|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: sem res jaz vsega kriva?
12.11.2005 11:39:53   
delphi
Se opravičum za prejšni odgovor!
Ko sem, prebral prvo sporoči sem še preletel naslednja 2-3 odgovorja , se registriral, zopet poiskal to temo ter odgovoril. Sedaj pa vidim da je samo poteg(sedaj vem kako se je počutila resnična punca, ko je zaznala, da fant ni tapravi ), se opravičujem.

Sedaj pa grem pogledat če se da moja registracija izbrisati.

(odgovor članu delphi)
Neposredna povezava do sporočila: 76
12.11.2005 12:05:33   
wawa
Že dosedaj sem imela zelo zelo zelo slabo mnenje o CSD in ljudeh ki tam delajo, saj so v večjem delu (s svetlimi izjemami seveda) nesposobni in nimajo potrebne strokovne izobrazbe za delo ki ga opravljajo. So ozko usmerjeni in nerazgledani, kar ne govorim iz glave ampak imam ogromno število primerov ko so oziroma ker to pišem anonimni ste totalno in v celoti zajiuser posted image  ravno vi in s tem povzročili mnogo takih ali še hujših situacij kot jih opisuješ zgoraj. Če bi radi konkretne primere ni problema samo rabim veliko več časa da jih napišem, da ne bo slučajno kdo trdil, da so moje obtožbe neutemeljene, namreč nikoli ne pišem nečesa za čemer ne morem stati. Hočem reči le da nam ti ne moreš soliti pameti o socialnosti in odnosih ker imate na CSD ogormno solate na tem zelniku!!!!!

Ne bom rekla, da si ti ena izmed slabih na CSD, čeprav bi po  tvoji anonimnosti in nesposobnosti stati za tem kar si napisala lahko to trdili, vse to je le moje osamljeno mnenje.....

(odgovor članu delphi)
Neposredna povezava do sporočila: 77
12.11.2005 12:07:59   
wawa
A ja še to zgoren odgovor naj velja v primeru da je ta oseba res iz CSD...

Če pa ni pa lahko rečem le...............HVALA BOGU DA JE PRIMER IZMIŠLJEN!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 78
12.11.2005 12:37:49   
Maček Muri
No, če bi bila res s centra za socialno delo bi vedela, da je CENTER in ne ZAVOD. Vsaj po moje. Ampak pri osebkih s takimi idejami res ne moreš biti zihr.

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 79
12.11.2005 14:35:06   
saša80
mislim, da čisto drži tisto, da ženska ljubi tipa še bolj, če jo pretepa...

če  nočeš it na bolše, potem ti je že lepo zraven njega.. vsaka normalna    ženska bi šla od tipa ki jo pretepa in zmerja...

sploh pa ne vem  kako je lahko nekdo nepremišljen glede spolnosti in načrtovanjem otroka... imaš srečo, da si zanosila, nekateri te sreče nimamo, ampak  to srečo bi lahko podarila nekomu, ki te bo spoštoval.. ta tip te ni vreden...

lp saša

(odgovor članu Maček Muri)
Neposredna povezava do sporočila: 80
12.11.2005 14:44:05   
saša80
no ne vem, kako se lahko eni delajo norca... sem lepo odgovorila na temu, ki je bila objavljena, ampak šele takrat ko sem poslala odgovor sem videla, da je to bil"nateg" ..

ma res ne vem čemu?
pa še to.. dvomim za delaš na centru za socialno delo... po mojem  imaš res veze na centru , ker hodiš jokat za cocijalne pomoči, ker si dela pač ne najdeš, ker nisi normalna da odpreš tako temo.. če pa že imaš takšnega partnerja ti ga pa privoščim, ker se mi zdi neumno izmišljevat takšne zgodbice. nekdo ki pa bi resnično potreboval pomoč, pa mu kdaj ne bo nihče odgovoril na sporočilo...

res imate eni smisel za humor...

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: ...SAMO ANKETA
12.11.2005 16:27:22   
Primoza
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Čestitke vsem tistim, ki ste "zaslutili" da neki ne štima. No, v vaše olajšanje, vam moram povedat, da je zgodba malo prirejena od neke druge! Se pravi da se je nekaj podobnega že zgodilo... In se drage moje dogaja VSAK DAN! Hm, a sploh kdo ve koliko žensk je dandanes žrtev nasilja? Očitno ne!
Ko sem brala vaše odgovore se mi je kar meglilo prad očmi, nisem mogla verjet, res! Daj zamislite se, da se to dogaja vaši sestri, mami, kolegici, a bi jo pol tud tko popluval? Mislim besedno, s takimi izjavami... ČIST KONC!
Nadaljevala sploh ne bom, ker nima smisla.
Presenečena sem bila predvsem nad prvo izjavo od Blacky- ti si najbrž popolna s popolno družino, se pravi z otrokom in možem vred. Pa še to, bistvo pisma naj bi bila borba za otroka in nasilje nad žensko, ne pa to da je njen partner po vaših besedah "šiptar". Vidim da je nesmiselno delati kakršnekoli ankete na tem forumu.

LP iz zavoda za socijalno delo Bežigrad

Lepo koristite delovni čas, prav vzpodbudno, če bom kdaj rabil kake vaše storitve. Osebno se mi je zdela zgoba malo privlečena za lase, povedal sem pa to na takšen način, malo vljudno, tudi za to če bi bil morda v zmoti.

Cit primoza+legenda:

Težko boste dobili kak pameten odgovor na RR, ker je zgodba zamotana (=privlečena za lase). Pojdite po nasvet k Dr. Ruglju (=pojdite se solit).

http://www.preobrazba-rugelj.si/ 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 82
12.11.2005 16:54:09   
india
Joj, pa kako se nekaterim da delati in pisati take klamfe? Ta se je resnično rodila s črvem v glavi, da se je sposobna tako delati norca sama iz sebe, nam pa tukaj krasti čas s takimi neumnostmi.
Če bi držalo vse iz prvega posta, bi rekla, da je to smrklja, ki se je hotela rešiti družine, mame in očeta, se osamosvojiti,pa ker je ni hotel noben drug, se je "prijela" "šiptarja". Na konec koncev večina "šiptarjev" ima zelo rada otroke in takih kozlarij ne bi delal noben.
Ta izmišljotina s CSD pa po mojem sodi samo v Pavlihovo pratiko.

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 83
16.11.2005 6:50:42   
Bina01
Po dolgem času sem spet šla malo na RR, pa zagledam tale šmorn. Zgodbe o nasilju moških nad ženskami so resnične, vendar ženska ki to doživlja, nikoli ne opisuje svoje situacije tako na hladen in preračunljiv način kot ga je Anonimka. To so zgodbe polne trpljenja, bolečine in strahu.
Gotovo to ni napisala delavka iz CSD in mislim, da ni ravno na mestu tukaj, v tem primeru, udarjati čez socialne delavke. 100% sem, da tega ni napisala delavka iz CSD - še snežilka ne. Ker ljudje, ki delajo na teh centrih tolikokrat napišejo svoj naslov, da se gotovo ne bi tako zmotili.
Anonimka sram te je lahko, da si žene, ki doživljajo vsakodnevno nasilje, prikazala kot manipulativne in hladne ženske, ki so same krive za svoje življenje.
Vzemi se v roke in opusti pisanje filmskih scenarijev.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 84
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Kuhanje
Siana

Pustite svoje otroke, da z vami kuhajo?

Da (96%)

Ne (4%)

Število vseh glasov: 70

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!