Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: priloga k pečene piščancu... 20.1.2011 14:57:50
Hope2
Nafilaj piščanca s kruhovo filo in ga daj celega ali polovičko pečt.
Če pa imaš kose potem pa jih popeči v ponvi, na hitro samo da barvo dobi. Vzami ven, prepraži čebulo, dodaj rdečo mleto papriko, zalij z vodo, sol, ajdova kaša, kuhaj do polovice ali še manj. Voda mora še stat, daj piščanca not in daj v pečico da se še do konca speče in pokuha. Vode več ne sme bit
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 20.1.2011 14:59:50 >
RE: priloga k pečene piščancu... 20.1.2011 15:59:42
kajalin*
kose imam,včeraj smo jedli pohane šampinjone pa smetanovo omako s porom +široke rezance...danes rižoto z garnelim,za jutr pa ne vem ka naj spet krompir?
RE: priloga k pečene piščancu... 20.1.2011 19:06:49
zvezdica_1
kuhana ali pražena zelenjava, kus kus, pečena polenta, ocvrte bučke in jajčevci, kitajsko zelje s kromirjem ( dam samo 1 mali krompir na veliko skledo zelja za odvisnika od krompirja)
RE: priloga k pečene piščancu... 21.1.2011 6:56:19
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA
KAKO NAREDITE AJDOVO KAŠO??
Če misliš skupaj s piščancem- se okusi lepo prepojijo in je oboje zelo sočno, potem sem zgoraj napisala. Lahko zalijiš tudi z malo belega vinčka ali jušne osnove. Zgoraj sme pozabila napisat, da kose prej začiniš.
Kot samo prilogo pa jaz naredim tako: Prepražim čebulo, nato še česen, dodam mleto rdečo papriko, zalijem z vodo (ali vino, jušna osnova) ajdova kaša, sol, suhi jurčki (ali kake druge gobice) in kuhaš. Če nočemo gobic, pa na koncu praženja čebule dam na kocke narezano panceto ali pršut.