Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: panirani in ocvrti polnjeni kaneloni 5.3.2010 9:45:54
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga Pozdravljene! Kupila sem pravokotne testenine, dejansko namenjene za lazanjo, ker pa smo jo že velikokrat jedli, bi iz teh naredila kanelone. Zanima me ali testenine pred polnjenjem in cvrtjem kaj kuhate? hvala in lp, MOjca če si kupila ravne boš morala seveda prej skuhat, saj drugače se surova testenina lomi. Ne vem pa kako to izgleda, če surove testenine cvreš...jaz si ne bi upala, ker predvidevam, da bi to bilo potem trdo. Če bi cvrla v olju, bi jaz raje naredila kanelone iz palačink.
|
|
|
|
RE: panirani in ocvrti polnjeni kaneloni 5.3.2010 9:50:22
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga Pozdravljene! Kupila sem pravokotne testenine, dejansko namenjene za lazanjo, ker pa smo jo že velikokrat jedli, bi iz teh naredila kanelone. Zanima me ali testenine pred polnjenjem in cvrtjem kaj kuhate? hvala in lp, MOjca če si kupila ravne boš morala seveda prej skuhat, saj drugače se surova testenina lomi. Ne vem pa kako to izgleda, če surove testenine cvreš...jaz si ne bi upala, ker predvidevam, da bi to bilo potem trdo. Če bi cvrla v olju, bi jaz raje naredila kanelone iz palačink. Ja, se vidi, da sem napačno postavila vprašanje Seveda jih je treba pokuhati, ampak hotela sem vprašati ali jih samo toliko, da se omehčajo ali, da so popolnoma kuhane. Sem že jedla ocvrte testeninske kanelone, tisti s palačinkami meni niso dobri lp
|
|
|
|
RE: panirani in ocvrti polnjeni kaneloni 5.3.2010 10:17:54
|
|
|
|
Felicita
|
pomoje samo tolko da se omehčajo, nism pa prepričana sam ne vem kako boš potem dosegla da ti nič ven ne leze... nism pa še nikol delala iz lazanja listov kanelonov; če že, kupim prov kanelone in jih potem ne cvrem (surove napolnim, prelijem z omako, naribam sir pa v pečico).
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako pripraviti popolno pokovko?Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?