muška -> premehka torta z želatino... kaj zdaj? (9.8.2008 8:44:12)
|
Naredila sem jogurtovo torto z želatino, pa je torta premehka. Imam občutek, da ko bom zarezala vanjo, da se bo vse razsulo, če ne že prej, ko jo bom jemala iz modela. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Lahko situacijo kako rešim? V mislih sem imela, da bi jo dala v skrinjo, da malo pomrzne? BI šlo? Gostje pridejo ob 17.00, seveda bo prej še nekaj drugih stvari na mizi, tako da bi jo postregla recimo ob 18.30 uri. Kdaj jo dam v skrinjo, da ne bi čisto zamrznjena? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Recimo ob 16.00? Prehitro? Pa sem še gledala tisto vrečkico z želatino in si sem imela občutek, da ne bo dovolj, pa tudi še eno vrečkico sem imela rezerve, .... mah... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
|
|
|
|