|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pečeno meso v ekonom loncu
27.2.2011 11:43:02   
Spark
Imam kos telečjega mesa in bi pripravila v ekonom loncu pečenko, pa ne znam. Enkrat sem pri eni kolegici jedla, pa je prejšnji teden rodila, in je ne bi sekirala s tem, kako to ona naredi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pečeno meso v ekonom loncu
27.2.2011 12:15:00   
Gina
A ti misliš zrezke ali cel kos? Celega kosa nisem nikdar delala v ekonomu, zrezke sem pa že. Na hitro jih popečeš v ponvi z obeh strani, jaz dodam še čebulo, česen, sol, začimbe, korenje, malo paradižnika, pa če me tako prime še grah. ko to malo popražiš, da se čebula zmehča in zrezki samo po vrhu zapečejo, prestaviš vse skupaj v ekonom in kuhaš tako dolgo, da so zrezki mehki, to je pa odvisno kakšno meso imaš, kakšen kos govedine recimo 15 minut.  

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pečeno meso v ekonom loncu
27.2.2011 12:18:40   
Spark
Cel kos imam. Sem mislila tudi jaz popečt z vseh strani, nato pa zapreti. Samo ne vem, koliko vode naj zalijem notri.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pečeno meso v ekonom loncu
27.2.2011 12:19:04   
Spark
Oz. a sploh rabim dati notri še kaj vode, ali ne.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: pečeno meso v ekonom loncu
27.2.2011 13:26:30   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Spark

Cel kos imam. Sem mislila tudi jaz popečt z vseh strani, nato pa zapreti. Samo ne vem, koliko vode naj zalijem notri.


V ekonomu se v bistvu v pari kuha, tako da ni treba prav veliko. Če boš omako delala, bo to dovolj po moje, ampak vsaj en prst pa mora biti, ali pa več.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: pečeno meso v ekonom loncu
27.2.2011 19:20:42   
Spark
Sem tako tudi naredila. Ni bilo čisto kot sem si zamislila, ampak pojedli smo.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RECEPT: Goveji biftek za nosečnice in malčke
Biftek (tatarski biftek) je narejen iz surovega mesa, zato naj bi se ga nosečnice izogibale, pa tudi za malčke ni najbol...
Ta živila so nevarna za otroke, mlajše od ...
video
Pri nekaterih živilih velja biti previden, ko gre za mlajšega otroka, saj predstavlja tveganje za zadušitev. Preverite, ...




Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?