lara larissa -> RE: rabim nasvet oz. sem res nora (28.9.2007 12:12:51)
|
Zbirat nasvete na RR ali kjerkoli drugje o tem ali bi se spustila v to ali ne...... nima smisla. Pa nočem bit nesramna ali karkoli ampak to je čist tvoja privat stvar. Sam predenj se v karkoli spustiš bi se jaz na tvojem mestu malo zamislila nad sabo kaj lahko pridobiš in oz. če imata otroke z tem tvojim kaj lahko izgubiš in ČE JE VREDNO? Drugače pa 100 ludi, 100 čudi. Tukaj gor nas je toliko različnih ljudi in vsak ima svoj pogled na to. Nekdo se bo mogoče strinjal z mano, nekdo pa rekel da blefiram ali kakorkoli.... Če ti je res full do tvojega se po moje ne boš spuščala v to..... ( Saj ne rečem so tipi ki zgledajo full dobri, sexi in je verjetno kateri v čem bolši od mojega, ampak jaz sem se odločila za mojega in zato ker mi je en full dober, zame ne pomeni da bi pa jaz zdaj šla z tistim)....Drugo bi po moje bilo če bi vama z tvojim štekalo v zvezi pa če ti ne bi čutla do njega, ampak tak pa.................ne vem no. Fajn prepucaj sama pri sebi predenj se v karkoli spuščaš in če boš se v to spustila ne rabiš blagoslova od nas, vsak je tu zase in nihče ne živi tvojega življenja, tvojih čustev, vsak je v svoji koži. Aja pa vprašaj se kako bi se ti počutila na mestu tvojega tipa ( če bi on tebi to naredil), bi ti bilo prijetno? Po moje da ne. Če ti manjka spremeba v sexu oz kaj novega, boljšega, se vsedi z svojim, mu zaupaj svoje želje pa se pomenita, kaj novega probajta pa je stvar rešena. " V svojem teritoriju" si najbolj varna če se boš potikala drugje pa pomisli na posledice. Ponavljam ne me nič za slabo vzet, to je samo moj nasvet in ne vedno obsojat moških za varanje. Niso vedno vsega oni, obstajajo izjeme.
|
|
|
|