|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   recept
13.6.2007 17:55:57   
Anonimen
povejte mi kakšen dober recept za biskvituser posted image  rad bi ga jedu pa ne vem kako se narediuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: recept
13.6.2007 18:00:41   
muki1
4 jajca, 4 žlice sladkorja in 4 žlice moke, pa en pecilni prašek.
Ločiš beljake in rumenjake.
Beljake stepeš z žlico hladne vode v trd sneg.
Ostalo zmešaš z mešalnikom in dodaš sneg. Spečeš v pečuici in to je to.

Ja, pa pecilni prašek moraš zmešat z moko. Pa za to maso je dovolj pol pecilnega.

Ko maš osnovo, pa lahko samo preliješ s sirupom
Lahko naložiš gor sadje in preliješ z želatino.....

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: recept
13.6.2007 18:06:54   
Anonimen
hvala, če ne bo ok ti prnesmuser posted image

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: recept
13.6.2007 18:09:33   
Anonimen
tale je čisto enostaven

9 žlic moke
9 žlic cukra
9 žlic mleka
9 žlic olja
4 jajca
pecilni
vanili

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: recept
13.6.2007 18:10:42   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: čipka

9 žlic cukra




pardon sladkorjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: recept
13.6.2007 18:21:25   
Anonimen
čipka ta je pa tak kot za pijano nevestouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: recept
13.6.2007 18:54:28   
Anonimen
Ja točno tko in jas ga najraje uporabljam.
Mi še vedno rata pa čist enostavn je.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: recept
13.6.2007 18:59:54   
dudi2006
Kolk časa ga pa pečeš in na kolk stopinjuser posted image

_____________________________

3+1=;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: recept
13.6.2007 19:03:11   
Anonimen
js vem,dokler ni pečenuser posted image  na konc ga pa preliješ z mlekom in rumomuser posted image

(odgovor članu dudi2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: recept
13.6.2007 19:05:30   
dudi2006
user posted image ne res no....men se ga ful papa...user posted image ups, to je pa mal čudn zveneluser posted image

_____________________________

3+1=;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: recept
13.6.2007 19:08:54   
Anonimen
ne vem, sej vidš kdaj jeuser posted image

(odgovor članu dudi2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: recept
13.6.2007 19:11:57   
Anonimen
Tam nekje 25 do 30 min na 180 stopinj.
Mal pogledam če je lepo zapečeno in probam z nožem, če je tudi v sredini in to je touser posted image

(odgovor članu dudi2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: recept
13.6.2007 19:15:23   
dudi2006
Kul, hvala čipka.

_____________________________

3+1=;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: recept
13.6.2007 19:22:56   
Maleal
IZVIRNO SPOROČILO: dudi2006

Kolk časa ga pa pečeš in na kolk stopinjuser posted image


Zobotrebec zapičiš v biskvit in če se ne prime zobotrebec na biskvit je vredu.

_____________________________

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu dudi2006)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: recept
13.6.2007 19:29:58   
2 Sraki
Opazuj med peko biskvit. Biskvit najprej naraste in potem malo dol pade. No ko malo upade je pečeno. Lahko pa tudi preveriš tako, da pogledaš če se je na kakšnem delu biskvit že ločil od pekača. To je tudi znak, da je že pečeno

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: recept
14.6.2007 7:28:03   
pajčolanka
15 žlic sladkorja
15 žlic mleka,
15 žlic olja
15 žlic moke
1 pecilni.
zmešaš in polovico mase vliješ v pekač, daš v pečico toliko da se čez naredi malo skorjica oz. za enih 10 minut. vzameš ven čez potrosiš odcejene višnje, ter v preostalo maso dodaš žlico kakava v prahu-al pa čokolade in tak rjav biskvit lepo preliješ čez višnje ter vse skupaj še zapečeš. pečeno je ko na zobotrebcu ne ostane nič.
če bi nadaljevala bi prišli ven donavski valovi, ker sem pri enih teh valovih sunla ta recept ki vedno rata in nebi mogel bit bolj enostaven.
lahko pa iz zgornje mase spečeš lepo biskvit-vliješ vso maso v pekač, spečeš. 9 dl mleka zavreš in vkuhaš 2 vanilijeva pudinga po receptu. puding ohladiš-temeljito primešaš da ni grudic in tako ohlajenemu pudingu dodaš 4 lončke kisle smetane, zmešaš. odpreš kompot  marelic ali breskev  ter s tekočino kompota, malo navlažiš biskvit. čez biskvit  namažeš kremo ter na kremo ki jo lepo pogladiš  porazdeliš marelice ali breskve. po navodilih narediš še dva prozorna preliva za na torto in preliješ čez pecivo. in voila naredil si jajčka na oko ki so zelooo njamsi. in enostavne.

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: recept
14.6.2007 16:24:40   
bamby





IZVIRNO SPOROČILO: duc.20
na konc ga pa preliješ z mlekom in rumomuser posted image


....Pa posebej zmešaš 2 kisli smetani z 4 žlicami sladkorja in 10-15 dag kokosa, to namažeš po biskvitu in poliješ čezenj še z 15 dag jedilne čokolade + 10 dag margarine 




(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: recept
14.6.2007 18:51:14   
Anonimen
ne ne, preliješ z melkom in rumom, pol to preliješ z pudingom, na vrh pa sladka smetanauser posted image

(odgovor članu bamby)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RECEPT: Veganska salama iz čokolade in rožiča
Sladka, zdrava, veganska in pripravljena v 15 minutah, pa še z okusom po božiču. Vsekakor zmagovalna praznična kombinaci...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?