|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ...SAMO ANKETA
10.11.2005 11:34:32   
daddy
Socialno se piše brez "j" .... če si res na tem zavodu bi pa res lahko to vedela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
10.11.2005 11:48:01   
kalbo
Prvo kot prvo se spodobi predstaviti pod pravim imenom in ne pod anonimni. Pod drugo je tvoj besednjak in način pisanja daleč od tega, kar bi morala obvladati oseba, ki dela na centru za socialno delo.

Če pa na centru za socialno delo zagovarjate takšno početje, kot je opisano zgoraj, bi vas morali pa tako ali tako razhajkati!!!

Vidim, da nimate drugega dela, kot norčevati se iz normalnih ljudi, sram bodi tebe in človeka, ki ti omogoča takšna dejanja na delovnem mestu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
10.11.2005 11:51:10   
kalbo
Pa še to!

Zlorabljaš možnost biti anonimen, ki je namenjena tistim, ki imajo resnične težave in se bojijo razkritja. Več bo takih kot si ti, manj ljudi bo pripravljeno pomagati osebi, ki se ne bo predstavila!

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 53
10.11.2005 12:01:47   
ninocka
Kalbo user posted image user posted image user posted image

A zdej, ko ti ne ploskamo, ker si tok pametna, da si sla izkorist "neumenga" siptarja za dnar, si pa uzaljena? OTROK!
Pa si my ass zaposlena na zavodu za socialno delo. Ce pa si, pa ti priporocam, da zacnes razmisljat o drugi sluzbi.
Matr me eni razuser posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 54
10.11.2005 12:12:05   
Anonimen
user posted image  Podpišem se pod zadnja dva kalbova posta.
Pa še tole anonimna! Take odgovore si dobila, ker si takšne hotela sama s svojim načinom pisanja in zasmehovanjem. Hotela in dobila si svoj lastni javni linč sema sebe!!! To ni bil noben klic na pomoč nesrečne ženske, ki je partner psihično in fizično zlorablja, temveč zgolj navadno izživljanje foruma namenjenega normalnim, psihično zdravim ljudem, kar ti očitno nisi.
Resnično, kaj nimaš bolj pametnega dela?!

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
10.11.2005 12:15:08   
Anonimen
Aja! Če se že izdajaš za socialno delavko user posted image user posted image user posted image , ni zavod za socijalno delo, temveč Center za socialno delo! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
10.11.2005 12:30:39   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Presenečena sem bila predvsem nad prvo izjavo od Blacky- ti si najbrž popolna s popolno družino, se pravi z otrokom in možem vred. Pa še to, bistvo pisma naj bi bila borba za otroka in nasilje nad žensko, ne pa to da je njen partner po vaših besedah "šiptar". Vidim da je nesmiselno delati kakršnekoli ankete na tem forumu.

LP iz zavoda za socijalno delo Bežigrad

Ze zdavnaj se nisem tako nasmejala user posted image

Kaj pomeni "borba za otroka in nasilje nad zensko" ? (Menda proti nasilju nad zensko..) user posted image  user posted image

Anketa se prekine ker je izvajalec ugotovil, da z odgovori ni zadovoljen? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
10.11.2005 12:33:49   
CUKRČEK
Zato pa je sociala v Sloveniji tako v puser posted image , ker se na tak način "zabavate" namesto da bi kaj pametnega storili na tem področju.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 58
10.11.2005 12:44:47   
oka
Oprosi draga Anonimna, ampak ko sem jaz tvoj post brala (in prebrala sem ga večkrat) nisem nikjer začutila, da bi bil to klic na pomoč. V sporočilu je en sam hlad in hvaljenje kako boš moškega obrala. R S takim pisanjem si samo pripomogla k temu, da bo težko verjeti drugim anonimnim uporabnikom, ko bodo ti res v stiski.
Če pa si res v službi na CSD pa upam, da nikdar ne bom potrebovala tvoje pomoči.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
10.11.2005 13:42:06   
CatJa
Meni je nekaj drugega zanimivo: ko sem šla na "Kaj se je dogajalo na Ringaraji, ko me ni bilo?", sem slučajno pritisnila ravno na to "priznanje", da je šlo za natego. In potem sem valjda šla prebrat vso kracarijo. In ker sem izhajala iz tega, da gre za natego, sem tudi anonimkin post prebrala v tej luči. In seveda mi je bilo vse skup ful smešno, s tisto sociJalno vred user posted image  user posted image  user posted image

