|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   priprava omak
11.8.2006 11:43:33   
jana26
Mene pa zanima, kako se ve lotevate oziroma kako pripavite omakouser posted image user posted image
Kako recimo jurčke v omaki, kolerabico, bučke, filano papriko ... itd?
Ali imate za vsako jed drug način priprave omake ali je v osnovi enak le namesto bučk je fižol ... 

Kako naredite omako za filano papriko?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: priprava omak
11.8.2006 12:28:21   
noe
Jaz kar moko na olju prepražim,dodam mal sladkorja,pasirane pelate in zalijem z vodo.Enostavno in nam zelo okusno.Za ostale omake pa  je odvisno od okusa,se pa vsekakor poiskušamo izogibat moki,ker pri nas v službi naredijo sam mal juhe al pa od popečenih zrezkov, pa ogromno moke in vode in to naj bi bla omaka.Jaz je ne maram  pa veliko kolegic tud ne. Na splošno jaz uporabljam veliko čebule,česna,peteršilja,kisle  in sladke smetane,origana in popra,lp

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: priprava omak
11.8.2006 21:33:08   
mikina
Fina omaka z lisičkami

Na čebuli popražim lisičke, ko voda povre, dodam žličko moke in še malo prepražim nato dam gor smetano "brzo i fino" oz. smetano za kuhanje, česen, sol in poper na koncu pa še sesekljan petršilj. Zraven pa nredim puranje zrerzke, polpete, kruhove cmoke ipd.

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: priprava omak
14.8.2006 23:03:36   
PIAF
Če delam puranje ali piščančje zrezke v omaki, uporabim veliko zelenjave, npr. por, bučke, čebula in nato omako zmiksam s paličnim mešalnikom, dodam kislo smetano in peteršilj ali drobnjak.
Če pa delam svinjsko ali goveje meso, pa se fino zapeče, da je omaka že sama po sebi temnejša, dodam pa tudi čebulo in gorčico. Pri sv.zr. pa včasih tudi zelenjavo, če delam na vrtnarski način (grah, paradižnik, papriko...), ki je ne miksam.

(odgovor članu mikina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
10 rastlinskih živil z največ železa
Z raznoliko rastlinsko prehrano, ki temelji na polnovrednih živilih, se lahko zaužije dovolj železa. Predstavljamo vam 1...




Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......