|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   regratov med
23.4.2012 19:34:13   
p&b
Danes sem kuhala med iz regratovih cvetov in na koncu napolnila v kozarce.
Zanima me tiste,ki ste ga kuhale doma,kako ste ga hranile,da se ne bi pokvaril,žal nimamo temne in hladne kleti.

Hvala in lp.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: regratov med
23.4.2012 20:28:35   
SMT3
Jaz sem ga imela v omari še 3 leta,pa je bil okuser posted image
Kako si ga ti naredila?Si dala noter limono?Eni dajo še pomarančo...

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: regratov med
23.4.2012 21:12:06   
p&b
Zaenkrat sem delala samo z limono,bom pa poskusila tudi še s pomarančo.

(odgovor članu SMT3)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: regratov med
24.4.2012 11:28:36   
gondola
p&b, lahko zaupaš recept po katerem si delala ta med. Verjetno jih je na netu veliko, ampak bi rada eno preverjeno varianto. Delala ga bom prvič in bi rada da mi vsaj približno uspe.

Hvala

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: regratov med
24.4.2012 15:45:47   
p&b
Potrebuješ:
250 regratovih cvetov (ne se ustrašit - nabreš jih v deset_ih minutah),
liter in pol vode,
2 kg sladkorja in
2 limone.

Cvetove, vodo in eno ožeto limono, ko zavre, kuhaš pol ure. Precediš na gazo (še vroče, zato pazi, da se ne opečeš). Tekočino zavreš, streseš notri 2 kg sladkorja, fino mešaš dokler se sladkor ne stopi (par minutk), nato na zmernem ognju vreš uro in pol. Naj ne vre preveč, ker se potem preveč peni. Dvajset_ minut pred koncem zliješ noter še sok ene limone. Medu pride za točno 3 velike kozarce, če hočeš, ga lahko daš pa tudi po tamalih kozarčkih.
Kozarce in pokrovčke že prej fino umij, jih pusti na krpi, da se odcedijo, deset_ minut pred koncem kuhanja medu, pa jih daj v pečico na 150 stopinj, da se segrejejo (in pokrovčke). Vzameš jih ven, naliješ noter še vroč med, zapreš, pokriješ s cunjo in pustiš čez noč, da se ohladijo. Ker je bilo vse vroče, pokrovčki fino zatesnijo, in tako ti med dolgo stoji. Med pride lepo gost, če hočeš pa še bolj gostega, ga imej pa v hladilniku, kjer se še bolj strdi. Upam, da ti bo uspelo, vendar pohiti, ker sem ravno včeraj gledala na polju, da cvetovi že izginjajo.

Jaz sem dala 3 kg sladkorja in 300 cvetov.

< Sporočilo je popravil p&b -- 24.4.2012 15:48:56 >

(odgovor članu gondola)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: regratov med
27.4.2012 13:46:40   
SMT3
To je drugače regratov sirup ne med :)))Je pa super,sploh za prehlade.

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...




Ime za punčko
Bett

Katero ime pa je vam najbolj všeč?

Nastja (22%)

Žana (27%)

Lara (51%)


Število vseh glasov: 350

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!