|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pirina moka
21.9.2007 12:25:58   
PIAF
Dobila sem 1kg pirine moke. Kaj naj naredim iz nje? Ali je to takšna moka npr. kot ržena, ali je bolj podobna navadi pšenični?

Lahko delam palačinke, biskvit itd.....da se ne bi opazila razlika (kajti moj mož ni najbolj navdušen nad temi "bio" in "zdravimi" živili:))user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pirina moka
21.9.2007 14:04:11   
bamby
Ko sem jaz kupila pirino moko v trgovini, je ta podobna polnozrnati moki. Ta pa je dobra za kakšen kruh, kakšno pecivo, ni pa podobna beli moki, če si mislila nanjo.

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pirina moka
21.9.2007 14:17:28   
Enolla
Če želiš da ne opazi jo malo mešaj z belo moko. Ti pa pošilam en link za pecivo iz pirine moke http://www.mlinotest.si/recepti.php?item=73 mislim, da sladkosnedim moški ne bodo opazili da je iz pire.

_____________________________

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pirina moka
21.9.2007 18:59:12   
Anonimen
Mi delamo z njo tudi palačinke.Samo dodamo malo bele moke še zraven, da se tak ne opazi.user posted image  Drugače pa lahko pečeš z njo tudi razna peciva. Mi  pirino moko mešamo z belo, ker  mi ima drugače premočan okus.

(odgovor članu Enolla)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: pirina moka
22.9.2007 15:56:06   
PIAF
HVALA ZA RECEPT!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: pirina moka
23.9.2007 23:12:13   
saving
Jaz sem delal zadnjič iz pirine moke kruh (pol-pol sem jo zmešal z belo), spekel kot vedno, pa je prišel premalo pečen. Bog vedi zakaj, zgleda pa, da je treba stvari iz pirine moke pečt malo dlje . Kakšne so pa vaše izkušnje?

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: pirina moka
24.9.2007 14:37:27   
bamby
Jaz dam pirine moke le kakšno tretjino in pečem normalno, brez podaljškov. Mislim pa, da moka ni bila kriva, da je bilo premalo pečeno.

(odgovor članu saving)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...





5ri



(81%)

(19%)


Število vseh glasov: 212

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!