ključek -> pomoč anžetu............ (3.6.2009 19:52:39)
|
To je bila prometna nesreča v bližini Slovenske Bistrice, če se spomnite. Pozdravljen/a, Tistega usodnega dne v Januarju je Anžetu počila guma. Poklical je AMZS pomoč. Ko sta z serviserjem urejala še papirnate podrobnosti, je vanju treščil tovornjak. Serviser je takoj izgubil življenje, Anže pa je bil hudo poškodovan. Izgubil je nogo. Nedavno se je vrnil iz bolnišnice. Energije in volje do življenja ima veliko. Želi še marsikaj storiti, predvsem pa si želi aktivnost, vsaj podobno tisti pred nesrečo. Včlanjen je v Oriflame Slovenija, saj ne želi samo posedati in se smiliti samemu sebi. Glede na to, da še vedno vsak dan obiskuje terapijo v Soči, bo počasi zaplul tudi v Ori vode. Kot računalničar po izobrazbi nam bo z svojimi idejami tudi kaj doprinesel. Prosim za pomoč. Bi lahko prosim razposlali mail vsem vam poznanim??? Če stopimo skupaj, verjamem, da lahko storimo veliko dobrega. Plastčne zamaške vseh vrst pijač bi morda lahko skupno zbrali . Odkup zamaškov je zagotovljen in sicer 1000 kg---------300,00 EURO. Anže mora zbrati 40.000 EURO za protezo, ki je naročena v tujini. Časa pa ima le 6 mesecev. Verjamem, da se bodo člani in vaši prijatelji in znanci odzvali na poziv. Anže mi je poslal fotografije in skromno prošnjo, ki je v prilogi. Vsem skupaj hvala v naprej. SEM 24 LETNI RAČUNALNIČAR IZ LJUBLJANE. JANUARJA 2009 SEM V HUDI PROMETNI NESREČI IZGUBIL DESNO NOGO. ZA HITREJŠE OKREVANJE POTREBUJEM DODATNA FINANČNA SREDSTVA IN SEM SE ODLOČIL, DA JIH BOM SKUŠAL PRIDOBITI Z ZBIRANJEM ZAMAŠKOV. S TEM BOM HITREJE PRIŠEL DO NOŽNE PROTEZE, KI MI BO OMOGOČALA VSAJ PRIBLIŽNO AKTIVNO ŽIVLJENJE, KOT SEM GA IMEL PRED NESREČO. KOT ČLAN ORIFLAME-A SI ŽELIM TUDI POMOČI Z VAŠE STRANI. ZA DODATNE INFORMACIJE SE LAHKO OBRNETE TUDI NA MOJO SPONZORKO G. TEŽAK. ta mail sem prejela danes..........če lahko kdo pomaga, bo super. jaz zamaške že zbiram![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] lp.
|
|
|
|