panirani in ocvrti polnjeni kaneloni (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj



Sporočilo


mojcaziga -> panirani in ocvrti polnjeni kaneloni (5.3.2010 9:42:50)

Pozdravljene!

Kupila sem pravokotne testenine, dejansko namenjene za lazanjo, ker pa smo jo že velikokrat jedli, bi iz teh naredila kanelone. Zanima me ali testenine pred polnjenjem in cvrtjem kaj kuhate?

hvala in lp, MOjca




kasso -> RE: panirani in ocvrti polnjeni kaneloni (5.3.2010 9:45:54)


IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga

Pozdravljene!

Kupila sem pravokotne testenine, dejansko namenjene za lazanjo, ker pa smo jo že velikokrat jedli, bi iz teh naredila kanelone. Zanima me ali testenine pred polnjenjem in cvrtjem kaj kuhate?

hvala in lp, MOjca


če si kupila ravne boš morala seveda prej skuhat, saj drugače se surova testenina lomi.
Ne vem pa kako to izgleda, če surove testenine cvreš...jaz si ne bi upala, ker predvidevam, da bi to bilo potem trdo.
Če bi cvrla v olju, bi jaz raje naredila kanelone iz palačink.




mojcaziga -> RE: panirani in ocvrti polnjeni kaneloni (5.3.2010 9:50:22)

IZVIRNO SPOROČILO: kasso


IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga

Pozdravljene!

Kupila sem pravokotne testenine, dejansko namenjene za lazanjo, ker pa smo jo že velikokrat jedli, bi iz teh naredila kanelone. Zanima me ali testenine pred polnjenjem in cvrtjem kaj kuhate?

hvala in lp, MOjca


če si kupila ravne boš morala seveda prej skuhat, saj drugače se surova testenina lomi.
Ne vem pa kako to izgleda, če surove testenine cvreš...jaz si ne bi upala, ker predvidevam, da bi to bilo potem trdo.
Če bi cvrla v olju, bi jaz raje naredila kanelone iz palačink.


Ja, se vidi, da sem napačno postavila vprašanje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Seveda jih je treba pokuhati, ampak hotela sem vprašati ali jih samo toliko, da se omehčajo ali, da so popolnoma kuhane.

Sem že jedla ocvrte testeninske kanelone, tisti s palačinkami meni niso dobri [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

lp




Felicita -> RE: panirani in ocvrti polnjeni kaneloni (5.3.2010 10:17:54)

pomoje samo tolko da se omehčajo, nism pa prepričana [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] sam ne vem kako boš potem dosegla da ti nič ven ne leze...

nism pa še nikol delala iz lazanja listov kanelonov; če že, kupim prov kanelone in jih potem ne cvrem (surove napolnim, prelijem z omako, naribam sir pa v pečico).




Anonimen -> RE: panirani in ocvrti polnjeni kaneloni (5.3.2010 10:37:23)

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=11165

Jaz jih pa delam iz palacink,so nam dobri.




darja.mark -> RE: panirani in ocvrti polnjeni kaneloni (5.3.2010 14:34:13)

Tudi jaz še nisem delala takih kanelonov, vedno delam s palačinkami. Bi pa pomoje lahko jih samo toliko skuhala da se zmehčasjo, itak jih boš potem še ocvrla in se bojo še malo zmehčali. No to je moje mnenje kot pravim še nisem delala nisem pa niti še slišala prej za tako varianto kanelonov :)

poročaj kako je šlo




Stran: [1]