|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pašta na hladno
24.6.2008 18:53:43   
* Mateja *
Kako se jo naredi, upam, da veste kaj imam v mislih?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pašta na hladno
25.6.2008 0:30:31   
MID
Jaz osebno imam najraje tako imenovano špansko solato.
Na majhne koščke narežeš sir,še manjše koščke kisle kumarice,še manjše koščke olive,vse skupaj daš v eno večjo skledo in streseš še eno piksno koruze.
Posebej v posodi zmešaš kislo smetano,1-2 žlici majoneze in odcejeno tuno v gostejše tekočo zmes.
Skuhaš najmanjše polžke,jih ohladiš v situ pod hladno vodo,odcediš in vržeš v posodo z zelenjavo in sirom.Čez takoj poliješ z omako iz kisle smetane,majoneze in tune in zmešaš.Po potrebi soliš.
Pustiš stat par ur in to je to.Še boljši okus je,če daš v hladilnik čez noč.Seveda moraš če pustiš pašto čez noč dodat še malo kisle smetane ali majoneze,ker pašta pobere svoje.
Meni je ta pašta prva liga.
Pa dober tek,če se odločiš zanjo.

P.S.Tuno lahko nadomestiš(če ti ni všeč)s kakšnim kuhanim pršutom ali šunko.

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pašta na hladno
25.6.2008 13:56:40   
pufetta
Jaz naredim tako: skuham pašto (testenine user posted image ), največkrat kar polžke (pipette rigate), med tem časom narežem kumaro, kisle kumarice, sir, pa še kaj...odvisno kaj mam pri roki. Nato pa zmešam posebej lonček kisle smetane z navadnim jugurtom, tuno, svežo baziliko, balzamični kis  in vinski kis. Pašto ohladim in vse skupaj zmešam. Če nismo preveč lačni pustim za nekaj časa v hladilniku.

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pašta na hladno
25.6.2008 18:47:56   
Kaliope
skuham polžke, jih ohladim s hladno vodo, dodam kislo smetano, tuno (odlijem olje) in koruzo ter začinim s sladko rdečo papriko, drobnjakom in baziliko ... če pa pripravljam za v naprej, pa zraven kisle smetane dam še tekoči navadni jogurt, ker testenine hitro popijejo tekočino.

(odgovor članu pufetta)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?