Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: skorja pri kruhu iz kruhomata 9.1.2008 9:50:31
|
|
|
|
pety78
|
Tudi jaz sem bila besna, ker je bila vedno trda, pa sem rešila problem tako, da ga še nekaj časa pustim v kruhomatu, potem ga pa zavijem v alu folijo in servieto. Mogoče ima pa katera še kako boljšo idejo.
|
RE: skorja pri kruhu iz kruhomata 9.1.2008 9:57:35
|
|
|
|
lex
|
jaz ga pustim ene 20 minut še v avtomatu oz. probam kdaj je mehka, prej sem ga vedno v mokro krpo zavijala
|
|
RE: skorja pri kruhu iz kruhomata 9.1.2008 10:03:26
|
|
|
|
Maxica
|
Ne vem vzroka, čeprav sem jaz že velikokrat opazila, da je ful odvisno, kdaj ga pečem. Npr. če ga pečem čez dan, ko kurimo v stanovanju, pride skorja drugačna, kot če ga pripravim, da mi ga peče ponoči, ko je v stanovanju hladno, ker ne kurimo. Se mi zdi, da je res veliko odvisno, kako tople so sestavine, iz katerega se potem kruh dela. Sicer ga pa mi tudi vedno en čas pustimo še v kruhomatu, potem pa zavijemo v eno krpo, da se pohladi.
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2008 10:06:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?