|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   recept za PIZZO
26.6.2007 13:51:54   
CIPRESA
Mogoče ima katera recept kako narediti res dobro testo za PIZZO, ki nebo le podplat ampak tudi za jestuser posted image

In zraven priporočene še količine koliko vsega daste v testo in  kakšna velikost potem pride???  Za velikost  enega pekača rabim koliko testa????

Na pomoč PICOPEKARICEuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: recept za PIZZO
26.6.2007 13:56:33   
orhideja75
40 dag moke, 1 mali kvas ,ščepec soli in dodajam tekočino iz kozarca (zmešano 2 dcl mlačne vode in 4 velike žlice olja). pač tekočine kolikor je rabiš, da se lepo gnete. potem pustim v tuperware posodi, da vzhaja in pride testa za veliki kvadratni pekač iz pečice
nikoli ni enaka, pa vedno delam po istem postopku. nikoli pa ni trda.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.6.2007 13:58:31   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=692158&mpage=1&key=pizza&#692183

izberi si po željiuser posted image , pa dober tek

< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 26.6.2007 13:59:48 >

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.6.2007 14:10:46   
Anonimen
cipresa, jaz kupim v Sparu moko za pico od Žita (hit mix Pizza), pa samo vodo in malo olja daš zraven in je super testo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.6.2007 14:35:51   
BLAŽIKA
moko za pico od Žita (hit mix Pizza), pa samo vodo in malo olja daš zraven in je super testo.

to je res najboljše testo

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.6.2007 14:55:52   
Anonimen
Jas dam čist navadno moko.
Nekje 40 dag, kvas, malo soli(sem izvedela od ene osebe, da je dobro dati malo pive kakšen deci zraven), sem preizkusila.user posted image
Testo kar z vilico zmešam, dodajam vodo, tko da je mehko testo. Pustim malo počivati 10 min. In še enkrat pregnetem. Testo mora biti čisto mehko. Naoljim si roke in povlečem testo po pekaču. Ja kar nekajkrat sem morala poskusiti, da mi je uspelo narediti dobro testo. Sedaj imamo najraje pico doma pripravljeno in tudi ponavadi (večinoma), moj sim pripravi pico.

Če boste gnetle z rokami bo testo pretrdo.

Mi je pa sosed povedal, kateri ima gostilno(piceuser posted image ), da testo pusti počivati en dan v hladilniku.

(odgovor članu BLAŽIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.6.2007 16:08:23   
tintin
35 dag moke
pol kocke kvasa
en deci vode
nekaj olivnega olja (na oko ene pol deci)
sol
eno jajce

kvas raztopim v mlačni vodi, ki jih dodam malo sladkorja (da naraste)...in potem z vsem ostalim zmešam skupaj...potem zaprem v tupperware posodo in ko odnese pokrov je ready steady....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.6.2007 18:59:16   
CIPRESA
Hvala punce, se že zdaj oblizujemuser posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.6.2007 20:02:07   
pikica*13*
Pa še en "trotl" recept:

3 jogurtovi lončki gladke moke
1 jajce
1 j. lonček mlačnega mleka (lahko tudi voda)
za oreh kvasa
1 žlička sladkorja
1/2 žličke soli

Testo zmiksaš, pustiš vzhajat cca. 30 min, premešaš in še enkrat pustiš vzhajat.
Namažeš pekač z oljem,daš noter testo, gor pa mezgo  ki ji dodaš origano in vegeto, obložiš pa po želji.

Dober tek!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Težave z želodcem - Naravna pomoč
Blagodejno na želodec s preveč kisline deluje tudi zelena, ki je eno izmed najbolj bazičnih oziroma alkalnih zelenih živ...
TOP 7 juh za hladne zimske dni
Tople juhe nas v hladnih dneh ne le pogrejejo, temveč so lahko vir številnih zdravilnih snovi, ki jih potrebujemo v času...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......