|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pecivo-Rdeča kapica
8.2.2007 11:50:59   
Anonimen
Tale recept sem zadnjič dobila in je tako dober,da ga bom podelila z vamiuser posted image
                   
             Rdeča kapica

Testo; 4 jajca
       1  jogurtov lonček sladkorja
       1 navadni jogurt
       1 dcl mleka
       2 jog,kozarčka ostre moke
       1 pecilni
       1 žlica kakava
       1 kg višenj za posip(iz kompota)
Nadev;50 dag skute
          6 žlic sladkorja
          3 vanilij sladkorje
          5 dcl sladke smetane

Glazura;1 preliv za torte
            2,5 dcl višnjevega soka

Priprava;penasto stepemo rumenjake,sladkor in jogurt in dodamo moko s pecilnim ter rahlo vmešamo sneg
iz beljakov.Maso razdelimo na dva dela in v en del vmešamo kakav.
Na pomaščen pekač vlijemo najprej svetlo maso in jo dve minuti pečemo na 180 stopinj.Po dveh minutah vzamemo iz pečice in testo posujemo z višnjami ter polijemo s temnim testom.To spečemo do konca(20 minut).
Ohlajeno pecivo premažemo z nadevom:skuto dobro premešamo,da ni grudic,dodamo sladkor in vanilij in rahlo vmešamo stepeno sladko smetano.
Po tem nadevu zlijemo preliv za torte pripravljen iz višnjevega soka,po navodilu na vrečki.
Sladico postavimo na hladno za nekaj ur.
Res je sočno in zeloooo dobro!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pecivo-Rdeča kapica
8.2.2007 13:14:49   
Erdbeere
mmmmmm si mi sline začela cedit, bom poskusila nareest pa sporočim, če je res tako fino....aja pa kakšna slikica drugič tudi ne bi bila nič napak, če bi bila zraven, da si človek še lažje predstavlja. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pecivo-Rdeča kapica
8.2.2007 14:57:01   
DOLAR
Evo ,po enakem receptu pečem tudi sama.Res odlično pecivo.

_____________________________

Razumen človek je tu in tam prisiljen napiti se,da lahko preživi z norci

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pecivo-Rdeča kapica
8.2.2007 15:00:57   
nicolina
Jaz bom tudi poskusla, samo ne danes, v soboto mmmmuser posted image user posted image

(odgovor članu DOLAR)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
8.2.2007 22:59:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nicolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: pecivo-Rdeča kapica
8.2.2007 23:30:58   
eya
Sem našla še slikco, zgleda dobro...user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil eya -- 8.2.2007 23:34:25 >


_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: pecivo-Rdeča kapica
9.2.2007 5:55:32   
Anonimen
To je to,ja!Mnjam,mnjam. Res je dobro!

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: pecivo-Rdeča kapica
14.2.2007 14:29:38   
Erdbeere
punce odlično pecivo, sem naredila in okuzila celo žlahto...je pa zmanjkalo 1,2 pa še enostavno je za narest. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: pecivo-Rdeča kapica
14.2.2007 15:14:04   
Anonimen
ka si te ti nor, kak dobr zgleda in glih zdaj, ko ne smem nič kaj takega papatuser posted image . si bom pa vseen zapisala recept, za čase, ko bomo spet požrli vse kar nam pride pod roke oz zobeuser posted image

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
14.2.2007 15:36:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: pecivo-Rdeča kapica
14.2.2007 20:03:28   
eya
Mmmmmm, sem ravno danes naredila to pecivo, je bilo ful dobro. Uporabila sem malo globlji stekleni pekač, cca. 15x20 cm, lahko pa bi bil tudi malo večji, ker je prišlo kar precej visoko.

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: pecivo-Rdeča kapica
19.2.2007 13:51:12   
Erdbeere
moj je cca. 36*26 pa je bilo ravno prav

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: pecivo-Rdeča kapica
26.2.2007 7:43:54   
ery
Oj,
mene pa zanima kaj daš 1 dcl mleka, ker v receptu zgoraj nič ne piše?
Ali mora biti ostra moka? Pa še to:ali testo pride bolj trdo ali bolj rahlo?

Hvala. user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: pecivo-Rdeča kapica
26.2.2007 7:46:54   
Anonimen
Mleko daš v testo,moka mora biti ostra.Pecivo pride rahlo in sočno.user posted image

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: pecivo-Rdeča kapica
26.2.2007 14:50:14   
Maja Z
Ojla

sem probala narest pecivo, bilo je dobro, bila sem zelo pohvaljenauser posted image . Škoda pa je, ker nisem imela večjega pekača (oz. ga imam, ampak mi ne gre v pečicouser posted image ), ker je pecivo kar visoko, potem pa še krema tut kar na debelo pride. Tako, da priporočam večji pekač.

lp m

_____________________________

Lepo je biti mamica!.......včasih tudi naporno seveda :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?