Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
pomoč anžetu............ 3.6.2009 19:52:39
|
|
|
|
ključek
|
To je bila prometna nesreča v bližini Slovenske Bistrice, če se spomnite. Pozdravljen/a, Tistega usodnega dne v Januarju je Anžetu počila guma. Poklical je AMZS pomoč. Ko sta z serviserjem urejala še papirnate podrobnosti, je vanju treščil tovornjak. Serviser je takoj izgubil življenje, Anže pa je bil hudo poškodovan. Izgubil je nogo. Nedavno se je vrnil iz bolnišnice. Energije in volje do življenja ima veliko. Želi še marsikaj storiti, predvsem pa si želi aktivnost, vsaj podobno tisti pred nesrečo. Včlanjen je v Oriflame Slovenija, saj ne želi samo posedati in se smiliti samemu sebi. Glede na to, da še vedno vsak dan obiskuje terapijo v Soči, bo počasi zaplul tudi v Ori vode. Kot računalničar po izobrazbi nam bo z svojimi idejami tudi kaj doprinesel. Prosim za pomoč. Bi lahko prosim razposlali mail vsem vam poznanim??? Če stopimo skupaj, verjamem, da lahko storimo veliko dobrega. Plastčne zamaške vseh vrst pijač bi morda lahko skupno zbrali . Odkup zamaškov je zagotovljen in sicer 1000 kg---------300,00 EURO. Anže mora zbrati 40.000 EURO za protezo, ki je naročena v tujini. Časa pa ima le 6 mesecev. Verjamem, da se bodo člani in vaši prijatelji in znanci odzvali na poziv. Anže mi je poslal fotografije in skromno prošnjo, ki je v prilogi. Vsem skupaj hvala v naprej. SEM 24 LETNI RAČUNALNIČAR IZ LJUBLJANE. JANUARJA 2009 SEM V HUDI PROMETNI NESREČI IZGUBIL DESNO NOGO. ZA HITREJŠE OKREVANJE POTREBUJEM DODATNA FINANČNA SREDSTVA IN SEM SE ODLOČIL, DA JIH BOM SKUŠAL PRIDOBITI Z ZBIRANJEM ZAMAŠKOV. S TEM BOM HITREJE PRIŠEL DO NOŽNE PROTEZE, KI MI BO OMOGOČALA VSAJ PRIBLIŽNO AKTIVNO ŽIVLJENJE, KOT SEM GA IMEL PRED NESREČO. KOT ČLAN ORIFLAME-A SI ŽELIM TUDI POMOČI Z VAŠE STRANI. ZA DODATNE INFORMACIJE SE LAHKO OBRNETE TUDI NA MOJO SPONZORKO G. TEŽAK. ta mail sem prejela danes..........če lahko kdo pomaga, bo super. jaz zamaške že zbiram! lp.
< Sporočilo je popravil Me to you -- 3.6.2009 19:53:27 >
|
|
|
|
RE: pomoč anžetu............ 3.6.2009 19:57:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi zbiramo že za nekoga drugega.Tako,da tisti,ki še ne zbirate za nikogar lahko zanj.Je pa kar dosti tega,da se zbira.
|
|
|
|
RE: pomoč anžetu............ 3.6.2009 20:24:52
|
|
|
|
diva 4
|
Moja otroka hodita v vrtec v Slov. Bistrici in tam zbirajo zamaške zanj.So pa v dobrem mesecu nabrali 332kg zamaškov Bravo mi in naši otroci ,ki tako pridno nosijo zamaške v vrtec.Moja dva še na obiskih pobereta vse zamaške iz praznih plastenk
|
|
|
|
RE: pomoč anžetu............ 3.6.2009 20:35:47
|
|
|
|
jakaracman
|
V tedniku je bila cena proteze, ki je bila omenjena nižja kot je 40000, se mi zdi, da pod 30000. Ne vem pa zakaj mu proteze ne kupi TUŠ, saj je povzročil nesrečo njegov tovornjak in g TUš bi z lahkoto zmogel ta znesek. In seveda bomo pomagali
|
|
|
|
RE: pomoč anžetu............ 3.6.2009 20:38:20
|
|
|
|
BUŠICA
|
kakšni zamaški se zbirajo? plastični, vseh vrst? kam pol to poslat? rada pomagam.. ampak zakaj k vragu, človeku ne plača država to protezo??? eto kaj ima človek od prostovoljnega zavarovanja. še noge ne dobi...eh..
|
|
|
|
RE: pomoč anžetu............ 3.6.2009 20:39:29
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman Ne vem pa zakaj mu proteze ne kupi TUŠ, saj je povzročil nesrečo njegov tovornjak in g TUš bi z lahkoto zmogel ta znesek. bravo. tako bi tudi jaz razmišljala.
|
|
|
|
RE: pomoč anžetu............ 3.6.2009 20:50:46
|
|
|
|
jakaracman
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA kakšni zamaški se zbirajo? plastični, vseh vrst? kam pol to poslat? rada pomagam.. ampak zakaj k vragu, človeku ne plača država to protezo??? eto kaj ima človek od prostovoljnega zavarovanja. še noge ne dobi...eh.. Ja sej ti plača zavarovanje neko protezo za okoli 5000 eur, vendar on je mlad fant, ki se veliko giblje in bi rad posebno boljšo, ki pa je žal toliko dražja.Mislim, da ima elektronsko koleno.On bi namreč rad vozil kolo , smuča in podobno.Upam, da mu bo uspelo.
