Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: pomoč anžetu............ 4.6.2009 9:07:26
|
|
|
|
tins
|
Kako, oziroma kdo pa poskrbi za odvoz večje količine zamaškov na zbirališče?? Recimo, če se ti zbirajo v vrtcu ali šoli, saj se jih potem hitro nabere zelo veliko??
|
|
|
|
RE: pomoč anžetu............ 4.6.2009 10:55:29
|
|
|
|
mala maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: bad girl IZVIRNO SPOROČILO: diva 4 Mi zbiramo plastične zamaške vseh vrst.Od plastenk, jogurtov, mehčalca,zobne paste... aja a ne samo od pijače?? Ne, ne samo od pijače. Vse zamaške se zbira. Tudi mi jih zbiramo v vrtcu. točno tako samo od pijače, ker se zamaški kar nekaj časa potlej "valjajo2 po raznih skladiščih in verjemite da od mleka, smetane, jogurta.... zelo zelo smrdijo.
|
|
|
|
RE: pomoč anžetu............ 4.6.2009 11:02:04
|
|
|
|
Šaki
|
no ker na uni strani piše da od katerekoli pijače..torej ne od jogurtov in mehčalcev..kar nebi blo sla bo samo, kaj če jih pol ne vzamejo... k jz mam cel kup tega..
|
|
RE: pomoč anžetu............ 4.6.2009 11:26:02
|
|
|
|
diva 4
|
[/quote] točno tako samo od pijače, ker se zamaški kar nekaj časa potlej "valjajo2 po raznih skladiščih in verjemite da od mleka, smetane, jogurta.... zelo zelo smrdijo. [/quote] Jaz itak vse operem, saj bi meni tudi doma vse smrdelo , ker nesemo v vrtec komaj , ko je vrečka doma polna.Pa tudi vzgojiteljice niso rekle , da ne bi kakšnih zamaškov vzeli.Kajti pri nas na obvestilu piše ,da se zbirajo vsi plastični zamaški.
|
|
|
|
RE: pomoč anžetu............ 4.6.2009 12:20:47
|
|
|
|
KIKI****
|
Bomo tud mi šli v akcijo in do takrat, koliko rbomo nabrali, bo dobro, radi bi pomagali
|
|
|
|
RE: pomoč anžetu............ 8.6.2009 23:35:13
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: oka IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka Vi vsi, ki ste že izkušeni zbiralci, povejte ali štejejo tudi zamaški od mleka in jogurta in sokov v tetrapaku? Ali pa so dobri samo zamaški od plastenk? To bi tudi jaz rada vedela, ker teh zamaškov je pri nas polno. Fino pa bi bilo, če bi ta tema ostala čim dlje na vrhu ali pa pod "opozarjamo".
|
|
|
|
RE: pomoč anžetu............ 9.6.2009 8:54:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf, teh zamaškov se pa pri nas nabere vsak dan, bomo zbirali.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?