|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   stročji fižol
29.3.2008 9:40:31   
natasaom
kakšno juhico bi zraven riževega narastka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: stročji fižol
29.3.2008 9:44:53   
Anonimen
Boranijo user posted image


http://kulinarika.net/recept.asp?ID=6753

< Sporočilo je popravil kind lady -- 29.3.2008 9:49:47 >

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: stročji fižol
29.3.2008 9:52:24   
natasaom
mi bi brez mesa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: stročji fižol
29.3.2008 9:53:27   
Anonimen
Pa naredi brez mesa.Noter daj malo več korenčka.user posted image

4. 2006
JUHA IZ STROČJEGA FIŽOLA

2 žlici olja
sesekljana čebula
1 žlica moke
1 kg stročjega fižola
1 korenček
sol, česen
lovorjev list
1 paradižnik
1 - 2 žlici vina
sesekljan peteršilj
Priprava:
Iz olja, čebule in moke napravimo svetlo prežganje. Dodamo na kratko narezan stročji fižol in premešamo, nato še na kocke narezan, olupljen paradižnik ter zalijemo z litrom vroče vode. Juho rahlo osolimo in naj počasi vre. Dodamo korenček, lovorjev list in proti koncu kuhanja strt česen. Juho lahko izboljšamo z žlico pečenkinega soka. Preden ponudimo, jo okisamo ter potresemo s peteršiljem.



< Sporočilo je popravil kind lady -- 29.3.2008 9:55:41 >

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: stročji fižol
29.3.2008 9:58:55   
natasaom
hvala user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: stročji fižol
29.3.2008 10:07:14   
Anonimen
Ni za kaj.user posted image

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?




imena
klara2007

katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?

tiana (19%)

lana (31%)

neža (50%)


Število vseh glasov: 112

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!