Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prosim, prosim, prosim!!! 26.12.2009 17:35:27
|
|
|
|
Gina
|
Zakaj pa ne narediš samo zrezkov, pa jih začiniš in to je to? Saj ni treba čebule, če ti ne paše. Lahko daš pa čebulo v prahu, samo za okus, če imaš rada.
|
|
|
|
RE: prosim, prosim, prosim!!! 26.12.2009 17:36:26
|
|
|
|
Anonimen
|
jst mam kar obcutek, da se mora govesina/teletina fuuuul dolgo pocat na stedilniku....
|
|
|
|
RE: prosim, prosim, prosim!!! 26.12.2009 17:37:47
|
|
|
|
Anonimen
|
se pravi, da jih lahko samo malo popecem na vsaki strani, mal zalijem in pustim pol ure....in to bo to?
|
|
|
|
RE: prosim, prosim, prosim!!! 26.12.2009 17:39:40
|
|
|
|
sonček33
|
miška, fajn potolči zrezke, namaži jih po eni strani z gorčico, soli, popraj, poci, dodaj ene pol cebule...kr flikn jo zarven pa jo potem ven vzameš...mal zalčij, dodaj magari mal mokce pa polento skuhaj... lahko daš tudi ene mal česna, nič rezat...pa lahko potem vse supaj še s paličnim zmiksaš...pa je.. Evo, tole sem kuhala pred 20 minutami :)
< Sporočilo je popravil sonček33 -- 26.12.2009 17:44:41 >
_____________________________
...svet je poln lepih rožic tete Pehte...
|
|
|
|
RE: prosim, prosim, prosim!!! 26.12.2009 17:42:43
|
|
|
|
Anonimen
|
cool! pa makarone alpa pire krompir zravn!tocno to bo danasnja vecerja...
|
|
|
|
RE: prosim, prosim, prosim!!! 26.12.2009 18:08:38
|
|
|
|
bumerang
|
Eh? Kaj pa delaš z zrezki dve uri?! Zrezki so pa ja narejeni v manj kot petih minutah.
_____________________________
Ustavi se in prišel boš!
|
|
|
|
RE: prosim, prosim, prosim!!! 26.12.2009 18:11:55
|
|
|
|
Anonimen
|
zato, ker govedino vedno v omaki delam. brez moke!
|
|
|
|
RE: prosim, prosim, prosim!!! 26.12.2009 18:12:19
|
|
|
|
Dudica1
|
miskica draga moja ...nič se ne javiš! Jaz jih drugač tud brez čebule...lahko pa čebulo tud zmiksaš pa bo prej,to tud kdaj prakticiram.
|
|
|
|
RE: prosim, prosim, prosim!!! 26.12.2009 18:13:23
|
|
|
|
Anonimen
|
dudica, se bom javila! obljubim, ma sem iz debate cist ven padla!!! se avgustovke komaj sledim!
|
|
|
|
RE: prosim, prosim, prosim!!! 26.12.2009 18:18:09
|
|
|
|
bumerang
|
Segreješ posodo (jaz imam AMC posebej za zrezke ampak je teflonska ponev čisto ok ali pa tista na brazde, namenjena zrezkom) tako da kapljice vode, če jih frcneš gor, poskakujejo, zrezke soliš in poljubno začiniš (če ni ravno rostbif ali file jih prej potolčeš) in vržeš gor. Nobenega olja, nobene čebule. Ko meso na eni strani odstopi, jih obrneš še na drugo stran. Za tiste, ki imajo radi rožnato sredico, je tako dovolj, za tiste, ki imajo radi prepečeno pa obrneš še enkrat in počakaš, da se pokuha sok. Za prve potrebuješ verjetno manj kot tri minute, za druge pa zagotovo manj kot pet. Začimba za zrezke je super Mediteran Maestro, kjer je le mlet rožmarin, šetraj, timijan, majaron in še par drugih zelišč. Nobenih glutamatov.
_____________________________
Ustavi se in prišel boš!
|
|
|
|
RE: prosim, prosim, prosim!!! 26.12.2009 18:31:57
|
|
|
|
Anonimen
|
evo, so ze....se mal omake si moram nekak namislit, da dam zravn pire krompir, polit z njo:D
|
|
|
|
RE: prosim, prosim, prosim!!! 26.12.2009 21:12:38
|
|
|
|
Anonimen
|
vseskp sem zazgala!!!!
|
|
|
|
RE: prosim, prosim, prosim!!! 27.12.2009 8:31:15
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?