Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
tašče -****.ič - grrrrr! 6.2.2005 19:09:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, babu, če ne poznaš nobene zares težke ženske, potem res ne moreš vedeti kaj je to utrujajoča tašča. Mi naprimer na slavnostno kosilo za bližnjo sorodstvo nismo smeli priti, ker moj mož (njen sin) preveč poje... Tibor je "moten", ker imam pri treh letih še vedno dudo in miško; druge streže spredaj in zadaj, mene pa nikoli ne vpraša, če bom kavo... ali pa vodo, karkoli... itd., itd., se mi ne da naštevat, bom slabe volje. Pa zaradi nje ne bom.
|
|
|
|
tašče -****.ič - grrrrr! 6.2.2005 19:20:25
|
|
|
|
Jančika_
|
Ljudje smo zelo različni, tako tudi tašč ne moremo metati kar vseh v en koš. Moja je bila super in me je imela iskreno rada. Na žalost je že nekaj let mrtva. Tudi moja mama je fajn tašča, pa ne samo do mojega moža, ampak tudi do bratove koruznice. Mislim, da je glavni keč v tem, da na sina ne gleda kot na svojega malega fantka, ampak kot na odraslega moškega (takšna je bila tudi moževa mama). Moj mož se z mojo mamo razume veliko bolje kot jaz:). Popolno nasprotje pa je moja stara mama (po očetovi strani). Pri svojih triinosemdesetih bi svoje tri sinove (ki jih je vzgajala brez moža) še vedno rada kontrolirala na vsakem koraku. Do vseh treh snah je prav pasja in jaz se vedno čudim moji mami, kako jo prenaša prijazno in z nasmehom...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?