukinja dovolj zanima le 1xna mesec, da se pripelje, pa mi dovoli, da ji kakšni 2 minuti pripovedujem, kako in kaj je z malo, potem pa vskoči in poslušam eno uro o tem, kaj jo boli, kdo jo je kje 'nategnil (ala v trogvini, pa sadja ji je šiptar dal premalo...), da sem na koncu čisto izmučena od teh zgodb, pa prav vesela, ko gre. :)- Sem hudobna, ne? Saj sem Hu:hudicek:Anita
|