|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   skorja pri kruhu iz kruhomata
9.1.2008 9:45:51   
tina104
Pečem kruh izkruhomata in mi je tudi dober, sploh sredica je super. Le skorja pogosto pride zelo trda. Kaj narediti za mehkejšo skorjo? Naj pustim kruh v aparatu po pečenju ali ga vzamem ven? Naj ga s čim pokrijem???

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: skorja pri kruhu iz kruhomata
9.1.2008 9:50:31   
pety78
Tudi jaz sem bila besna, ker je bila vedno trda, pa sem rešila problem tako, da ga še nekaj časa pustim v kruhomatu, potem ga pa zavijem v alu folijo in servieto.

Mogoče ima pa katera še kako boljšo idejo. user posted image


_____________________________



(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: skorja pri kruhu iz kruhomata
9.1.2008 9:57:35   
lex
jaz ga pustim ene 20 minut še v avtomatu oz. probam kdaj je mehka, prej sem ga vedno v mokro krpo zavijala

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: skorja pri kruhu iz kruhomata
9.1.2008 10:03:26   
Maxica
Ne vem vzroka, čeprav sem jaz že velikokrat opazila, da je ful odvisno, kdaj ga pečem. Npr. če ga pečem čez dan, ko kurimo v stanovanju, pride  skorja drugačna, kot če ga pripravim, da mi ga peče ponoči, ko je v stanovanju hladno, ker ne kurimo. Se mi zdi, da je res veliko odvisno, kako tople so sestavine, iz katerega se potem kruh dela.
Sicer ga pa mi tudi vedno en čas pustimo še v kruhomatu, potem pa zavijemo v eno krpo, da se pohladi.

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
9.1.2008 10:06:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tina104)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?




Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?