Hope2 -> RE: praznovanje otrokovega 4.rojstnega dneva (16.1.2013 9:26:59)
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M Popečeni kruhki s česnom in olivnim oljem, gor pa kockice paradižnika in mozzarele in kak list bazilike. Rojstni dan je februarja? Ne vem, meni predlagano spada v poletje...ko so paradižniki sveži, bazilika v polnem razcvetu... Zdaj je čas za svinja-rijo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Predlagam pa cvrte perutnčke . Jih razkosaš na tri dele , tisti zadnji skuhaš za psa. Posoliš, popopraš, en del lahko narediš s čilijem in ocvreš. Jih lahko vsak z rokami je in niso potrebne vilice, noži. Jao, tisti zadnji del je moj mož, ne pes[sm=jezicek.gif] Se strinjam, mi smo praznovali novembra. V pečico vržeš pleh z mariniranimi perutkami, ali pa v šparu kupiš že marinirane IN se same pečejo. Imeli smo pa še rebrca iz merkatorja. Njami, že pečena, topla, kar topijo se v ustih, ne rabiš ne vilice ne noža. Pizze tudi lahko že dopoldan pripraviš in jih samo v pečico vržeš, ko pridejo gosti. Solate, pa nismo nikoli imeli, s tem je še največ dela[sm=jezicek.gif]. V eno posodico, olive, kisle kumarce, na kak krožnik narezana zelenjava in konec.
|
|
|
|