In kot je rekel kalbo, zaradi takih budal s svojimi komentarji včasih užalimo koga, ki resnično išče nasvete za svoje probleme.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
10.11.2005 14:27:30   
soncece24
Mislim, HALO????? saj ne morem drugega komentirat. No, po eni strani še sreča, da je to natega in ni resnična zgodba. Pa csd my ass. 

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 61
10.11.2005 14:51:57   
Anonimen
Močno upam, da si res zaposlena na Centru za socialno delo Ljubljana-Bežigrad, ker je to moj matični Center.
In ker je to, kar si naredila ti, izdaja poslovne skrivnosti in lahko nekdo, ki se mu to da, preko administratorjev, ko so zavezani zakonu, in naloga sodišča ter tvojega IP-ja računalnika ugotovi, kdo si - in te toži...
Jaz bi te...

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
10.11.2005 15:31:36   
dory
jao jao..k sreci je samo natega..kot tudi ta taksna oseba dela na socialni...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
10.11.2005 16:42:32   
snorlax
Po moje ima ta oseba edino vezo s CSD, da hodi tja jokat za socialno pomoč, ker ne more delat. Revica ima preveč dela s pisanjem provokativnih postov in zaj..user posted image  ljudi.

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 64
10.11.2005 20:04:38   
Anonimen
V vsakem primeru, pa če se poglobim v tvoj prvi post ali pa drugega, si kokoš z nerazpucanim podstrešjem!

(odgovor članu snorlax)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
10.11.2005 20:09:20   
Anonimen
Za posrat user posted image  Mene ornk srat navija user posted image user posted image user posted image
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
10.11.2005 20:16:02   
Marogica
Jaz sem mišljenja, da si kar svojo zgodbo opisala, draga Anonimna, pa ti naši odgovori enostavno niso bilo všeč, pa si nam hotela dati "vetra" s tem o anketi. Mogoče res visimo na RR-ju, pa pišemo in beremo marsikaj, se pa iz tega kaj naučimo, nasmejimo ali pa nad zgodbami zgrozimo, pa tudi prerekamo se, saj smo skoraj same ženske.
Ti pa priporočam, da se nad svojo zgodbo in dejanji zamisliš in še nekrat prebereš, kaj ti je Blacky napisala. Če boš pametna, se boš iz tega kaj samo za v bodoče naučila. Kajti trenutno si kar fajn v "dreku", če je vsaj pol res, kar si napisala. Kriva si pa sama, kakor kruto se že sliši.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 67
10.11.2005 21:06:12   
rija
Ja valda da dela anonimna na CSD, jaz pa sem glavna v MiKrosoftu, takoj za Bill Gejtsom....user posted image user posted image user posted image  a on še sploh dela tam, ga nisem vidla že nekaj časauser posted image

Po moje je zgodba res kar resnična, anonimna pa razočarana nad ogovori.
Še kaj hujega se dogaja za slovenskimi zidovi....

...vox populi...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 68
10.11.2005 22:20:49   
kepa*
Hm, nisem brala vsega, a po mojem mnenju je tale anonimna ena malda frklica, ki si je vzela čas za zajebancijo.
In zagotovo ne dela na CSD.

Letos pa bo!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 69
10.11.2005 23:50:31   
en
nisem si mogel kaj da se nebi zarad tega "shita" registriral.