|
|
|
|
RE: pomoč anžetu............ 3.6.2009 20:57:43
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman Ja sej ti plača zavarovanje neko protezo za okoli 5000 eur, vendar on je mlad fant, ki se veliko giblje in bi rad posebno boljšo, ki pa je žal toliko dražja.Mislim, da ima elektronsko koleno.On bi namreč rad vozil kolo , smuča in podobno.Upam, da mu bo uspelo. a to je pa druga zgodba. ok, vseeno bi mu Tuš lahko kaj "špendiral".
|
|
|
|
RE: pomoč anžetu............ 3.6.2009 21:16:40
|
|
|
|
Ploha
|
kam se pa to lahko pošlje???
|
|
|
|
RE: pomoč anžetu............ 3.6.2009 21:23:12
|
|
|
|
Bojana82
|
Tudi mene zanima kam poslat?
|
|
|
|
RE: pomoč anžetu............ 3.6.2009 21:38:59
|
|
|
|
Vijoličarka
|
Saj ne bo nič narobe, če prilepi ta link? http://www.pozitivke.net/article.php/20090522110223159 Spodaj so tudi podatki in lokacije, kamor se zbrane zamaške odnese, za različne kraje po Sloveniji.
|
|
RE: pomoč anžetu............ 3.6.2009 21:39:42
|
|
|
|
mojca2005
|
Kopirano iz drugega foruma... Kontaktna številka za vse informacije - 040-208-961 - Blanka
|
|
|
|
RE: pomoč anžetu............ 3.6.2009 21:52:51
|
|
|
|
hmm...
|
Jaz tudi zbiram zamaške.
|
|
RE: pomoč anžetu............ 3.6.2009 21:56:29
|
|
|
|
Rožica I
|
Ravno zanj zbiramo !
|
|
RE: pomoč anžetu............ 3.6.2009 22:37:56
|
|
|
|
baja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Ravno zanj zbiramo ! mi tudi
|
|
|
|
RE: pomoč anžetu............ 3.6.2009 22:56:59
|
|
|
|
Ribica **
|
Ze zbiramo, za kogar pac nanese, trenutno za Anzeta
|
|
|
|
RE: pomoč anžetu............ 3.6.2009 23:04:36
|
|
|
|
Vijoličarka
|
Vi vsi, ki ste že izkušeni zbiralci, povejte ali štejejo tudi zamaški od mleka in jogurta in sokov v tetrapaku? Ali pa so dobri samo zamaški od plastenk?
|
|
RE: pomoč anžetu............ 3.6.2009 23:17:11
|
|
|
|
oka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka Vi vsi, ki ste že izkušeni zbiralci, povejte ali štejejo tudi zamaški od mleka in jogurta in sokov v tetrapaku? Ali pa so dobri samo zamaški od plastenk? To bi tudi jaz rada vedela, ker teh zamaškov je pri nas polno. Fino pa bi bilo, če bi ta tema ostala čim dlje na vrhu ali pa pod "opozarjamo".
|
|
|
|
RE: pomoč anžetu............ 3.6.2009 23:25:07
|
|
|
|
Onasiss
|
Jaz zbiram vse plastične zamaške po vrsti.
|
|
RE: pomoč anžetu............ 4.6.2009 8:30:59
|
|
|
|
diva 4
|
Mi zbiramo plastične zamaške vseh vrst.Od plastenk, jogurtov, mehčalca,zobne paste...
|
|
|
|
RE: pomoč anžetu............ 4.6.2009 8:31:52
|
|
|
|
Šaki
|
mene pa moti samo to da ni nobene info kam to poslati.ker vse zbiram pa hočem pomagat samo ne vem kam naj dam potem vse te zamaške??
|
|
RE: pomoč anžetu............ 4.6.2009 8:33:23
|
|
|
|
Šaki
|
evo sm že našla.super...
|
|
RE: pomoč anžetu............ 4.6.2009 8:45:36
|
|
|
|
Šaki
|
IZVIRNO SPOROČILO: diva 4 Mi zbiramo plastične zamaške vseh vrst.Od plastenk, jogurtov, mehčalca,zobne paste... aja a ne samo od pijače??
|
|
RE: pomoč anžetu............ 4.6.2009 8:47:22
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl IZVIRNO SPOROČILO: diva 4 Mi zbiramo plastične zamaške vseh vrst.Od plastenk, jogurtov, mehčalca,zobne paste... aja a ne samo od pijače?? Ne, ne samo od pijače. Vse zamaške se zbira. Tudi mi jih zbiramo v vrtcu.
|
|
|
|
RE: pomoč anžetu............ 4.6.2009 8:52:39
|
|
|
|
diva 4
|
Zbiramo tudi zamaške od nutele, cedevite,... Vesna , zdravo!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?