|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rdeče zelje
10.9.2007 15:24:16   
sonček33
Kaj z  njim? Kako ga okusno pripraviti in kaj ponuditi poleg?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rdeče zelje
10.9.2007 15:26:59   
Olivija
Mi ga ponavadi jemo z raco ali svinjsko pečenko in krompirjevimi svaljki. Recepta ti pa ne znam napisati, ker je za take zadeve pristojna moja mati, ker bi se jaz ziher zaklala med rezanjem zelja. user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
10.9.2007 15:27:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.9.2007 15:31:44   
sonček33
NalinR kako, samo podušim ga? Kaj čebulce? česna?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.9.2007 15:45:16   
Mana
http://www.mojirecepti.com/recept/duseno-rdece-zelje.html

jaz ga delam na podoben način le, da namesto vode dodam tudi rdeče vino, na koncu dodam tudi žlico medu, in včasih tudi pomarančo narezano na koščke. .Pomarančo dodam že takrat kot jabolka, da se zduši in razpusti. Odlično je in marsikdo, ki ga ni jedel ga je na ta način začel. Veselo kuho in čimboljše zelje ter na koncu dober tek želim

LP M.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.9.2007 17:31:09   
ribica.
Jaz prepražim eno čebulo, ko postekleni, dam žličko sladkorja, da karamelizira. potem pa stresem not narezano zelje. Dodam malo vegete, kis in kumino mleto. Lahko daš tud kako bolj kislo rdeče vino, ni pa nujno. Če imaš pri roki kakšno kislo jabolko, lahko dodaš tudi tega. Olupiš ga in narežeš na tanke rezime. Potem vse skupaj malo podušiš in zaliješ z malo vode. Kuhaš dp mehkega. Po potrebi in okusu dolivaš vodo. Če ti je všeč, da je zraven tudi malo omake, dodaš mal več vode in žlico moke. Če je treba še na koncu dosoliš, ali dosladkaš  ali dodaš kis.

Zraven paše pražen krompir ali svaljki.

(odgovor članu Mana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.9.2007 17:47:22   
bamby
Rdeče zelje jaz pripravim na martinovo, zraven pa še krompir in kračo, ki ju skupaj spečem v pečici. Rdeče zelje pa jaz pripravljam po receptu sestre Nikoline, ki pa gre takole.

Zavremo vodo, jo odstavimo, vlijemo vanjo 0.5-1dcl kisa ter stresemo narezano rdeče zelje za nekaj minut in ga nato ocedimo.
Medtem pa sesekljamo eno čebulo, ki jo na olju z večjo žličko sladkorja prepražimo. Ko čebula malce porumeni, dodamo odcejeno zelje, ki mu primešamo še eno naribano jabolko, najboljše, če je kiselkastega okusa. Solimo in dodamo še 0.5dcl rdečega vina in nato to počasi dušimo do mehkega. Zelje se tensta pribl. 3/4-1 ure.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
11.9.2007 10:35:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
11.9.2007 10:38:12   
orhideja75
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

NalinR kako, samo podušim ga? Kaj čebulce? česna?

Jaz popražim čebulo, dodam narezano zelje, zalijem z vodo (malo) in potem ga dušiš. dodaš še česen in to dušiš kakšno urco, nakoncu lahko zgostiš še malo z moko. Jed na koncu izgleda kot bučke v omaki,... samo drug okus.

ja pa zraven še kotlet na žaru in pečen krompir.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?