Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: rabim nasvet oz. sem res nora 9.9.2007 18:23:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni se je zgodilo nekaj podobnega. Pa sem se parkrat dala dol s tem "drugim", zdaj pa je mir. Čeprav sem jaz razmišljala o vezi z njim, sem kar hitro ugotovila, da on ni primeren za resno zvezo. Tako da sem se sprijaznila s temi parkratnimi avanturami in je prav pasalo Sem pa nekaj časa potrebovala, da sem ga "prebolela". Ampak je minilo. Pa mi ni žal . Odločitev pa je tvoja.
|
|
|
|
RE: rabim nasvet oz. sem res nora 9.9.2007 18:45:02
|
|
|
|
*alja*
|
Sicer pa kaj še čakaš? Probaj pa boš vidla! Partner te očitno ne osrečuje zadost, vendar si zasluži iskrenost!
|
|
RE: rabim nasvet oz. sem res nora 9.9.2007 20:08:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Po moje moraš probat, ker drugače se boš celo življenje spraševala, kako bi bilo.... Sam ni pa fer do partnerja, če je ta resen! Če boš fraj, go for it, drugače pa .... jaz bi se raje ustavila in sanjarila...
|
|
|
|
RE: rabim nasvet oz. sem res nora 10.9.2007 7:23:01
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: aljahanzel Partner te očitno ne osrečuje zadost, vendar si zasluži iskrenost! Isto mislim.
|
|
|
|
RE: rabim nasvet oz. sem res nora 10.9.2007 8:03:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Po moje moraš probat, ker drugače se boš celo življenje spraševala, kako bi bilo.... Eh daj no, celo življenje pa se res ne bo sekirala zaradi enega tipa, ki bi ga položla enkrat. Saj pa je normalno da ti je kaki tak dober da bi samo seksala z njim. Čeprav je tukaj pri nas v mb taka sirotinja da REDKO kje naletim na dobrega tipa, kamoli sreče da ga redno videvam Jaz ne vem kaj je z dedi al mam pa jaz taki okus, kdo bi vedel. Anonimna uživaj v fantazijah in pusti da čas naredi svoje.
|
|
|
|
RE: rabim nasvet oz. sem res nora 10.9.2007 9:54:34
|
|
|
|
DANVARI
|
se strinjam z nivess, zaradi enga spuščenega seksa se ne boš sekirala celo življenje, ne dramatizirat fantazije pa niso prepovedane. Mogoče lahko taka fantazija popestri spolno življenje s tvojim sedanjim partnerjem.
|
|
RE: rabim nasvet oz. sem res nora 10.9.2007 14:01:15
|
|
|
|
Sophie1
|
Najbolj zoprno je, ker si lahko zaradi enega seksa, ki je lahko tudi zelo zanič, pokvariš zelo dobro razmerje z moškim, ki ga imaš, kakor praviš rada... Če pa je seks s tem novim dober in se še zaljubiš, potem imaš šele problem. Sploh če bi hotela zadevo svojemu partnerju prikriti. Odločitev je pa tvoja.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.9.2007 14:09:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: rabim nasvet oz. sem res nora 10.9.2007 14:14:52
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Imam svojga srčka, ki ga neizmerno ljubim. Resnično ljubim. Je najboljše in najlepše kar se mi je zgodilo. Bla bla bla bla bla ..........
|
|
|
|
RE: rabim nasvet oz. sem res nora 10.9.2007 15:00:48
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca Je pa res, da se mi je v prejšnji vezi to dogajalo, ja prav ste prebrale..dogajalo... pa kr nisem si hotla priznat, ko sem si enkrat, je stvar stekla...pa ne sam enkrat, dva krat, tri krat...deset krat,...... in danes je moj mož. Ja, tak to gre menda. Bodi pripravljena tudi na posledice......... takšne al drugačne Se podpišem, tudi pri meni je bilo podobno.
|
|
RE: rabim nasvet oz. sem res nora 14.9.2007 0:03:20
|
|
|
|
piščanc
|
IZVIRNO SPOROČILO: daddy IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Imam svojga srčka, ki ga neizmerno ljubim. Resnično ljubim. Je najboljše in najlepše kar se mi je zgodilo. Bla bla bla bla bla .......... najboljši komentar
|
|
[Brisano sporočilo] 14.9.2007 9:45:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: rabim nasvet oz. sem res nora 17.9.2007 20:17:55
|
|
|
|
Micy
|
IZVIRNO SPOROČILO: daddy IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Imam svojga srčka, ki ga neizmerno ljubim. Resnično ljubim. Je najboljše in najlepše kar se mi je zgodilo. Bla bla bla bla bla .......... tole je pa najboljši komentar kar sem jih kdaj prebrala na RR
|
|
RE: rabim nasvet oz. sem res nora 28.9.2007 8:16:43
|
|
|
|
daga11
|
res bla bla bla... uf uf
|
|
|
|
RE: rabim nasvet oz. sem res nora 28.9.2007 8:39:49
|
|
|
|
ključek
|
če bi ga mela res tokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk zlooooooooooooooooo rada, ne bi razmišljala o em, in se celo hvalila - sej ga lahko takoj dobim. kaj nas pol sprašuješ? alo v akcijo!! al si hotla sam, da ti damo žegn, da boš pol nas krivila, če bo veza šla po gobe??? ženske, ženske, nkol vam ni prov. mate tipa, ga mate rade, pa bi seksale z drugim. mislm......škoda, da si pol v resni zvezi. bodi frej ptička, pa nouš mela teh problemov.
