|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sem res jaz vsega kriva?
9.11.2005 12:15:10   
Anonimen
No sedaj imam pa še jaz končno čas, da povem svojo zgodbo in potem upam, da najdemo kakšno rešitev. Pa čeprav niti ne vem kako da začem... Še preden sva se sploh dobro spoznala sem zanosila (mlada in neumna bi rekla). Še pred tem je moja ta stara zvedla, da je iz kosova (beri albanc)... Tukaj se je štala v bistvu začela, naj dodam, da sva bila skupaj mesec ali pa dva, zdaj je od tega 5 mesecev. Stara (pardon) je rekla da, če mislim še bit z njem loh spokam, pa sm kr šla od doma, živela pri kolegici, si delila najemnino in uživala... No v roku 14 dni naredim še test... Ja, bil je pozitiven. Zame se je to zdelo, kot odlična priložnost za to, da začnem na novo, da lahko spet zaživim, z njem, zaljubljena, pa še otroka naj bi imela... Za teste sem mu povedala še isti dan oz. še isto minuto. Sej sploh ni mogu verjet, jaz pa še manj, ko mi je predlagal splav! Ne splava pa ne sem si mislila sama pri sebi in bila tiho. Potem pa je čez kakšen mesec, ko se je začel zavedati da splava ne bo, začel zganjat take pizuser posted image , da sem se samo za glavo držala... Pa je joku, se drl kot ena zver, ampak dobesedno!!! Razbijal telefone, svoj avto, jaz ga namreč še nimam, nakoncu, ko sem mu pa povedala, da je za splav na njegovo žalost prepozno... na žalost razbil še meneuser posted image  in prasec niti pomislil ni da sm v 11. tednu user posted image , pa mi ni blo nčuser posted image , samo par dni me je bolela glavauser posted image ... Po tistem me je še isto uro zvlekel še do ginekologinje, pa so ga nekm poslal, ker je hotu bit prvi na vrsti, češ on ne bo čaku. Jaz sem se pa sama pri sebi smejala in si mislila, boš ze viduuser posted image . Takrat so moja čustva dobesedno ugasnila. Poti domov sploh ne bom opisovala ker je blo vse skup grozn, mogoče je vredn samo oment, da me je vsaj 1000krat plunu v faco, ampak sm bla tih, ker sem vedela, da ko bom enkrat na svojem teritoriju, bom potem lahko jaz glasna. Naj še omenim, da sem se še pred tem odselila od kolegice in si našla cenejše stanovanje, delim si ga s cimro in tudi bolje se razumeva, kot s prejšno.
Cimra valda ni mogla verjet, kar sem ji povedala, sem ji pa iz srca hvaležna, da mi je pomagala "poniknit" za nekaj dni. Ostalim sem pa z največjim veseljem povedala kakšen kup gnoja je moj, čeprav mi je zabičal naj o tem molčim... me pa baš zaboli... 
Največjo napako sem naredila samo, ko sem se vrnila nazaj k njemu, danes je mesec dni od tega in morem rečt, da je še vedno ves meden in polizan k zdresiran pudl, jaz pa to valjda (veselo) izkoriščam.
A kako mu je ratal, da sem prišla nazaj?
Spet se je cmizdril, kot en posran otrok, ki ima revček isto plenico že 3 dni na ritiuser posted image , se mi metal na kolena, obljubljal vse naj, naj, govoril kako mu je žal in da tega ne bo naredil nikoli več... Jaz pa če sem iskrena upam, da vsaj ne v tem času dokler si ne naberem toliko denarja (in to njegovga umazanga), da lahko grem... Kar se tiče mojih staršev je brez veze karkoli razglablat, čeprov je atek prov sonček, me vsaj psihično podpira, ker finančno me ne more. Glede njegovih staršev oz. cele familije pa drugič... Vam pa vsem hvala že zato, ker ste si vzeli čas in to prebrali, čeprav verjamem, da vam najbrž polovica stvari ni jasna, bom pa zato drugič ko bo čas (najbrž zvečeruser posted image ) napisala še par stvari... čav-bau pa lep pozdravuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sem res jaz vsega kriva?
9.11.2005 12:21:46   
Anonimen
Kaj naj rečem......... ja, sama si kriva! Zakaj???? Zato:

- ker si neodgovorno šla zanosit s tipom, ki ga sploh ne poznaš,

- ker nisi poslušala staršev, ki btw. imajo vedno prav,

- ker si dovolila, da dela s teboj slabše kot svinja s kurbusom

- ker si se odločila iti nazaj k njemu, čeprav veš, česa je sposoben in ti ni mar za varnost tvojega otroka

- poleg tega se zgovarjaš, da si se vrnila k njemu, da ga izkoristiš - haloooooooooooo??????? to je kreten, ki te je nasekal!!!!!!!

- ker si verjetno zelo mlada in naivna.

