|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prosim, prosim, prosim!!!
26.12.2009 17:33:01   
Anonimen
ne da se mi nek packat s cebulo, pa cakat , da se razpusti...
imam lepo, mlado socno teletino (zrezke)
dajte mi idejo, kaj naj z njimi naredim. kot sem rekla, mi kako 2 urno stanje za stedilniku danes ne sede!!!


NA POMOOOOČ!!!!!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prosim, prosim, prosim!!!
26.12.2009 17:35:27   
Gina
Zakaj pa ne narediš samo zrezkov, pa jih začiniš in to je to? Saj ni treba čebule, če ti ne paše. Lahko daš pa čebulo v prahu, samo za okus, če imaš rada.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: prosim, prosim, prosim!!!
26.12.2009 17:36:26   
Anonimen
jst mam kar obcutek, da se mora govesina/teletina fuuuul dolgo pocat na stedilniku....user posted image

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: prosim, prosim, prosim!!!
26.12.2009 17:37:47   
Anonimen
se pravi, da jih lahko samo malo popecem na vsaki strani, mal zalijem in pustim pol ure....in to bo to?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: prosim, prosim, prosim!!!
26.12.2009 17:39:40   
sonček33
miška, fajn potolči zrezke, namaži jih po eni strani z gorčico, soli, popraj, poci, dodaj ene pol cebule...kr flikn jo zarven pa jo potem ven vzameš...mal zalčij, dodaj magari mal mokce pa polento skuhaj...
lahko daš tudi ene mal česna, nič rezat...pa lahko potem vse  supaj še s paličnim zmiksaš...pa je..

Evo, tole sem kuhala pred 20 minutami :)

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 26.12.2009 17:44:41 >


_____________________________

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: prosim, prosim, prosim!!!
26.12.2009 17:42:43   
Anonimen
user posted image cool!
pa makarone alpa pire krompir zravn!tocno to bo danasnja vecerja...

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: prosim, prosim, prosim!!!
26.12.2009 18:08:38   
bumerang
user posted image  Eh?
Kaj pa delaš z zrezki dve uri?! Zrezki so pa ja narejeni v manj kot petih minutah.

_____________________________

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: prosim, prosim, prosim!!!
26.12.2009 18:11:55   
Anonimen
zato, ker govedino vedno v omaki delam. brez moke!user posted image

(odgovor članu bumerang)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: prosim, prosim, prosim!!!
26.12.2009 18:12:19   
Dudica1
miskica draga moja user posted image user posted image user posted image user posted image ...nič se ne javiš!

Jaz jih drugač tud brez čebule...lahko pa čebulo tud zmiksaš pa bo prej,to tud kdaj prakticiram.

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: prosim, prosim, prosim!!!
26.12.2009 18:13:23   
Anonimen
dudica, se bom javila! obljubim, ma sem iz debate cist ven padla!!!
se avgustovke komaj sledim!user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: prosim, prosim, prosim!!!
26.12.2009 18:18:09   
bumerang
Segreješ posodo (jaz imam AMC posebej za zrezke ampak je teflonska ponev čisto ok ali pa tista na brazde, namenjena zrezkom) tako da kapljice vode, če jih frcneš gor, poskakujejo, zrezke soliš in poljubno začiniš (če ni ravno rostbif ali file jih prej potolčeš) in vržeš gor. Nobenega olja, nobene čebule. Ko meso na eni strani odstopi, jih obrneš še na drugo stran. Za tiste, ki imajo radi rožnato sredico, je tako dovolj, za tiste, ki imajo radi prepečeno pa obrneš še enkrat in počakaš, da se pokuha sok.
Za prve potrebuješ verjetno manj kot tri minute, za druge pa zagotovo manj kot pet.
Začimba za zrezke je super Mediteran Maestro, kjer je le mlet rožmarin, šetraj, timijan, majaron in še par drugih zelišč. Nobenih glutamatov.

_____________________________

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: prosim, prosim, prosim!!!
26.12.2009 18:31:57   
Anonimen
evo, so ze....se mal omake si moram nekak namislit, da dam zravn pire krompir, polit z njo:D

(odgovor članu bumerang)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: prosim, prosim, prosim!!!
26.12.2009 21:12:38   
Anonimen
vseskp sem zazgala!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: prosim, prosim, prosim!!!
27.12.2009 7:03:20   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

vseskp sem zazgala!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image


Kaj pa tolk čvekaš na RR


Drugič pa čebulo nasekljaj, prepraži, nato pa s paličnim zmiksaj in ne rabiš nič čakat da se sama razpusti in zgosti.



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: prosim, prosim, prosim!!!
27.12.2009 8:31:15   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...
Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?