|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rukola
23.5.2009 20:30:15   
tanjusi
kje vse jo uporabljate?

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rukola
23.5.2009 21:45:14   
Onasiss
V solati, na pici, z njoki s smetanovo omako....

So what....

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.5.2009 8:55:16   
muška
jaz jo dam tudi kot podlogo - posteljico govejim ali puranjim zrezkom, vendar tukaj mora biti MALo omake

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.5.2009 9:25:38   
rija
jaz jo dam na krožnik, čez položim bresaolo ali carppaccio, prek nastrgam gran padano sir, prelijem s črnim bazamičnim kisom....pa mogoče kakšne pinjole....njamsi...

ali pa naredim bruschette: kupoim tisti veliki kruh, dam gor en pripravljen namaz za bruschette, ćez pršut, trdi sir, olive...kar pač imam v hladilniku, zapečem, ko je pečeno, pa obložim še z rukolo. ta kombinacija vedno ful zažge

< Sporočilo je popravil rija -- 24.5.2009 9:27:39 >

...vox populi...

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.5.2009 9:29:55   
hrchy
poleg solat jo vcasih preprazeno uporabim za na pasto (plus kaksen kozji sir, orehi...).

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.5.2009 17:24:34   
silvya
Poleg solat in ostalega naštetega se da narediti fajn namaz s smetano.

rabiš pa:
1 šopek rukole
5 dag bučnic
200 g kisle smetane
sol, poper, limonin sok

oprano rukolo osušiš, odstraniš peclje in liste zmelješ v mešalniku skupaj z bučnicami.
smetano gladko zmešaš in začiniš s soljo, poprom in malo limoninega soka, nato pa dodaš rukolo z bučnicami.

Ta namaz lahko uporabljaš za kruh ali pa za nadev za palačinke. Če tej omaki dodaš 1 dl mleka pa dobiš pomako, v katero lahko pomakaš krompir v oblicah ali pa koščke presne zelenjave.

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.5.2009 19:10:53   
tanjusi
5 dag bučnic

kakšne bučnice so to -semena od buč suha?? ali kako, sicer pa fajn recept moram čimprej sprobat..

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.5.2009 15:29:27   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

5 dag bučnic

kakšne bučnice so to -semena od buč suha?? ali kako, sicer pa fajn recept moram čimprej sprobat..

Semena od bučnic. user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...

Voziček za tek
Melanie_

Prosim za malce pomoči. Z možem sva aktivna in razmišljava o nakupu vozička za tek in ker nimava izkušenj naprošava vas (upava, da jih imate vi) da nama pomagate kateri je najboljši.

Thule GLIDE2 (0%)

Thule URBAN GLIDE 2 (0%)

Baby Jogger SUMMIT X3 (0%)

Cybex Avi Sport (100%)

Število vseh glasov: 1

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!