Lahko rečem samo, ubogi tvoj otrok!

Za zjokat.....user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.11.2005 12:22:05   
total
Grozno,ne morem verjet,da se to spolh lahko dogaja,mater sem lahk jaz srečna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.11.2005 12:23:03   
Bejba
Sori, ne vem kdo je tukaj bolj neresen in otročji - ti ali on? In potem bosta imela še otroka? Meni se že sedaj smili.
Res nimam drugih besed za vse zgoraj napisano.

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.11.2005 12:25:38   
dory
Se strinjam z vsako tocko,ki jo je napisala Blacky...in zej bo ta kratko potegnil otrok user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.11.2005 12:26:35   
Wahoo RR

jaz ti lahko zaenkrat rečem le to, da spokej in pejt...
s takim moškim nimaš kej počet...še najmanj ko bo otroček prišel na svet...

in mislim da ti ne rabim povedat, da če je to naredit enkrat ( beri, pretepal pluval..itd )
bo naredil še večkrat...

pa da mene moj udari ali pa še celo pljune ( to bi me namreč bolj bolelo ) ...ma leti čez balkon ven...resno !!!

no, čakam še nadaljevanje....

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.11.2005 12:27:39   
ZARA
Nočem bit nesramna, ampak a se res nimaš čisto NIČ rada??
Če ti človek pljune v obraz in te pretepe v 11 mesecu nosečnosti je zame en navaden DREK !!!!!!! Tud zate bi moral bit.
Srečno!

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.11.2005 12:30:56   
Bejba
Zara, a pri vas ste bili kar 11 mesecev noseči user posted image  (sorči, se nisem mogla zadržat)?

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.11.2005 12:32:08   
brina*
Zadnjič je bila debata splav ja ali ne.

Mislim, da bi bilo zate bolje JA!!

Sploh kdo misli na otroka tu?
Nočem bit nesramna, ampak meni se že zdaj smili.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.11.2005 12:33:43   
Lumpi
Zakaj si se vrnila nazaj???
Praviš, da si boš nabrala njegov umazani denar???
Verjemi, da bi bilo bolje, da odideš še danes, kot pa takrat, ko boš rodila. Takrat upala ne boš, ker ti bodo grozili, da ti bodo vzeli otroka.
Jebuser posted image denar, raje imam mir kot pa 30.000,00 več na mesec za lažje preživetje.

Ajde, spokaj še danes in odpri oči že enkat!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.11.2005 12:34:46   
ZARA
Ups, sploh nisem vidla user posted image  Hvala Bejba!
Torej - 11 tednu nosečnosti!

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.11.2005 12:38:02   
muki1
Jaz pa mislim, da precej dobro razumem, duša draga, kar si napisala. Vprašanje je če ti razumeš.
Kaj nameravaš? Okrasti ga in ponikniti? Jok, sestrica, odpade. Sama si napisala, da čakaš, da se nabere čim večji kupček njegovega umazanega denarja, zatorej predvidevam, da se tvoj ,,albanc,, bavi s kakšnimi ilegalnimi zadevami, torej je po vsej verjetnosti tudi založen z orožjem do vrha svoje tupe glave. Na koncu boš ti potegnila kratko, dekle, in na žalost še negdo; drobno, nedolžno bitjece, ki raste v tebi. Kar solze točim za tvojega otroka. Če te je bil sposoben nalomiti in te 1000 x spljuvat v faco, si zanj en navaden kup dreka, mogoče te prenaša, ker mu je končno kapnilo, da pod srcem nosiš njegovo,, meso in kri,,.
Imaš par alternativ, ampak koliko sem prebrala, se boš odločila po svoji glavi.

Na vsak način se tipa losaj

1. Pobotaj se s starši in pri njih poišči podporo.
2. Pomoč poišči v materinskem domu.

Upam, da ne bomo o tebi brali na straneh Črne kronike.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.11.2005 12:39:27   
Dejča
11. mesec nosečnosti? user posted image Tale je pa malo huda, Zara, haha ...
V glavnem, ne morem verjeti, da v današnjem času še vedno bostajajo take but..., oprosti, ampak drugače se ne morem izraziti. Isto bi rekla tudi svoji sestri, prijateljici ali vsaki bližnji osebi, če bi ravnala tako kot ti. Mislim, ali imaš vsaj malo pameti?? Najbrž ne. Ker če bi jo imela, ne bi šla nazaj - da nagrabiš njegov denar. Pol te bo šele nabutal ... Če ti je že zase vseeno, potem delaj vsaj v dobro otroka, nič krivega, da se rodi takšnim staršem. Če z njegove strani že zdaj ni zaželjen, kaj šele bo - maltretiral bo tudi njega/njo. Pojdi stran - boljše danes, ko takrat, ko boš že 24-ič padla po stopnicah. Ženska, vzemi se v roke, že kmalu boš imela nekoga, za kogar boš morala skrbeti - in to sama, po vsej verjetnosti. Da ne boš otročku takšna mama, kot je tvoja tebi, da te nažene od doma!!!
Sto ljudi, sto čudi ...

