|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   priprava melancanov
5.10.2007 8:33:40   
dana
Ali jih je potrebno posoliti in pustiti, da postanejo mehki preden jih date v pečico. Zadnjim sem namreč delala zloženko in v rp. piše da samo posoliš in daš med rezine kar pač hočeš, potem pa v pečico. Pekla sem jih skoraj eno uro, ampak ko sem jih vzela ven so bili še vedno trdiuser posted image . Ko jih jem v službi je čisto mehko, tako da ne vem v čem je fora.

Ali jih moram posoliti in nekaj časa pustiti, da oddajo vodo in jih dam potem peči ali kako....?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: priprava melancanov
5.10.2007 8:36:40   
anitaz
IZVIRNO SPOROČILO: dana

Ali jih je potrebno posoliti in pustiti, da postanejo mehki preden jih date v pečico. Zadnjim sem namreč delala zloženko in v rp. piše da samo posoliš in daš med rezine kar pač hočeš, potem pa v pečico. Pekla sem jih skoraj eno uro, ampak ko sem jih vzela ven so bili še vedno trdiuser posted image . Ko jih jem v službi je čisto mehko, tako da ne vem v čem je fora.

Ali jih moram posoliti in nekaj časa pustiti, da oddajo vodo in jih dam potem peči ali kako....?
     - Tako je. Prej jih posoli, da spustijo vodo, pa bodo mehke.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.10.2007 8:39:57   
Anonimen
Ja napotki so taki,kot si jih opisala.Posoliti in jih obtežiti s kakšnim težkim predmetom,da jih stisne in počakat,da se omehčajo.jaz tega nisem delala,ko sem jih pripravljala ,naprimer za žar ali pa pohane,nikoli niso ostali trdi.
Torej jaz sem jih za na žar najprej popajcala.Narezala in polila po njih olivno olje,seveda,ker so za na žar še posolila in posula stisnjen česen,to vsaj pol ure pred končno obdelavo.

Primer:

Ocvrte melancane
Za 5 oseb potrebujemo: 3 melancane, sol, 2 jajci, 3 žlice koruzne in 3 žlice črne moke, 5 žlic oljčnega olja.
Melancane naj bodo čimbolj sveže. Če so mlade, jih ne lupimo. Narežemo jih na rezine, malo posolimo in obtežimo. Čez približno pol ure jih stisnemo, povaljamo najprej v jajcu, nato pa v mešanici koruzne in polbele moke. Cvremo jih deset minut v ne prevročem oljčnem olju.

< Sporočilo je popravil neva6 -- 5.10.2007 8:46:02 >

(odgovor članu dana)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.10.2007 8:50:49   
koala
Jaz melancane vedno posolim in počakam, da spustijo vodo, se mi zdi, da so drugače grenki.
Drugače jih pa vedno popražim na olju ali pa pečem na žaru, pa so vedno mehki.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.10.2007 8:54:08   
Laubica
Jaz ko jih poham nič ne čakam ko posolim,spaniram ,poham,pa še niso bili trdi niti grenki

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.10.2007 9:15:04   
Barbs
Jaz pa pri vseh teh "zloženkah" raje uporabim bučke, tudi če so v receptu melancani. Tudi na žaru jih imamo raje.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.10.2007 11:17:22   
dana
Hvala za odgovore. Bom drugič prej posolila in upam da bo dobro.

Imam pa rada tako bučke kot melancaneuser posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.10.2007 13:02:43   
Saša27
Uf punce, kakšne lušte ste mi naredile, bom šla takoj po službi po malancane, da jih spečem.

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?