|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   paradižnikova omaka
1.12.2012 19:25:20   
bubu_bibi
Taka njamsi, za čufte, filane paprike. Brskala po netu, jih našla par, a so si ful različne. Delala jo bom prvič - za čufte (sicer sem jo že kdaj prej npr, za testenine, samo to baje ni isto user posted image ). Rada bi: da je gosta, a ne preveč (ok, se da naknadno rešiti z vodo), dobra, kremasta, ne presladka (zakaj sploh cuker gre noter?), ni nujno z moko. Paradižnik bo kupljen - mezga.

Pomoč prosim. S skrivnostmi na dan! In hvala. user posted image

< Sporočilo je popravil bubu_bibi -- 1.12.2012 19:26:00 >


_____________________________

Pričakala sva! :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: paradižnikova omaka
1.12.2012 19:41:42   
Felicita
jest jo naredim po temle receptu: http://www.kulinarika.net/recepti/3309/mesne-jedi/cufti-v-paradiznikovi-omaki/

Samo sm ugotovila, da je brezveze kompilcirat s karameliziranjem sladkorja, zato ga pač mal manj ruknem že bolj proti koncu noter. Sicer nej bi šel sladkor noter da 'ubije' kislino paradižnika - sama mam sicer paradižnik rada kot je in ga v običajne omake ne dajem, ampak k temle čuftom pa mora bit taka retro omaka (kot je bla v šoli za kosilo user posted image ) in sem ugotovila, da brez ne gre.

_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zdrava orehova potica, ki ne potrebuje vzh...
Bližajo se velikonočni prazniki, ko poleg jajc, šunke, velikonočnega kruha in hrena, med dobrotami ne sme manjkati niti ...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?