|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   paradižnik
4.9.2008 13:00:45   
Maleal
Mi že gre pri uhah ven,dajte mi idejo kak bi ga še porabla,razen solat,a ima katera recept za kakšno dobro omako?

_____________________________

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: paradižnik
4.9.2008 13:39:03   
facka
Sataraš si naredi, če imaš rada

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: paradižnik
4.9.2008 13:39:29   
facka
pa za juho  ga verjetno tudi kar dosti porabiš

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: paradižnik
4.9.2008 13:49:27   
Balonchy
Naredi šalšo in jo daj po kozarcih. Dokler ti drugo leto ne zraste nov, jo boš 100% porabila! user posted image

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: paradižnik
4.9.2008 13:51:32   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina

Mi že gre pri uhah ven,dajte mi idejo kak bi ga še porabla,razen solat,a ima katera recept za kakšno dobro omako?
Če ga maš preveč se ga ne bom branlauser posted image user posted image


_____________________________

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: paradižnik
4.9.2008 13:55:03   
Maleal
juhe ne maramo,sararaž mnjamsi,sem čisto pozabla.user posted image

_____________________________

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: paradižnik
4.9.2008 23:06:22   
Anonimen
Lahko ga skuhaš v mezgo in daš v kozarce za zimo, odlično za kakšne omeke, pico,...
Ali pa narežeš na kolobarje, posušiš na soncu, daš v kozarce skupaj s kakšno baziliko, olivnim oljem, česnom, spet za pice, omake, zelo aromatično, njam.

Če imaš še kaj paprike in bučk, narediš zelenjavno prilogo k pečeni perutnini, puranu, zelenjavo zrežeš na kocke, malo bazilike, česna, dušiš na majhnem ognju, soliš, popraš, odlično.

Ali narediš poljnjene paradižnike.

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
4.9.2008 23:26:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: paradižnik
5.9.2008 21:46:12   
kjava
Ankica, kako posušiš na soncu, kok debelo ga narežeš in na kaj ga položiš?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: paradižnik
6.9.2008 8:00:39   
haloze
pa mi ga pošlji, jaz sem že mesec dni brez njega. A si ga kaj škropila? Jaz nič.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: paradižnik
6.9.2008 9:24:20   
Anonimen
Rižota s paradižnikom
Dobro zrele surove paradižnike olupimo in prerežemo na polovico. Iz njih iztisnemo seme in tekočino ter jih narežemo na koščke. Na pol popraženi čebuli dodamo na koščke narezan paradižnik. Proti koncu praženja dodamo še sol, poper in riž. Kuhamo do zgostitve, ko je jed na krožniku, dodamo nariban parmezan. Rižota s paradižnikom je izredno okusna, za še boljši okus pa lahko paradižniku dodamo ščepec sladkorja. Za pripravo te rižote izbiramo le zares zrele paradižnike - samo tiste, ki jih lahko olupimo brez blanširanja.


Pa še pod linki en kup nasvetov kako uporabit ali opripravit paradižnik.


http://www.gurman.eu/print.php?S=6&Article=1101

http://www.gurman.eu/print.php?S=6&Article=1128


< Sporočilo je popravil neva6 -- 6.9.2008 9:29:02 >

(odgovor članu haloze)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: paradižnik
29.10.2008 15:25:26   
Lia25
http://www.mojirecepti.com/zelenjava/plod/paradiznik-svez.html

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...
Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...




Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?