Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
premehka torta z želatino... kaj zdaj? 9.8.2008 8:44:12
|
|
|
|
muška
|
Naredila sem jogurtovo torto z želatino, pa je torta premehka. Imam občutek, da ko bom zarezala vanjo, da se bo vse razsulo, če ne že prej, ko jo bom jemala iz modela. Lahko situacijo kako rešim? V mislih sem imela, da bi jo dala v skrinjo, da malo pomrzne? BI šlo? Gostje pridejo ob 17.00, seveda bo prej še nekaj drugih stvari na mizi, tako da bi jo postregla recimo ob 18.30 uri. Kdaj jo dam v skrinjo, da ne bi čisto zamrznjena? Recimo ob 16.00? Prehitro? Pa sem še gledala tisto vrečkico z želatino in si sem imela občutek, da ne bo dovolj, pa tudi še eno vrečkico sem imela rezerve, .... mah...
|
|
|
|
RE: premehka torta z želatino... kaj zdaj? 9.8.2008 8:57:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Pomojem, da je pol ure dovolj Po uri in pol vecino zivil ze fajn zmrzne, a ni tko?
|
|
|
|
RE: premehka torta z želatino... kaj zdaj? 9.8.2008 9:45:23
|
|
|
|
muška
|
upam, da bo dovolj . pa misliš, da bo to prava rešitev?
|
|
|
|
RE: premehka torta z želatino... kaj zdaj? 9.8.2008 9:55:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Pojma nimam Mami pravi, da das lahko v skrinjo, za kaksno uro - baje da ne bo zmrznila, samo ohladila se bo. Ce pa malo zmrzne, pa nic hudega, pravi Da jo bo skup stisnilo
|
|
|
|
RE: premehka torta z želatino... kaj zdaj? 9.8.2008 10:49:50
|
|
|
|
muška
|
saj, če malo pomrzne sploh ni panike, še bolje, bom dobila jogurtovo sladoledno torto, pa bom spet važna . Ma nič, dala jo bom v skrinjo ob 16.00 , kaj bo bo. Če ne drugače jo bomo pa iz modela z žlico jedli, ker dobra pa je.
|
|
|
|
RE: premehka torta z želatino... kaj zdaj? 9.8.2008 11:26:15
|
|
|
|
muki1
|
Kje pa jo imaš zdaj? Če jo daš v hladilnik se bo morda strdila sama od sebe.
|
|
RE: premehka torta z želatino... kaj zdaj? 9.8.2008 12:28:39
|
|
|
|
muška
|
muki, v hladilniku je že od včeraj popoldan (od 17.00 ure). Sem jo hotela vzet iz modela, pa ne bo šlo, ker je premehka!
|
|
|
|
RE: premehka torta z želatino... kaj zdaj? 10.8.2008 8:10:18
|
|
|
|
jade1
|
Meni se jto enkrat zgodilo, pa sem zg. biskvit vzela dol, pobralo dol kremo in vmešala še eno želatino. Sicer je bila packarija na kubik ampak ko sem vse ščarala se ni nič poznalo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......