|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prekmurska gibanica
20.10.2007 12:24:28   
sonce in smeh
Lepo prosim za recept prekmurske gibanice. Zadnjič sem jo v službi jedla in je bila svetovna. Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prekmurska gibanica
20.10.2007 12:57:19   
BLAŽIKA
Tudi jaz bi imela en tak dober recept od kakšne prekmurke oz. nekoga ki to res zelo dobro naredi.user posted image

_____________________________

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu sonce in smeh)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: prekmurska gibanica
20.10.2007 13:00:59   
Danijela1983
Jaz uporablja ta recept za prekmursko gibanico.

PREKMURSKA GIBANICA   SESTAVINE: -         1 vlečeno testo -         margarina -         3 kisle smetane   1. MAKOV NADEV: -         20 do 40 dag maka -         2 žlici kisle smetane -         sladkor po okusu -         rum -         cimet -         1 jajca -         vanilij   2. JABOLČNI NADEV: -         naribana jabolka -         cimet -         sladkor (za posip)   3. SKUTIN NADEV: -         domača prekmurska skuta -         3 jajce -         sladkor   4. OREHOV NADEV: -         40 dag orehov -         2 žlici kisle smetane -         sladkor po okusu -         rum -         cimet -         1 jajca -         vanilij   PRIPRAVA: Na dno posode damo vlečeno testo. Nato naredimo makov nadev. Mak poparimo na mleku. Na makov nadev damo vlečeno testo, ga polijemo s stopljeno margarino in namažemo s kislo smetano. Jabolka naribamo, jim dodamo cimet ter jih posipamo po testu. Nato po jabolkih posipamo sladkor. Na jabolčni nadev spet damo vlečeno testo, ga polijemo z margarino in namažemo s kislo smetano. Nato naredimo skutin nadev in ga premažemo po testu. Spet ponovimo postopek s testom, margarino in kislo smetano. Na koncu naredimo orehov nadev. Orehe poparimo na mleku. Na koncu damo testo in ga premažemo s kislo smetano. Gibanico pečemo najmanj 40 minut v pečici na 150ºC.

Naj ti lepo uspe.

Lp, Danijela

(odgovor članu sonce in smeh)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: prekmurska gibanica
20.10.2007 14:55:44   
Anonimen
MIŠEK 13, naredi odlično. samo ne vem, če ga zaupa user posted image . GA je podedovala po babici

(odgovor članu Danijela1983)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
5 enostavnih trikov za izboljšanje imunske...
Zakoračili smo v januar in zima je pošteno pritisnila: temperature se dnevno komajda še dvignejo nad 0° Celzija in marsi...




Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.