![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pečeno meso v ekonom loncu 27.2.2011 12:15:00
|
|
|
|
Gina
|
A ti misliš zrezke ali cel kos? Celega kosa nisem nikdar delala v ekonomu, zrezke sem pa že. Na hitro jih popečeš v ponvi z obeh strani, jaz dodam še čebulo, česen, sol, začimbe, korenje, malo paradižnika, pa če me tako prime še grah. ko to malo popražiš, da se čebula zmehča in zrezki samo po vrhu zapečejo, prestaviš vse skupaj v ekonom in kuhaš tako dolgo, da so zrezki mehki, to je pa odvisno kakšno meso imaš, kakšen kos govedine recimo 15 minut.
|
|
|
|
RE: pečeno meso v ekonom loncu 27.2.2011 12:18:40
|
|
|
|
Spark
|
Cel kos imam. Sem mislila tudi jaz popečt z vseh strani, nato pa zapreti. Samo ne vem, koliko vode naj zalijem notri.
|
|
|
|
RE: pečeno meso v ekonom loncu 27.2.2011 12:19:04
|
|
|
|
Spark
|
Oz. a sploh rabim dati notri še kaj vode, ali ne.
|
|
|
|
RE: pečeno meso v ekonom loncu 27.2.2011 13:26:30
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Spark Cel kos imam. Sem mislila tudi jaz popečt z vseh strani, nato pa zapreti. Samo ne vem, koliko vode naj zalijem notri. V ekonomu se v bistvu v pari kuha, tako da ni treba prav veliko. Če boš omako delala, bo to dovolj po moje, ampak vsaj en prst pa mora biti, ali pa več.
|
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiFlancati kitkeKako pripraviti popolne flancate kitke?
Zadnje s foruma
ime deklicesajikaBi dali svoji hčerki ime LAREN-izpeljanka iz francoskega imena LAUREN?da (
13%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
ne (
65%)
![](/slike/poll/poll.gif)
mi ni všeč (
22%)
Število vseh glasov: 125Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!