Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Živjo!Prosim za en nasvet,kako naj spečem hrusljav zlato rumen krompir v pečici?Naredim ga pa takole,najprej ga spečem v pečici na 22o (ostane mehki in se ne zapeče),potem pa prelijem z jajcem in kislo smetano,povrhu pa potrosim s sirom.Hvala za odgovore!
Meni je pa njamsi tako, da ga razrezanega dam na peki papir, posolim, popram, dam pol čajne žličke sladke rdeče paprike in 3 žlice olja,...vse premešam in dam na ventilacijo pečt na 200oC. Hitro in hrustljavo pečen!
_____________________________
Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja
olupljenega in narezanega na kose (tako kot za krompir v kosig) ga v posodi premešam z olivnim oljem soljo, česnom v prahu in rožmarinom. pustim par minutk, potem ga na peki papriju spečem v mikrovalovki, da je malo hrustljav ... super dobro , zraven pa kakšna solata, zrezki itd ...
res zalto rumen in res hrustljav krompir nastane, če ga daš v mrzlo pečico. To potem vklopiš in ko je krompir pečen šele TAKRAT soliš, nič prej! Olja dam samo za vzorec, v glavnem krompir se ne prijema in je res tisti ta pravi
Lahko ga najprej čisto malo pokuhaš (2-3 min v vreli vodi), odcediš, soliš. V pekač daš olje (kak cm ali dva visoko) in ga segreješ v pečici. Potem vsuješ v pekač krompir in ga spečeš, vmes obrneš. Pride zelo hrustljav, zlatorumen zunaj, znotraj pa mehek. Je pa res, da je malo več olja, tako da če si na dieti, ravno ne pride v poštev. Moraš ga pa dati v vroče olje, da se ne napije olja.