|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pohan sir
20.1.2009 14:09:43   
Tanik
kako pripravite-panirate sir, da ne steče ven.
a kateri poseben sir?


_____________________________

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pohan sir
20.1.2009 14:11:56   
*Ema*
Dvakrat ga daš čez drobtine. Najprej ga normalno spaniraš, potem pa iz drobtin ponovno v jajca, in še enkrat v drobtine.

_____________________________

Ne sodi drugih po sebi, kaj lahko se zgodi, da bo na koncu sojeno tebi.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pohan sir
20.1.2009 14:13:44   
Tanik
torej:
moka-jajce-drobtine-jajce-drobtine

ker danes za kosilo delam sir-prvič user posted image , običajno tega ne delamo doma.


_____________________________

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu *Ema*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pohan sir
20.1.2009 14:14:44   
*Ema*
In takoj ko priplava iz olja je gotov.user posted image

_____________________________

Ne sodi drugih po sebi, kaj lahko se zgodi, da bo na koncu sojeno tebi.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: pohan sir
20.1.2009 15:07:42   
hubi
Menda je fino, če ga daš najprej v drobtine, potem pa v zmrzovalnik za malo časa in naj ne bi steklo ven nič.

(odgovor članu *Ema*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: pohan sir
20.1.2009 16:41:54   
muška
Jaz ga dam 2x v drobtine! Pa trd sir mora bit, ne mehek. Olje mora biti zelo vroče in pa kar precej ga mora bit - tako da sir plava. Pečen je pa hitro!

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: pohan sir
20.1.2009 16:42:55   
lukec
Tud jz dvakrat paniram pa naj ne bo predolgo v olju. Seveda je pa tud od sira odvisno, mehkejši kot je, prej bo stekel.

_____________________________

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: pohan sir
20.1.2009 17:26:13   
katra55
Jaz ga dam dvakrat v jajca in droptine, potem pa za 15 min v zmrzovalnik.

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: pohan sir
20.1.2009 22:55:23   
barika
Kupim paniranega od Lj. mlekarn in je to to. jemo ga pa glih parkrat na leto (no tista vrečka z osmimi kosi je za skor pol leta).
doma pa ne paniram, oz. ne pečem ničesar kar se dela v veliki količini olja. Ta sir pa spečem v mikrovalovki brez maščobe in je super.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: pohan sir
21.1.2009 12:40:12   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

torej:
moka-jajce-drobtine-jajce-drobtine



naredila tako in je super uspel, ni ven teklo user posted image


_____________________________

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: pohan sir
21.1.2009 18:35:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

torej:
moka-jajce-drobtine-jajce-drobtine



naredila tako in je super uspel, ni ven teklo user posted image



Kateri sir si pa uporabila?

(odgovor članu Tanik)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: pohan sir
21.1.2009 19:56:26   
uršika***
Jaz vedno uporabim Edamca al pa Jošta- k druga tko ne gre pri nas v promet

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: pohan sir
21.1.2009 23:13:14   
janca
Meni nikdar ne steče ven. Važno je da je olje dovolj segreto. To je vsa umetnina. Jst dam moka, jajce, drobtine in v olje. Ker je hitro pečeno, vse najprej spaniram pol pa spečem. Daš na eno stran potem obrneš in vzameš ven. Sej vidiš kdaj je pečeno. ZElo hitro. Ponavadi uporabim jošt, ker je najcenejši. To je to.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: pohan sir
22.1.2009 0:01:22   
Nur
Paniranje: moka - jajce - drobtine - jajce - drobtine

Za urco ali dve v hladilnik, nato pa direktno v vroče olje (v olju nič ne obračam).

Uporabljam pa Edamca (Ljubljanske mlekarne) in je njami njami.....pri nas je kar pogosto na jedilniku skupaj s tatarsko omako in veliko skledo solate.

(odgovor članu janca)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: pohan sir
22.1.2009 7:42:58   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: decembrka

IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

torej:
moka-jajce-drobtine-jajce-drobtine



naredila tako in je super uspel, ni ven teklo user posted image



Kateri sir si pa uporabila?


ementalca pa še enega žnj, ne vem en poceni. pa nisem nič v hladilnik/zmrzovalnik dajala. spanirala in v olje pa tudi obrnila sem ga.


_____________________________

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: pohan sir
22.1.2009 11:37:20   
mojcaziga
Kako debele rezine pa naredite? Sama ga sicer delam, ampak ne pogosto in tudi 2x paniram z drobtinami. Običajno ne steče, ampak tamali bi imel tanjši kos, tavelik ...........user posted image user posted image

lp, mojca

(odgovor članu Nur)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RECEPT: Goveji biftek za nosečnice in malčke
Biftek (tatarski biftek) je narejen iz surovega mesa, zato naj bi se ga nosečnice izogibale, pa tudi za malčke ni najbol...
Ta živila so nevarna za otroke, mlajše od ...
video
Pri nekaterih živilih velja biti previden, ko gre za mlajšega otroka, saj predstavlja tveganje za zadušitev. Preverite, ...




Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?