skorja pri kruhu iz kruhomata (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj



Sporočilo


tina104 -> skorja pri kruhu iz kruhomata (9.1.2008 9:45:51)

Pečem kruh izkruhomata in mi je tudi dober, sploh sredica je super. Le skorja pogosto pride zelo trda. Kaj narediti za mehkejšo skorjo? Naj pustim kruh v aparatu po pečenju ali ga vzamem ven? Naj ga s čim pokrijem???




pety78 -> RE: skorja pri kruhu iz kruhomata (9.1.2008 9:50:31)

Tudi jaz sem bila besna, ker je bila vedno trda, pa sem rešila problem tako, da ga še nekaj časa pustim v kruhomatu, potem ga pa zavijem v alu folijo in servieto.

Mogoče ima pa katera še kako boljšo idejo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




lex -> RE: skorja pri kruhu iz kruhomata (9.1.2008 9:57:35)

jaz ga pustim ene 20 minut še v avtomatu oz. probam kdaj je mehka, prej sem ga vedno v mokro krpo zavijala




Maxica -> RE: skorja pri kruhu iz kruhomata (9.1.2008 10:03:26)

Ne vem vzroka, čeprav sem jaz že velikokrat opazila, da je ful odvisno, kdaj ga pečem. Npr. če ga pečem čez dan, ko kurimo v stanovanju, pride  skorja drugačna, kot če ga pripravim, da mi ga peče ponoči, ko je v stanovanju hladno, ker ne kurimo. Se mi zdi, da je res veliko odvisno, kako tople so sestavine, iz katerega se potem kruh dela.
Sicer ga pa mi tudi vedno en čas pustimo še v kruhomatu, potem pa zavijemo v eno krpo, da se pohladi.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (9.1.2008 10:06:30)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Stran: [1]