Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: praznovanje otrokovega 4.rojstnega dneva 16.1.2013 8:14:02
|
|
|
|
Masha_M
|
Popečeni kruhki s česnom in olivnim oljem, gor pa kockice paradižnika in mozzarele in kak list bazilike.
|
|
|
|
RE: praznovanje otrokovega 4.rojstnega dneva 16.1.2013 9:02:54
|
|
|
|
Paštetka
|
pohanega piceka in pomfri kaj bo pa za deco? ker to ti deca ne bodo jedli
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 16.1.2013 9:04:14 >
|
|
|
|
RE: praznovanje otrokovega 4.rojstnega dneva 16.1.2013 9:09:35
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M Popečeni kruhki s česnom in olivnim oljem, gor pa kockice paradižnika in mozzarele in kak list bazilike. Rojstni dan je februarja? Ne vem, meni predlagano spada v poletje...ko so paradižniki sveži, bazilika v polnem razcvetu... Zdaj je čas za svinja-rijo . Predlagam pa cvrte perutnčke . Jih razkosaš na tri dele , tisti zadnji skuhaš za psa. Posoliš, popopraš, en del lahko narediš s čilijem in ocvreš. Jih lahko vsak z rokami je in niso potrebne vilice, noži.
|
|
RE: praznovanje otrokovega 4.rojstnega dneva 16.1.2013 9:11:36
|
|
|
|
Paštetka
|
tisti zadnji skuhaš za psa. jao, da mojemu to omenim
|
|
|
|
RE: praznovanje otrokovega 4.rojstnega dneva 16.1.2013 9:12:06
|
|
|
|
sonček33
|
Mi vedno naredimo piščančje nagce - amapk ne kupljene, domače. Pa različne omakice zraven. Sicer pa mini pice, res mini, take za en grižljaj - s skutnim testom. Pa jajčni namaz.
|
|
RE: praznovanje otrokovega 4.rojstnega dneva 16.1.2013 9:12:50
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka tisti zadnji skuhaš za psa. jao, da mojemu to omenim Kaj?
|
|
RE: praznovanje otrokovega 4.rojstnega dneva 16.1.2013 9:13:41
|
|
|
|
ronja
|
Če je čisto vsaka ideja dobrodošla, potem prva: - povabi samo otroke oz. daj staršem fraj . Maš manj dela s pripravo, pa otroci se majo boljše:) Če te zanimajo samo ideje za hrano: - mafini (sladki in slani) se dajo lepo v roke vzet in pojest brez vsakega pribora - raznorazne bruskete tudi - če bi rada nekaj na žlico, je lahko to karkoli od pasulja do ričeta, ni pa to ravno rojstnodnevna hrana, čeprav nekateri odrasli bi bili veseli tega - pica
|
|
RE: praznovanje otrokovega 4.rojstnega dneva 16.1.2013 9:14:47
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka tisti zadnji skuhaš za psa. jao, da mojemu to omenim Kaj? da je zadnji del za psa. Ker moj mož celo perut, razen kosti, požre. Bog ne daj, da kaj vstran vržem.
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 16.1.2013 9:15:03 >
|
|
|
|
RE: praznovanje otrokovega 4.rojstnega dneva 16.1.2013 9:17:00
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka tisti zadnji skuhaš za psa. jao, da mojemu to omenim Kaj? da je zadnji del za psa. Ker moj mož celo perut, razen kosti, požre. Bog ne daj, da kaj vstran vržem. Pa saj ne vržem stran, pes poje . Ampak res, ta zadnji del je še moja mama spravljala za psa...Še katera dela greh, v paštetkinih očeh?
|
|
RE: praznovanje otrokovega 4.rojstnega dneva 16.1.2013 9:26:59
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M Popečeni kruhki s česnom in olivnim oljem, gor pa kockice paradižnika in mozzarele in kak list bazilike. Rojstni dan je februarja? Ne vem, meni predlagano spada v poletje...ko so paradižniki sveži, bazilika v polnem razcvetu... Zdaj je čas za svinja-rijo . Predlagam pa cvrte perutnčke . Jih razkosaš na tri dele , tisti zadnji skuhaš za psa. Posoliš, popopraš, en del lahko narediš s čilijem in ocvreš. Jih lahko vsak z rokami je in niso potrebne vilice, noži. Jao, tisti zadnji del je moj mož, ne pes Se strinjam, mi smo praznovali novembra. V pečico vržeš pleh z mariniranimi perutkami, ali pa v šparu kupiš že marinirane IN se same pečejo. Imeli smo pa še rebrca iz merkatorja. Njami, že pečena, topla, kar topijo se v ustih, ne rabiš ne vilice ne noža. Pizze tudi lahko že dopoldan pripraviš in jih samo v pečico vržeš, ko pridejo gosti. Solate, pa nismo nikoli imeli, s tem je še največ dela . V eno posodico, olive, kisle kumarce, na kak krožnik narezana zelenjava in konec.
|
|
|
|
RE: praznovanje otrokovega 4.rojstnega dneva 16.1.2013 9:29:39
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka tisti zadnji skuhaš za psa. jao, da mojemu to omenim Kaj? da je zadnji del za psa. Ker moj mož celo perut, razen kosti, požre. Bog ne daj, da kaj vstran vržem. Pa saj ne vržem stran, pes poje . Ampak res, ta zadnji del je še moja mama spravljala za psa...Še katera dela greh, v paštetkinih očeh? No, moj mož ima ta del res najrajši, imamo tudi psa, ampak pes dobi kak košček mesa ali hrustanec, kosti ne je , sajtudi mož kosti ne je , ampak t adel najraje zgloda
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 16.1.2013 9:30:35 >
|
|
|
|
RE: praznovanje otrokovega 4.rojstnega dneva 16.1.2013 9:59:28
|
|
|
|
nyna84
|
Jaz sem parkrat opohala majhne koščke mesa (piščančji file sem narezala na majhne kocke), sem jih dala v skledo na sredino mize, da se jih je kar z zobotrebcem pikalo. No, skleda je bila prav kmalu prazna . Pa otroci te pohane kocke mesa tudi obožujejo. Zraven se m pripravila pa francosko in šopsko solato (paprika, paradžnik in feta sir).
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Priredite otroško koktejl zabavoBrezalkoholna koktejl zabava bo najbolj navdušila starejše otroke in najstnike, pa tudi najmlajši se bodo razveselili sr...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?