|
|
|
|
RE: rabim nasvet oz. sem res nora 28.9.2007 8:51:06
|
|
|
|
Colt
|
In potem se še najdejo ne preveč brihtne kokoške ki tulijo ''ja sej vsi moški varajo''...idiotsko do amena.
|
|
RE: rabim nasvet oz. sem res nora 28.9.2007 12:09:12
|
|
|
|
mocca
|
colt, ti pa nasmejiš
|
|
|
|
RE: rabim nasvet oz. sem res nora 28.9.2007 12:12:51
|
|
|
|
lara larissa
|
Zbirat nasvete na RR ali kjerkoli drugje o tem ali bi se spustila v to ali ne...... nima smisla. Pa nočem bit nesramna ali karkoli ampak to je čist tvoja privat stvar. Sam predenj se v karkoli spustiš bi se jaz na tvojem mestu malo zamislila nad sabo kaj lahko pridobiš in oz. če imata otroke z tem tvojim kaj lahko izgubiš in ČE JE VREDNO? Drugače pa 100 ludi, 100 čudi. Tukaj gor nas je toliko različnih ljudi in vsak ima svoj pogled na to. Nekdo se bo mogoče strinjal z mano, nekdo pa rekel da blefiram ali kakorkoli.... Če ti je res full do tvojega se po moje ne boš spuščala v to..... ( Saj ne rečem so tipi ki zgledajo full dobri, sexi in je verjetno kateri v čem bolši od mojega, ampak jaz sem se odločila za mojega in zato ker mi je en full dober, zame ne pomeni da bi pa jaz zdaj šla z tistim)....Drugo bi po moje bilo če bi vama z tvojim štekalo v zvezi pa če ti ne bi čutla do njega, ampak tak pa.................ne vem no. Fajn prepucaj sama pri sebi predenj se v karkoli spuščaš in če boš se v to spustila ne rabiš blagoslova od nas, vsak je tu zase in nihče ne živi tvojega življenja, tvojih čustev, vsak je v svoji koži. Aja pa vprašaj se kako bi se ti počutila na mestu tvojega tipa ( če bi on tebi to naredil), bi ti bilo prijetno? Po moje da ne. Če ti manjka spremeba v sexu oz kaj novega, boljšega, se vsedi z svojim, mu zaupaj svoje želje pa se pomenita, kaj novega probajta pa je stvar rešena. " V svojem teritoriju" si najbolj varna če se boš potikala drugje pa pomisli na posledice. Ponavljam ne me nič za slabo vzet, to je samo moj nasvet in ne vedno obsojat moških za varanje. Niso vedno vsega oni, obstajajo izjeme.
|
|
|
|
RE: rabim nasvet oz. sem res nora 29.9.2007 12:11:07
|
|
|
|
lindy
|
Jah tako je življenje, prej se sprijazniš s tem, lažje ti bo v življenju, sicer pa naredi tako kot sama najbolj veš, da bo teb ustrezal!
|
|
|
|
RE: rabim nasvet oz. sem res nora 29.9.2007 17:49:14
|
|
|
|
Anonimen
|
ne nisi nora,zakaj bi le bla.Jaz sem tudi v podobni situaciji..Sam jaz sem spala enkrat s tipom, in gdaj se u službi srečava,me še dalj privlači.To ni nč tak hudega,pa imam doma svojega še rajši.
|
|
|
|
RE: rabim nasvet oz. sem res nora 29.9.2007 18:18:02
|
|
|
|
Slončica
|
Nagon je pri vseh živih bitjih isti.Potegn se z njim da bo mir.Pa bo koza (ti) sita in volk(zakon) cel.Če pa boš premlevala in tuhtala pa cincala boš pa sam najedala in lahk se nardi da ostaneš sama.Dej ga dol,mogoče pa ma mejhnga in ne bo omembe vredno.
|
|
|
|
RE: rabim nasvet oz. sem res nora 29.9.2007 18:20:27
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: rabim nasvet oz. sem res nora 29.9.2007 18:23:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede na to, da je že kar stara tema, sklepam, da je tale pupa že spala z ljubimcem za eno noč.
|
|
|
|
RE: rabim nasvet oz. sem res nora 29.9.2007 20:49:29
|
|
|
|
smrka
|
Ja jest ti sveetujem da probaj mislit s svojo glavo in ne z p****. A ti moz sexa ne more nuditi? Zakaj te vlece ta zelja da bi sexala sploh z njim? A doma nimate poslihtanih posteljnih aktivnosti? Jest mislim, da ce zelis obdrzati svoj zakon raje pozabi tega drugega osebka, ker bos potem pisala na forumu Druzina in partnerski odnosi: prevarala sem moza, kva nej zdej!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?