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.11.2005 12:44:53   
baguSka
Bogi otrok. Ne posplušujem, ampak a ti veš česa vse so taki ljudje sposobni user posted image Jaz sem mnenja, da bi tak moški raje ubil svojega otroka, kot da ga pustil tebi. Resnično. Kr srce se mi trga, ko pomislm na tvojo situacijo...in ja kriva si, ampak se mi globok smilš, da si taka kot si. Pač ne morš iz svoje kože user posted image Sama si si to jama izkopala...

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.11.2005 12:45:05   
Anonimen
Gliha vkup štriha. Vsekakor čimdlje vztrajaj ob njem!

(odgovor članu Dejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
9.11.2005 12:48:06   
ryna
sj nekak te razumem, sm tut sama noseča pa stara šele 18..sam moj tip ne bi niti pomislu na to da bi me udaru al pa karkol podobnga! na tvojem mestu bi šla nazaj k cimri al pa staršem, od njega pa bi zahtevala preživnino..al pa še bolje-naj se otroku odpove vreden ga itq ni!!
res, mala pjt stran od njega, če te je pretepu enkrat te lah še drugič in ni nujno da bo brez posledic!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.11.2005 12:49:59   
cmokec
Jaz mislim, da se niti sama dobro ne zavedaš, da boš dobila otročka. Veš samo to, da splava pa nebi delala, ker si tako vzgojena. Imam prav? Upam, da ne. Od kretena pa hitro stran, da boš imela dovolj časa pripraviti zdravo in mirno gnezdece za dojenčka.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.11.2005 12:59:01   
Anonimen
Nekdo se spet norca dela. Ker če se pa ne, potem je pa totalno blesav tale "anonimen" in je kar prav, da je tako. Itak si je sam kriv.

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
9.11.2005 13:02:30   
baguSka
tud jst sm dubla tak občutk, da se nekdo dela norca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
9.11.2005 13:02:35   
kofetek2010
svašta, saj ne vem kdo je bolj ****user posted image  ti al on user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
9.11.2005 13:27:37   
Anonimen
Zgleda, da še nisi padla na realna tla. Če ti je vse to delal, verjemi da ti bo še. Čas je, da se zamisliš v prihodnost. Vidva bosta že nekako gurala življenje, najbolj me skrbi za otroka. Kakor poznam albance imajo tudi svoje zahteve glede otroka-upam, da zaradi tega ne boš prevelč trpela. Želim ti srečo v življenju, šo bolj pa da vse skupaj dobro ramisliš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
9.11.2005 13:33:01   
smrka
Drugič sexaj s kondomom ko spoznaš koga in takoj skočiš v pojstlo ... rajši se spokaj od šiptarja in se pobotaj s starši. A maš kako prihodnost sploh s tem albancem???? joj bejba!!!

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 22
9.11.2005 13:47:27   
Anonimen
sej ne morem verjet! sori ampak a se drogiraš al kaj?!!! očitno ti že ni blo dost hudo, da si šla nazaj!!!
pa veš, da boš imela otroka? ki ni dolžen preživljat pekla zaradi tvoje pohlepnosti po denarju?! 

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
9.11.2005 13:51:47   
kalbo
Pa se ti zavedaš, da je pri šiptarjih ženska stroj za rojevanje otrok in nič drugega. Spokej stran od šiptarja, če imaš sploh še to možnost, če se nisi že zafurala življenja. Še huje pa je, da si ga zafurala še nerojenemu otroku. Pazi, da se ne znajdeš nekega dne v kombiju za Kosovo.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
9.11.2005 13:57:13   
Marogica

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky

Kaj naj rečem......... ja, sama si kriva! Zakaj???? Zato:

- ker si neodgovorno šla zanosit s tipom, ki ga sploh ne poznaš,

- ker nisi poslušala staršev, ki btw. imajo vedno prav,

- ker si dovolila, da dela s teboj slabše kot svinja s kurbusom

- ker si se odločila iti nazaj k njemu, čeprav veš, česa je sposoben in ti ni mar za varnost tvojega otroka

- poleg tega se zgovarjaš, da si se vrnila k njemu, da ga izkoristiš - haloooooooooooo??????? to je kreten, ki te je nasekal!!!!!!!

- ker si verjetno zelo mlada in naivna.

Lahko rečem samo, ubogi tvoj otrok!

Za zjokat.....user posted image user posted image

Blacky, lahko? Tore preberi še enkrat, draga Anonimna.
Ali pa je res finta????????

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Koliko ss ste imele?
metuljcek27

1 (79%)

2 (10%)

3 (3%)

4 (1%)

več (7%)

Število vseh glasov: 189

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!