|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otroška torta - slika
2.12.2008 8:02:03   
t5t6
Letos si je moj otrok zaželel domačo torto za rojstni dan, vseeno pa bi na njej imel sliko Spaidermana. Enkrat vem da je bilo že govora o tem, da se te slike, da nekje naročit, pa te teme ne najdem. Tako, da prosim, če mi katera pove, kje to delajo. V slaščičarni, kjer kupujem torte so mi rekli, da jim dobavitelji tort ne dovolijo, da se te slike prodaja.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otroška torta - slika
2.12.2008 8:34:11   
blaža
odvisno kje ti je bližje. V Lj jih imaš v Pekarni Vrhnika na Brčičevi, če sem prav napisala. Imaš jih tudi v Trstu na drevoredu. Ti naredijo kar hočeš!

(odgovor članu t5t6)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.12.2008 10:44:25   
tinatona
Jaz jih na Brnčičevi kupujem.

lp

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.12.2008 11:46:29   
t5t6
Hvala, iščem internet stran ot te Brnčičeve pa nič konkretnega ne najdem. Kaj če grem tam s sliko mi takoj naredijo ali bi jim morala poslat. Problem je v tem, ker smo s Primorske in bi tam poslala moža, ki dela v Lj, ampak on bi samo šel in vzel, kar se bom jaz zmenila, tako, da se moram jaz vse v naprej dogovorit.

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.12.2008 11:50:43   
Hans
O, punce kako ste mi polepšale dan. Jaz pečem torte sama, nutelino najraje, po okusu je super, okrasit pa jo ne znana. Mi prosim lahko pove katera kaj več - koliko to stane, kako izgleda, iz česa je ... Hvala 

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu t5t6)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.12.2008 11:51:47   
CUKRČEK
ti samo sliko prinesi in ti takoj naredijo. Sicer imajo pa tudi tam že zalogo slik najaktualnejših junakov. Stane pa nekje 6 eurov.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu t5t6)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.12.2008 22:05:38   
tinatona
Hej!

Tam delajo samo do pol štirih. Plačaš lahko samo z gotovino (bankomata ni več tam!!!).

Prideš tja, jim daš sliko in oni naredijo. Je gotovo v minutki.

Nekaj najbolj aktualnih junakov imajo tudi tam, čeprav je bolje da svojo sliko prineseš.

Je pa to slika sprintana na hostjo...

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.12.2008 12:55:54   
t5t6
Smo rešili, slika je izpadla super, je pa moral mož čakato pol ure, da so mu sliko naredili.

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?