mojcaziga -> RE: panirani in ocvrti polnjeni kaneloni (5.3.2010 9:50:22)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga Pozdravljene! Kupila sem pravokotne testenine, dejansko namenjene za lazanjo, ker pa smo jo že velikokrat jedli, bi iz teh naredila kanelone. Zanima me ali testenine pred polnjenjem in cvrtjem kaj kuhate? hvala in lp, MOjca če si kupila ravne boš morala seveda prej skuhat, saj drugače se surova testenina lomi. Ne vem pa kako to izgleda, če surove testenine cvreš...jaz si ne bi upala, ker predvidevam, da bi to bilo potem trdo. Če bi cvrla v olju, bi jaz raje naredila kanelone iz palačink. Ja, se vidi, da sem napačno postavila vprašanje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Seveda jih je treba pokuhati, ampak hotela sem vprašati ali jih samo toliko, da se omehčajo ali, da so popolnoma kuhane. Sem že jedla ocvrte testeninske kanelone, tisti s palačinkami meni niso dobri [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] lp
|
|
|
|