Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: recept za res zdrave piškotke 4.3.2008 13:19:51
|
|
|
|
Volga
|
Pa kaj, a so dobri ali zdravi ali zakaj bi jih ti pekla?
|
|
|
|
RE: recept za res zdrave piškotke 4.3.2008 13:27:09
|
|
|
|
lelaval
|
Lahko vzameš recept za navadne piškote, pa uporabiš pač pirino ali polnozrnato moko, po okusu pa dodaš začimbe, ki si jih navedla. Jaz naravnost obožujem cimet, pa ga zamešam kar med testo - katere piškote pač delam. Lahko pa na kulinariki pogledaš.
|
|
RE: recept za res zdrave piškotke 4.3.2008 13:29:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravih piškotov NI. Če že daš zdravo moko, moraš dodati kar dosti margarine, sploh pri pirini moki, zato ne bi rekla, da so kaj bolj zdravi kot ostali.
|
|
|
|
RE: recept za res zdrave piškotke 4.3.2008 13:33:59
|
|
|
|
kovač
|
Enkrat sem na neki zabavi jedla te pipškote in so res bli ful dobri. Sam nikjer najderm recepta in bi jih fuul rada jedla. Vem da so bili temno rjavi in odličnega okusa po cimetu, klinčkih, korinadru... Kupljeni piškoti se res ne miorejo primerjati, ker vem da je bil to home made. Ker jaz sploh ne kupujem piškotov, čokolad in bonbonov po trgobinah bi si pa res to rada nardila doma in dala v lončke za dalj časa.
|
|
|
|
RE: recept za res zdrave piškotke 4.3.2008 13:36:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa naredi janeževe upognjence.So brez maščobe, pa še janež je zdrav. Ali pa hišnega prijatelja je tudi brez maščobe.
< Sporočilo je popravil kind lady -- 4.3.2008 13:37:37 >
|
|
|
|
RE: recept za res zdrave piškotke 4.3.2008 13:37:43
|
|
|
|
kovač
|
Ja dobra ideja, jih imamt tudi zelo rada. Zato pa tudi zelo rada pijem baby čaj ker ima velik janeža notri.
|
|
|
|
RE: recept za res zdrave piškotke 4.3.2008 13:40:24
|
|
|
|
Anonimen
|
kateri so pa tisti piškoti, ki jih dobiš pri Štormanu zraven črnega ali rdečega barona?? Ve katera? Že ful dolgo iščem recept, pa sploh ne vem kakšni so..
|
|
|
|
RE: recept za res zdrave piškotke 4.3.2008 13:43:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa je v njih, oziroma kako izgledajo?
|
|
|
|
RE: recept za res zdrave piškotke 4.3.2008 13:46:10
|
|
|
|
kjava
|
Speculas, mogoče? (ne vem, kako se prav napiše?). Mogoče tud kowač misli te.
|
|
|
|
RE: recept za res zdrave piškotke 4.3.2008 14:18:46
|
|
|
|
gojska
|
naredi piškote iz ovsenih kosmičov. Meni so fuul dobri.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Limonov-bananin kruhSte se naveličali običajnega kruha in bi svojemu malčku radi ponudili zdrav, sočen in slasten kruhec, ki ga bo z veselje...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?