|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   podmet
25.11.2007 18:28:51   
bobika
Že miljonkrat me je razkuril ta user posted image podmet. Ko zgleda kosilo že zelo dobro in je treba samo še podmet narediti, da malo zgostim se vse preobrne.
Vedno mi nastanejo grudice iz mok, čeprav zelo dobro zmešam user posted image .
Kako naj poskusim, da bo lepo zgostilo jed in ne bo grudic? (npr pri: golažu, paradižnikovi omaki, ...)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: podmet
25.11.2007 18:49:13   
a.jda
meni vedno uspe. Posebej v lonček daj par žlic moke in malo hladne vode, in potem zmešaj z žličko. Ko je malo premešano jas do konca zmešam s paličnim, nato pa vliješ notri v jed, kolkor pač rabiš.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: podmet
25.11.2007 21:43:01   
babylove
Najprej v kozarcu zmešaj tako, da ne bo grudic, ampak to si itak rekla, da narediš. Ko vlivaš v lonec, vlivaj počasi in hkrati spodaj mešaj, v loncu.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: podmet
25.11.2007 21:50:29   
Anonimen
A daš mrzlo vodo?

(odgovor članu babylove)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: podmet
25.11.2007 22:45:46   
luka jan
Najlažje je da podmet narediš, nato pa skozi cedilo vliješ v hrano ki jo kuhaš. Garantirano ne boš imela nobene grudice.
Pa veliko uspeha ti želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: podmet
26.11.2007 10:01:48   
Enolla
Jaz nikoli ne uporabljam podmeta - če že imam za zgostit kakšno stvar kar je zelo redko jo zgostim z naribanim surovim krompirjem.

_____________________________

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Limonov-bananin kruh
Ste se naveličali običajnega kruha in bi svojemu malčku radi ponudili zdrav, sočen in slasten kruhec, ki ga bo z veselje...




Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?