|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   panirani in ocvrti polnjeni kaneloni
5.3.2010 9:42:50   
mojcaziga
Pozdravljene!

Kupila sem pravokotne testenine, dejansko namenjene za lazanjo, ker pa smo jo že velikokrat jedli, bi iz teh naredila kanelone. Zanima me ali testenine pred polnjenjem in cvrtjem kaj kuhate?

hvala in lp, MOjca
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: panirani in ocvrti polnjeni kaneloni
5.3.2010 9:45:54   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga

Pozdravljene!

Kupila sem pravokotne testenine, dejansko namenjene za lazanjo, ker pa smo jo že velikokrat jedli, bi iz teh naredila kanelone. Zanima me ali testenine pred polnjenjem in cvrtjem kaj kuhate?

hvala in lp, MOjca


če si kupila ravne boš morala seveda prej skuhat, saj drugače se surova testenina lomi.
Ne vem pa kako to izgleda, če surove testenine cvreš...jaz si ne bi upala, ker predvidevam, da bi to bilo potem trdo.
Če bi cvrla v olju, bi jaz raje naredila kanelone iz palačink.

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: panirani in ocvrti polnjeni kaneloni
5.3.2010 9:50:22   
mojcaziga
IZVIRNO SPOROČILO: kasso


IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga

Pozdravljene!

Kupila sem pravokotne testenine, dejansko namenjene za lazanjo, ker pa smo jo že velikokrat jedli, bi iz teh naredila kanelone. Zanima me ali testenine pred polnjenjem in cvrtjem kaj kuhate?

hvala in lp, MOjca


če si kupila ravne boš morala seveda prej skuhat, saj drugače se surova testenina lomi.
Ne vem pa kako to izgleda, če surove testenine cvreš...jaz si ne bi upala, ker predvidevam, da bi to bilo potem trdo.
Če bi cvrla v olju, bi jaz raje naredila kanelone iz palačink.


Ja, se vidi, da sem napačno postavila vprašanje user posted image user posted image

Seveda jih je treba pokuhati, ampak hotela sem vprašati ali jih samo toliko, da se omehčajo ali, da so popolnoma kuhane.

Sem že jedla ocvrte testeninske kanelone, tisti s palačinkami meni niso dobri user posted image user posted image

lp

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: panirani in ocvrti polnjeni kaneloni
5.3.2010 10:17:54   
Felicita
pomoje samo tolko da se omehčajo, nism pa prepričana user posted image sam ne vem kako boš potem dosegla da ti nič ven ne leze...

nism pa še nikol delala iz lazanja listov kanelonov; če že, kupim prov kanelone in jih potem ne cvrem (surove napolnim, prelijem z omako, naribam sir pa v pečico).


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: panirani in ocvrti polnjeni kaneloni
5.3.2010 10:37:23   
Anonimen
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=11165

Jaz jih pa delam iz palacink,so nam dobri.

(odgovor članu Felicita)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: panirani in ocvrti polnjeni kaneloni
5.3.2010 14:34:13   
darja.mark
Tudi jaz še nisem delala takih kanelonov, vedno delam s palačinkami. Bi pa pomoje lahko jih samo toliko skuhala da se zmehčasjo, itak jih boš potem še ocvrla in se bojo še malo zmehčali. No to je moje mnenje kot pravim še nisem delala nisem pa niti še slišala prej za tako varianto kanelonov :)

poročaj kako je šlo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...




Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?