Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: rabim nasvet oz. sem res nora 29.9.2007 20:53:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Po moje moraš probat, ker drugače se boš celo življenje spraševala, kako bi bilo.... Eh daj no, celo življenje pa se res ne bo sekirala zaradi enega tipa, ki bi ga položla enkrat. Saj pa je normalno da ti je kaki tak dober da bi samo seksala z njim. Čeprav je tukaj pri nas v mb taka sirotinja da REDKO kje naletim na dobrega tipa, kamoli sreče da ga redno videvam Jaz ne vem kaj je z dedi al mam pa jaz taki okus, kdo bi vedel. Anonimna uživaj v fantazijah in pusti da čas naredi svoje. Ekola, končno se strinjam s tabo . Celo življenje se bo sekirala zarad tistih pa minut...pa ja de . Čez par mesecev se še spomnila več ne boš nanj. Pač mal fantazije pa prav pride, za popestritev veze. Uresničevat je pa glih ni pametno. Ker pol ni več fantazija, ampak realnost, ki lahko uniči prej čisto dobro razmerje. Aja nivess a tudi v mariboru ni nič pametnga, madona tud na notranjskem pa v ljubljani ne . Al mam pa jst resnično čuden okus za moške
|
|
|
|
RE: rabim nasvet oz. sem res nora 1.10.2007 8:43:23
|
|
|
|
Speedy07
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Imam svojga srčka, ki ga neizmerno ljubim. Resnično ljubim. Je najboljše in najlepše kar se mi je zgodilo. In imam znanca, ki ga srečujem po službeni dolžnosti. Tukaj se začne težava. Želim si znanca. Ne kot partnerja. Niti predstavljati si ne morem, da bi bila z njim. Želim si samo sex z njim. Tako močno, da ko sem z njim, mislim skoraj samo na to, Skoraj vsak dan pomislim na to. Vem tudi, da če bi hotela bi svojo željo lahko takoj uresničila. Če to uresničim, bo potem konec želje? Bo potem še huje? Bom lahko prenehala? Sem nora in rabim pomoč psihiatra? Pomagajte mi s kakšnim pametnim nasvetom ali vašimi izkušnjami. Se je vam to kdaj zgodilo in kako ste stvar rešile? to nebo držalo.če nekoga iskreno res ljubiš,ga ne želiš nikoli prevarati,kaj šele misliti na to,kak bi blo seksat z nekim tujcem.je najbolše in najlepše,kar se ti je zgodlo praviš.ja,ja ne nakladat.bulšit.
|
|
|
|
RE: rabim nasvet oz. sem res nora 4.10.2007 22:52:22
|
|
|
|
Anonimen
|
se strinjam da je vse to bla bla bla, ma daj no, prosim te lepo, ti tega tvojega srčka nikakor ne ljubiš ali pa samo misliš da ga in nimaš pojma kaj je ljubezen tudi jaz mojega moža ljubim, pa ne tako zelo kot ti, da bi se potem dala dol s sodelavcem čist mem ti povem
|
|
|
|
RE: rabim nasvet oz. sem res nora 4.10.2007 22:53:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti maš pa iste probleme kt jst, prva anonimna.
|
|
|
|
RE: rabim nasvet oz. sem res nora 4.10.2007 23:00:50
|
|
|
|
Anonimen
|
ooo Kerenso malo meče
|
|
|
|
RE: rabim nasvet oz. sem res nora 4.10.2007 23:01:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne da "Kerenso malo meče", ampak "Darjo Kos ŠE VEDNO" meče. Nisem pa avtorica te teme, da ne bo pomote. Me veseli, da nisem edina s takim "problemom".
|
|
|
|
RE: rabim nasvet oz. sem res nora 4.10.2007 23:16:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Vem, da nisi avtorica te teme, ampak imaš podoben problem, kot si sama rekla Eh zame si Kerensa, mi je to tako fino ime, no poznam eno Darjo pa hmm...okey, v redu pa...Darjo Kos malo meče Kaj naj ti rečem, jah, se zgodi.... , očitno, če vas je več s takim problemom Če vam paše, zakaj pa ne Jaz ne bi, vidve pa...Ko voli nek izvoli
|
|
|
|
RE: rabim nasvet oz. sem res nora 4.10.2007 23:17:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja saj jaz tudi ne bom, ampak tip je pa vseeno za požret.
|
|
|
|
RE: rabim nasvet oz. sem res nora 4.10.2007 23:24:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa saj te čisto štekam, včasih tudi jaz zagledam kakšnega dobrega tipa in pomislim, joj kje so te časi, ko sem bila samska pa brez otrok pa brez moralnih načel pa brez....hlačk, kaj pa vem Ampak zdaj sem pa mati pa partnerica(žena še ne, uradno, ampak se počutim, kot da sem) pa moram biti pridna
|
|
|
|
RE: rabim nasvet oz. sem res nora 4.10.2007 23:27:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: DIANA 5 brez moralnih načel pa brez....hlačk Oh, ja... dobra stara vremena...
