|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spomladanski zavitek
16.8.2007 8:49:20   
sonček33
Ga zna katera narediti?

_____________________________

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spomladanski zavitek
16.8.2007 10:37:19   
mojsoncek
Sem malo nevedna in me zanima kaj pravzaprav to sploh je?! 

_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: spomladanski zavitek
16.8.2007 10:41:59   
Felicity
JAz ga žal ne znam. Sem pa poiskala in našla tole, če ti pride kaj prav:
http://www.planet-lepote.com/forum/viewtopic.php?p=231591&sid=ce616b9a49854abf616620c8562c3d53

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=201

http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8523

http://www.enaplus.com/1plus/kuhinja/recept.asp?id_recept=33&id_vrsta=20&id_kuhinja=100

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: spomladanski zavitek
16.8.2007 10:54:22   
mojsoncek
no pa nisem vec tako nevedna... zna biti dobro...

tukaj je se en recept:

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=110




_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: spomladanski zavitek
16.8.2007 12:07:40   
sonček33
ojsonček - spomladanski zavitki je tsiat najmi stvarca, ki jo dobiš v kitajski kot predjed - v tstu zavita zelenjava in meso....njami res

_____________________________

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...



(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: spomladanski zavitek
16.8.2007 12:53:19   
sonček33
felicity - thx super si mi postregla z linki

_____________________________

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...



(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: spomladanski zavitek
16.8.2007 13:09:25   
Anonimen
Jaz ga naredim kar malo po svoje, predvsem pa bolj po zimi, ko je na voljo kislo zelje. Je bolj jesenski zavitek.

Na maslu prepražim nekaj čebule (najmanj dve veliki), ki ju posolim in pražim, da malo uvene. Potem dodam na trakca razrezano slanino. Ali pa kar kakšno prekajeno svinjsko meso (vratovino, šunko.....ampak ne pizza variante). Potem dodam na trake razrezan korenček, po okusu posolim. Mogoče malo zalijem v vodo ali pa jušno osnovo.
Namesto listnatega testa pa uporabim kar vlečeno, ki ga prej premažem s staljenim maslom, pa ene trikrat okrog zavijem. Še boljše je vlečeno testo, ki ga narediš doma.
Zavijem v zvitke in nekaj časa pečem v pečici.....da se testo zlato rumeno zapeče.

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: spomladanski zavitek
16.8.2007 19:47:42   
Jessy
Naša prijateljica Fiorelino, ki ima v Trstu kitajsko restavracijo in je tudi sama kitajka, je povedala, da se na olju prepraži malce čebule, nato pa nekaj mletega svinjskega mesa,malo naribanega korenja, dodajo nekaj sojine omake ter kislo zelje, soliti običajno ni potrebno, saj je slana že sojina omaka, uporabijo pa svetlo. Malo podušijo in potem to maso zavijejo v to njihovo riževo testo, ki ga na veliko prodajajo tudi v naših trgovinah. Testo se malce namoči z vodo, da se zmehča, nato pa zaviješ. Za konec oni tako oblikovan zavitek pomočijo v neko njihovo testo, za katerega pa nisem prosila recepta.

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Priredite otroško koktejl zabavo
Brezalkoholna koktejl zabava bo najbolj navdušila starejše otroke in najstnike, pa tudi najmlajši se bodo razveselili sr...
Zdrava orehova potica, ki ne potrebuje vzh...
Bližajo se velikonočni prazniki, ko poleg jajc, šunke, velikonočnega kruha in hrena, med dobrotami ne sme manjkati niti ...




Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?