|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   smetanova omaka
25.6.2007 20:42:50   
karmy
kako jo naredite? jaz bi jo ful rada naredila pa se je ne upam spravt delat da ne bom kj zaj.....

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: smetanova omaka
25.6.2007 20:44:43   
Anonimen
za kaj pa?

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: smetanova omaka
25.6.2007 20:45:09   
Anonimen
JAz vem dobro in simpl za testenine, če te zanima user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: smetanova omaka
25.6.2007 21:37:57   
saraja
Ta recept pa še mene zanima!Se tudi priporočam!

_____________________________

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: smetanova omaka
25.6.2007 21:49:59   
sato
Jaz na drobno narežem malo čebule, pražim, da postekleni, nato pa zalijem z mešanico sladke in kisle smetane (pol-pol). Smetano dobro zmešam, preden jo dodam čebuli- da postane fajn tekoča. Nato pa pustim nekaj časa kuhati, da dobro prevre. Solim, popram in vlijem na torteline. Njam.

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: smetanova omaka
25.6.2007 23:44:40   
karmy
aja so različne omake za različne priloge?user posted image no razmišljam da bi zravn puranjih zrezkov naredila omako... pa testenine ja...

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu sato)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: smetanova omaka
25.6.2007 23:51:23   
Anonimen
Zrezke popeces na olju, prej jih posolis, gor narezes se cesen (na ''listke''), ko so zrezki peceni, jih popopras, dodas malo zacinke/vegete oz. zacimbe, ki so v njej, zalijes z vodo + moko (1 dcl vode + 1 zlicka moke npr.), prevres, ce je ful redka omaka, jo se malo zgostis z moko + vodo, ce ne pa samo se dolijes malo sladke smetane, prevres in je. Lahko dodas se mal cebule v prahu in zacimbe za pico (origano in to, ampak jaz ne dam)

LP

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: smetanova omaka
26.6.2007 9:02:19   
Saša27
Zrezke spečeš na malo olja. V lončku žmešaš kislo smetano, malo ostre moke, vegeto in obvezno origano ter malo vode. Mešanico preliješ po zrezkih, malo pokuhaš in okusna jed je pripravljena. Moj možek obožuje to smetanovo omako, zraven pa paše kakšen kruhov cmok al pa njoki. Če mi od nedeljskega kosila ostane pečenka, jo vedno naslednji dan, ko je že "suha" naredim v tej omakci, le da meso samo pogrejem na malo olja.

_____________________________

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: smetanova omaka
26.6.2007 10:34:57   
jade1
Jaz popečem puranje zrezke ali za gobovo omako šampinjone (posolim po okusu).  Zalijem s sladko smetano, malo kisle smetanedodam par tikotnih topljenih sirčkov in malo mešam ter pustim, da se sirček raztopi.
Aja samo pol je to že sirova omakca.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: smetanova omaka
26.6.2007 10:38:44   
jade1
Ali pa tole.
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=7143

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: smetanova omaka
26.6.2007 12:49:53   
Anonimen
Za testenine:

slanino narežem na koščke ali katero drugo klobaso, panceto..., prepražim, da zadiši, potem dodam na kolobarje narezan por čisto malo še prepražim (ne sme porjaveti), zalijem z Vrhnjem za kuhanje (DUKAT) malo popram dodam še rožmarin in je odlična omakica po 3 minutkah kuhanja  tukaj. user posted image


LAhko pa delaš samo od pora naprej in na koncu na testenine potreseš na tanko narezan pršut. LAhko dodaš še vmes grah.

< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 26.6.2007 12:51:02 >

(odgovor članu jade1)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: smetanova omaka
26.6.2007 12:55:10   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  jaz delam tako kot argetka user posted image , sam ne uporabljam smetane iz kravjega mleka ampak SOJINO smetano za kuhanje, ali pa riževo...njammmmi user posted image

_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: smetanova omaka
27.6.2007 8:29:30   
Enolla
Jaz delam pa takole: puranje zrezke spečem v teflon ponvi (kao žar) na malo maščobe. Zrezke začinim s soljo in poprom. Ko so pečeni jih dam na toplo in v ponev vlijem smetano za kuhanje, dodam na lističe narezan česen ter začimbe (origano, baziliko, rožmarin - to je čisto odvisno kakšne volje sem ko kuham se pravi od navdiha,), smetano zalijem z malo vode ali juhe, malo prevrem do primerne gostote in dodam zrezke, da se segrejejo in to je to.

_____________________________

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Težave z želodcem - Naravna pomoč
Blagodejno na želodec s preveč kisline deluje tudi zelena, ki je eno izmed najbolj bazičnih oziroma alkalnih zelenih živ...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?