|
|
|
|
RE: rabim nasvet oz. sem res nora 4.10.2007 23:33:00
|
|
|
|
Anonimen
|
se strinjam, zdaj grem ob 20h že v pižamo, takrat pa ob 22h v kino pa na kak dober balkan žur....in tako naprej v stilu brez hlačk
|
|
|
|
RE: rabim nasvet oz. sem res nora 4.10.2007 23:36:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja... no, slinim se pa še vedno lahko, a ne?
|
|
|
|
RE: rabim nasvet oz. sem res nora 5.10.2007 13:43:24
|
|
|
|
Anonimen
|
seveda Darja Kos, kar tako naprej z istim tempom
|
|
|
|
RE: rabim nasvet oz. sem res nora 5.10.2007 16:42:33
|
|
|
|
TaRe*
|
ja,sem imela pred leti kolegico,z podobnim primerom.Seveda kot zgledna mati in partnerica sem ji svetovala naj tistega čim prej pozabi,ker njen ni vreden tega,da bi ga varala,ker je dobr,pa priden,pa tudi vredu dec na konc koncev je. ona me je ubogala,se odmaknila od sanjskega (čeprav še danes o njem sanja ) in je dalje živela kot popolna žena ...vse dokler....ni nekega dne prišel njen možek domov ,pobasal kufre in spokal k ljubici,ki jo je že tri leta štimal,zdaj pa jo je tudi uštimal. In tako je moja frenda še danes sama,preklinja svojega bivšega lepotca in sanja o sanjskem,ki pa je zdaj že poročen in očka tudi že. samo tolk,ker sem se glih spomnla nanjo ob tem postu.
|
|
RE: rabim nasvet oz. sem res nora 10.10.2007 14:00:40
|
|
|
|
Stefka
|
Prespi pa se odloči kaj bi sploh rada. In ne, zaradi enega izpuščenega seksa se ne boš celo življenje sekirala. Če gre samo za privlačnost pa sploh ne. Raje uporabi pamet. Če misliš, da je kaj več, pa... Razmisli samo, ali imaš kaj izgubit. Če imaš, nehaj, dokler je čas. Če ne... GO FOR IT.
|
|
|
|
RE: rabim nasvet oz. sem res nora 20.10.2007 8:28:43
|
|
|
|
lusa8
|
Pretehti vse možnosti. kaj pogrešaš v vezi s svojim partnerjem? kaj bi ti drug tipček lahka dal? a je to samo ker kul zgleda al je kaj drugega? si se zatreskala? kokerkoli se boš odločla bodo posledice. meni bi se edino prav zdelo, da poveš svojemu partnerju kaj se dogaja, posebi če se odločiš probat z drugim. vem, da zna bit to težko in ti narest neki sivih las in neprespanih noči. pomisli, da se lahka tebi enako zgodi in pol verjemi, da nebi rada bla na njegovem mestu, še posebi, če ti neki pomeni. kakorkoli, bodi odkrita, edino, če to ni vrlina,ki jo ceniš. mogoče sem staromodna za koga. koker je že ena pisala: sto ludi, sto čudi lepo se mejte
< Sporočilo je popravil lusa8 -- 20.10.2007 8:31:26 >
|
|
|
|
RE: rabim nasvet oz. sem res nora 25.10.2007 11:40:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo, anonimna jaz sem bila pred časom na istem kot si ti...sem poročena, dva otroka...in sploh ne morem reči, da imam slab zakon...celo lahko rečem, da je vse ok,... mogoče je ravno to krivo...skratka z nekom sva si bila že nekaj časa simpatična, začela sem dobivati maile, nanje odpisovala in tako je prišlo do prvega srečanja-na samem, nekajkrat sva se le pogovarjala in padali so poljubi, nato je želja postajala močnejša in močnejša začela sva se pogosto videvati in sploh mi ni bilo nikoli žal, da sva se, še sedaj mi ni, počutila sem se kot začarana, želela sem si v njegovem objem zaspati ....bilo je drugače, lahko pa rečem, da sem bila doma v mislih pri njem, me je kar metalo, ves čas sem samo čakala kdaj se bova slišala, videla,vedno sem iskala trenutke za srečanje z njim, in ti povem po pravici, da sem bila zelo živčna in obremenjena s tem tako da ni le tisto lepo ampak so resnično tudi posledice ki jih s tem pridiobiš v meni je pač zasedel del srca in ne bom nikoli pozabila in nikoli mi ne bo žal.Morda me je v to vleklo tudi to da sem imela odnos samo z možem in nikoli pred njim z nobenim drugim, kot pravijo, da vsak enkrat proba z drugim......odloči se sama, presodi kakšna so čustva in kakšna bodo po tem.pozdravček vsem.....
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?