1. dobro je to da je vseskupi ena zajebancija.....user posted image user posted image user posted image user posted image
2. a ste vse na istem nivoju, da je najpomembneje kdo kje dela - Favzerijauser posted image ???? Ce nekdo dela take ankete je pac to njegova stvar...mogoce samo preizkusa kako se da ljudi dobro spravociratuser posted image ????
3. osebno mislim da je najbolje take osebke ignorirat.
4. ce je stvar dobro premisljena ga ni moc odkriti prek IP - definitivno. sicer pa ze vsak indijanc odkrije s kod si (IP) in ne mora biti "admin..."
5. lepo se mejte vsi skupi.
LP
en

Ps.: take zenske s taksnim razmisljanjem kot je "anonimen" resnicno v danasnjem casu obstajajo. Poznam neki primerkov.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 70
10.11.2005 23:59:46   
Anonimen
Draga gospa iz zavoda za socijalno delo!!!!!!

Ker si se zapičila direktno v mojo izjavo, se moram javiti nazaj. In ti povedati:

JA, SEM POPOLNA, S POPOLNO DRUŽINO, Z OTROKOM IN MOŽEM VRED!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  IN IMAMO SE ZELO RADI, SE NE PRETEPAMO, SE NE PLJUVAMO IN UŽIVAMO ŽIVLJENJE!!!

IN TI SI MI FOUŠ!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu en)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
11.11.2005 8:06:20   
dory
user posted image Ah mogoce pa reva prevec telenovele glede in je cist notr padla user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 72
11.11.2005 8:10:26   
muki1
user posted image  mislim...
Kalbo in Cipresa, se podpišem pod vajna posta. Na socjalnem pa po mojem nepismenih ljudi ne zaposlujejo, ali?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 73
12.11.2005 9:26:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky

JA,SEM POPOLNA, S POPOLNO DRUŽINO, Z OTROKOM IN MOŽEM VRED!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  IN IMAMO SE ZELO RADI, SE NE PRETEPAMO, SE NE PLJUVAMO IN UŽIVAMO ŽIVLJENJE!!!

IN TI SI MI FOUŠ!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa se iz Miklavza si doma... Kaj se hoces lepsga??!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: sem res jaz vsega kriva?
12.11.2005 11:28:15   
delphi
Zdravo!
Najprej moram povedati da sem prvič na tej strani in to zaradi žene(vsak dan mi hvali kako je super stran).
In po kliku ali dveh sem slučajno zasledil tvoje pisanje katero  je povzročilo da sem se samo zaradi odgovorja na tvojo temo "registriral".

Če odgovorim na tvojo prašanje "RE: sem res jaz vsega kriva?" je kratek odgovor DA.

Zelo me moti tvoj način izražanje pogleda na celotno temo (stara,piz,..). Nisem psiholog(čeprav menim da bi ga potrebovala). Iz tvojega pisanja ocenjujem da si zelo mlada oseba vendar ne tako mlada da se nebi zavedal svojih posledic dejanj. Starše ponižujež čeprav sedaj pričakuješ razumevanje(podzavesno). Tvoj stavek " Zame se je to zdelo, kot odlična priložnost za to, da začnem na novo" se izkazuje, da si samo iskala način kako čim prej zapusiti dom(kot si opazila sama, to ni prava pot). Lahko bi še analiziral tvoje pismo ampak pustimo vsakemu svoje mnenje. Navedem bom samo svoje zaključke.

1. Najbolj žalostno pri vsej stavari je "OTROK"  -nesreča
2. Tvoj patrtner je v sramotu moškemu spolu  -nesreča
3. Dobro, da ni druga oseba naletela nate, ki bi verjetno ravnala povsem drugače in se zato kesala vse življenje.   -sreča
4. Dobro da je tvoj sedanji partner naletel nate(kot sem omenil "gnoj") -sreča
5. Kaj si pričakovala od pisma v katerem naj bi bili vsi okrog tebe slabi, ti pa super? - vprašanje
6. Kaj delajo  tvoji starši(vseeno si njihov otrok)?  -vprašanje
7. Tvoja trditev " (mlada in neumna bi rekla)" je pravilna.  -pametno
8. "(mlada in neumna bi rekla)" še vedno drži čeprav bi mogoče "mlada " izbrisal   -moje mnenje

Tvojemu otroku pa želim vse najlepše v živlanju, čaprav si mu ža naredila ogromno gorja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

izbor imen
Jacika

Katero ime vam je najbolj vsec?

Haris (15%)

Mila (85%)

Število vseh glasov: 158

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!